Eerste proef: Ford C-Max en Grand C-Max, familie commitment

Eerste proef: Ford C-Max en Grand C-Max, familie commitment

Vernieuwd design, meer verfijning, nieuwe motoren en extra technologie. Het is niet een verandering van generatie, maar Ford werkt de C-MAX en Grand C-Max.

Contact: Ford C-Max en Grand C-Max, familie commitment

Contact: Ford C-Max en Grand C-Max, familie commitment

Contact: Ford C-Max en Grand C-Max, familie commitment

Contact: Ford C-Max en Grand C-Max, familie commitment

De compacte MPV Ford hoefde niet zeker een grote commerciële push. met meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht sinds de lancering vandaag blijft om maximaal 12 procent van het segment verkoop, en is ook het derde beste verkopende model van het merk, net achter de super verkoop Focus en Fiesta. Echter, met een 2e generatie, zonder grote veranderingen sinds 2010 en de volledige renovatie vandaag de rest van het Ford-gamma, geschikt zelf, ten minste één het updaten van hun nieuwste apparatuur, motoren en technologie te nemen. Paaltje.

Het eerste wat je op prijs stellen om te voldoen aan de vernieuwde Ford C-Max 5 zetels (4,38 meter lengte) en Grand C-max 7 zitplaatsen en openslaande deuren achterzijde (4,52 meter) Is het nieuwe wereldwijde designtaal en bedacht als One Ford. Zoals de naam al doet vermoeden, zowel minivans en neem nieuwe grote trapeziumvormige grille de fabrikant ingevoegd in alle nieuwe producten, terwijl slijpen koplampen, wielkasten highlights of verbergt de ruitenwissers onder de maan. Cleaner ontwerp en dynamisch; dat wil zeggen meer aantrekkelijk.

Meer comfort aan boord

Ford C-MAX binnenVoortzetting zodat u ook springen uitzicht, de Ford C-MAX en Grand C-Max 2015 blijven ook binnen nieuwe style sheet opgelegd door de vorige Focus. Trouw aan de nieuwe trend van de sector, vernieuwde dashboard Vandaag ziet af van een groot deel van zijn eerdere controles en knoppen, voor eenvoud en gebruiksgemak. Op het moment, kunnen ze uit te rusten en de nieuwe systeem Sync 2 Brand (450 € + eindigen op Trend en Titanium-serie), die meer omvat grotere touchscreen 8 inch en de meest geavanceerde spraakbesturing. Board verbeteringen worden aangevuld met nieuwe coatings zorgen voor meer kwaliteit met meer opslagruimte gegenereerd door een nieuw ontworpen middenconsole (er zijn maximaal 20 gaten te houden en objecten) en een bovenste lade op het dashboard heeft nu een nieuw item USB-aansluiting.

Tijd te besteden en hoeveel te veranderen en, in dit geval, niet gezien. Als functioneel nieuwe Ford C-MAX en Grand C-Max intact zijn grote ruimte en slurf ruimte, en een goede modulariteit gehouden, dit keer weg zal meer rijcomfort waarderen. Als het al goed, vandaag is beter. Met dikkere zijruiten, meer geluidabsorberend materiaal en de aankondiging van de afschaffing van lawaai stappen elkaar en ventilatieopeningen, heeft het isolement leek fantastisch. Als een opmerkelijke afwezigheid van trillingen, versterkt volgens Ford, de herinrichting van banden en nieuwe media en dubbele vliegwiel van de motor. Mechanische, overigens, ze hebben ook herzien.

efficiëntere motoren

Ford C-MAX-gammaMet de initiële belofte te verminderen tot 20 procent van hun brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, Ford bijna volledig vernieuwd gamma motoren van de C-MAX en Grand C-Max naar de eerste minivans in zijn klasse geworden en biedt volledige Euro6. In benzine, bijvoorbeeld, alle voorstellen zijn reeds Stop / start en toegevoegd, de huidige en multiplatina 1.0 Ecoboost motoren 3 cilinders 100 en 125 pk (Die tot nu toe zijn goed voor meer dan een kwart van zijn omzet) A nieuwe bovenste thruster 1.5 Ecoboost 4 cilinder 150 pk. In andere markten is er een andere variant van deze motor van 182 pk, die niet zal komen in principe naar Spanje.

Met betrekking tot diesel, de renovatie van de nieuwe Ford C-MAX en Grand C-Max is nog dieper. Zijn voormalige ster versie 1.6 TDCi is nu vervangen door een nieuw blok 1.5 TDCi met 95 pk variant en 120 pk (uit 4,1 l / 100 km consumptie): Beide toenemen tot 12% hoger rendement 1.6. Daarnaast zal er alleen voor C-Max 5-deurs versie specifieke Econetic 1.5 TDCi 105 pk dat dankzij lage stroomlijnkappen, motor instellingen en ontwikkelingen veranderen, betere aerodynamica en banden met een lage rolweerstand, in staat om alleen te keuren zal zijn 3,8 l / 100 km, met uitstoot van slechts 99 g / km CO2.

En boven, 2.0 TDCI stijgt tot boven 140 pk nieuwe 150 pk om niet alleen zorgen voor meer macht, maar ook vermindering van het verbruik van 4,9 l / 100 km tot 4,4 vandaag. Is de enige die kan naast handmatig schakelen, automatische powershift voorzien van een dubbele koppeling zestraps. Touchdown op onze wegen van Palma de Mallorca hebben we de twee varianten Diesel en benzine hoger geleid. Beide zeer verfijnd, zacht en aangenaam, ja, we waren de grootste koppel van een diesel die vandaag de dag lijken geen verwijzing tussen mechanische 2,0-liter marktmacht in termen van lage regime is in staat om meer te duwen verlichten en, bovenal, laat staan ​​werkelijke twee busjes met vele mogelijkheden van de lading consumptie.

behendigheid minivan

Ford C-MAXWat betreft gedrag, vandaag weinig toe te voegen twee Ford C-MAX en Grand C-Max die we hebben altijd de meest dynamische en behendige voorstellen in zijn klasse leek. Vandaag de dag, ook. Ford zorgt er ook voor dat de Demping wordt versterkt met een nieuw design van de kleppen en stijver, net als alle caps elektronische besturingen. We moeten verder proberen om het te bevestigen, maar een goede algemene gevoel en precieze besturing bijdragen aan een grote algemene wens, waar, ja, de ongeveer 100 kg waarvan meer omvangrijker Grand C-Max voegt in de voorkant van de C-Max genereert wat langzamer en minder direct reacties.

Veel nieuwe functies, zoals je ziet een aantal nieuwe Ford C-MAX en Grand C-Max vlijen eindigt de set met superieure apparatuur, eerste klasse. als eerste plaats in de categorie Zij bieden vandaag automatische poort handsfree (Genomen uit Kuga en het laten passeren van mond opening onder het lichaam), de dwarsverkeer alert, verwarmbaar stuurwiel of de MyKey-technologie, die het mogelijk maakt de eigenaar om een ​​sleutel van de maximumsnelheid te programmeren, schakelt u de audio als de bestuurder of voorpassagier niet geknikt of ontkoppeling van ESP te voorkomen. Ja, zoals je misschien al gedacht, ze zijn ontworpen voor ouders die hun kinderen auto’s te geven. de actieve remsysteem en stadsfuncties en ook automatisch tot 50 km / h.

De nieuwe Ford C-MAX en Grand C-Max en ondersteuning orders, maar ze kwam niet in dealerships tot juni. Ze zijn verkrijgbaar in twee complete afwerkingen: trend + (Zoals standaard met climate control, cruise control, MyKey-systeem of hill start assistant) en titanium (Voor 1.450 € meer toegevoegde Sync-systeem 2, startknop, lichtmetalen wielen of LED-omgeving. Ford zegt dat, ondanks zijn opmerkelijke algemene verbeteringen en apparatuur, de nieuwe C-MAX en Grand C-Max “hebben slechts één extra kosten van tussen de 350 en 650 € in vergelijking met vorige modellen“.

Ford C-Max prijzen

1.0 Ecoboost 100 pk Trend +: 20.050 euro

1.0 Trend 125 pk EcoBoost +: 21.050 euro

Titanium 1.0 125 pk EcoBoost: 22.500 euro

Titanium 1.5 150 pk EcoBoost: 24.500 euro

1.5 TDCi Trend + CV 95: 22.550 euro

ECOnetic 1.5 TDCi Trend + 105 pk: 23.050 euro

1.5 TDCi Trend + 120 pk: 23.050 euro

1.5 TDCi Titanium 120 pk: 24.500 euro

2.0 TDCi 150 pk Titanium: 26.450 euro

Prceios Ford Grand C-Max

1.0 Ecoboost 100 pk Trend +: 21.800 euro

1.0 Trend 125 pk EcoBoost +: 22.800 euro

Titanium 1.0 125 pk EcoBoost: 24.250 euro

Titanium 1.5 150 pk EcoBoost: 26.250 euro

1.5 TDCi Trend + CV 95: 24.300 euro

1.5 TDCi Trend + 120 pk: 24.800 euro

1.5 TDCi Titanium 120 pk: 26.250 euro

2.0 TDCi 150 pk Titanium: 28.200 euro

Adblock
detector