Nieuwe Kia Sportage 2016: Waarom kiezen voor diesel versie

Nieuwe Kia Sportage 2016: Waarom kiezen voor diesel versie

De diesel bereik van de vierde generatie van de Kia Sportage heeft zeven verschillende versies. Na het testen van hen analyseren we wat je het meest geïnteresseerd in het kopen.

Nieuwe Kia Sportage, beter in alle aspecten

Nieuwe Kia Sportage, beter in alle aspecten

Nieuwe Kia Sportage, beter in alle aspecten

Nieuwe Kia Sportage, beter in alle aspecten

De nieuwe Kia Sportage is beste rond. Vierde generatie landt in ons land 1 maart met mechanische vernieuwd, een veel aantrekkelijker en sportief design, veel meer techniek aan boord, een kamer van hogere kwaliteit en een betere afwerking, en een stap voorwaarts in comfort en rijdynamiek.

In ons land, het toevoegen van de mogelijkheid van toetreding tot motoren, transmissies en uitrustingsniveaus, Kia biedt een samengestelde reeks 13 varianten, waarvan zeven zijn Turbodiesel, alleen dat je geanalyseerd in deze test: 1.7 CRDi motor 115 en de 2.0 CRDi 136 en 185 pk, beide geoptimaliseerd deze nieuwe generatie beschikbaar zijn. we analyseren welke versie je aantrekkelijker zou kunnen zijn, met zijn voors, tegens en prijzen.

Nieuwe Kia Sportage 2016

Kia Sportage 1.7 CRDi 115 pk in drie afwerkingen

De Kia Sportage in toegang diesel Het vertegenwoordigt de motor CRDi 1.7 liter, 115 pk en 28,5 MKG koppel. In Spanje, deze mechanische variant Het is alleen beschikbaar in verband met een handgeschakelde zesversnellingsbak en voorwielaandrijving, maar op zijn beurt zal diesel versie turbo dat meer aanbod apparatuur Het omvatte.

Exclusief -leverbaar 'Basic' finish alleen in toegang- benzine, ze klaar zijn 'Concept', 'Drive' en 'Emotion' beschikbaar zijn. van eerste niveau van de uitrusting, de Kia Sportage ledes omvat dagrijverlichting, parkeersensoren achter, cruise control en Bluetooth en USB helpt, zijnde de navigator 7-inch scherm en optionele sensor lichten. in de finish 'Drive', misschien wel de meest aantrekkelijke en omvat rijbaanbehoudsysteem assistent, het systeem van herkenning van verkeersborden, dynamische Beam Assist, browser, regensensoren en verlichting en dual zone climate control. Al in de bovenkant van deze versie, 'emotie', de browser scherm 8 inch, JBL Premium Sound System of bi-xenon adaptieve toevoegt.

Het eerste dat onze aandacht aan boord van een van de diesel versies van de nieuwe Kia Sportage is de verminderde trillingsniveau die aanvoelen van de kuip. In geluid, is het niet zo stil als de benzine-uitvoeringen, maar de rijcomfort en soepel rijgedrag vormen een evolutionaire sprong in de nieuwe generatie van de Zuid-Koreaanse SUV. De variant van 115 pk Het kan nogal kort zijn voor diegenen die meer wendbare terugvorderingen, maar voldoet ruimschoots aan haar missie. met lichtmetalen velg 17 inch, band 225/60, de Sportage voelt comfortabeler de hobbels, maar de verlies van stuurprecisie Blijkens de velg 19 inch. de adres, ja, verbetering Ook ten opzichte van zijn voorganger, nu met de elektromotor hulp rits en niet in de kolom, zorgen voor een grotere snelheid en wendbaarheid in bochten. de gereduceerde vanafprijs Het is 21.035 euro

Sportage 1.7 CRDi Kia prijzen

- Kia Sportage 1.7 CRDi 115 pk 'Concept': 25.700 euro.

- Kia Sportage 1.7 CRDi 115 pk 'Drive': 28.300 euro.

- Kia Sportage 1.7 CRDi 115 pk 'Emotion': 31.900 euro.

* Pack Browser + sensor lichten Concept: 800 euro.

* Pack Vision (panoramadak): 900 euro.

* Pack Totaal (panoramadak + bi-xenon adaptieve): 800 euro.

Nieuwe Kia Sportage 2016

Kia Sportage 2.0 CRDi 136 pk, alleen in GT-Line

In Spanje, het medium variant 1136 pk turbodiesel en 38 MKG, de meest evenwichtige op het gebied van aandrijving en mechanische respons, Het is alleen beschikbaar met de hoogste finish van een reeks, genaamd 'GT-Line', die is geopend voor de eerste keer in de Kia Sportage. Zoals mechanische CRDi 1.7, versie 2.0 liter ontvangt ook via's aan de eisen van de regelgeving aan te passen Euro6.

In deze vermogensstapopdrachten de afwerking 'GT-Line' en bevat lichtmetalen velgen 19 inch in 245/45 banden, iets dat duidelijk invloed op het gedrag van de auto positief, want zoals we herkende van Kia tuning schorsingen zijn gemaakt op basis van deze band. Een niveau van de uitrusting, de 'GT-Line' bevat esthetische details die een sportievere look bepalen, maar niet technologisch standaard.

En is dat in bepaalde Sportage hulpsystemen en de veiligheid van de bestuurder zijn voorbehouden aan 'Luxe Pack' optie alleen op dit niveau van de uitrusting: het geval van het systeem van de noodstop in waarschuwingssysteem stad achter verkeer waarschuwing van blind of headset, die uitkomt op het opsporen van de langdurige aanwezigheid van de geleidende gate voor ongeveer 5 seconden in de achterkant van de auto.

Zoals gezegd, is de meer evenwichtige optie wat dynamiek betreft. Terugvorderingen zijn bevredigend en Thrust is zeer goed, het verzenden van de motor heel zacht en verfijning, en de rand een 19 inch sportiever en reactief gedrag, zonder te kijken alsof er niets ongemakkelijk met de oneffen oppervlak. En met de vierwielaandrijving beschikbaar (Ontwikkeld door Magna), die functioneert als een 4x2-tractie wanneer de behoeften niet de four-wheel drive nodig hebt, of je kunt het vergrendelen 4x4-knop drukt. Als we een negatief punt moeten benadrukken is dat je alleen kunt kiezen voor het moment, met de finish 'GT-Line', die het wetsvoorstel aanzienlijk verhoogt: 28.552 euro korting.

Kia Sportage 2.0 CRDi prijzen 136 pk

- Kia Sportage 2.0 CRDi 136 pk 'GT-Line' 4x2 Manual: 33.400 euro.

- Kia Sportage 2.0 CRDi 136 pk 'GT-Line' 4x4 Manual: 35.400 euro.

Luxe Pack * Prijs: 1.700 euro.

Nieuwe Kia Sportage 2016

Kia Sportage 2.0 CRDi 185, beschikbaar Automatic

de bovenuiteinde van Kia Sportage vertegenwoordigt deze versie, alleen verkrijgbaar met vierwielaandrijving, maar met de kunnen kiezen voor automatische omschakeling converter. Het hoogste vermogen maakt het de meer prestaties variant en die krijg je meer responsief en dynamisch.

verandering koppelomvormer, echter, Het is niet zo effectief als dubbele koppeling beschikbaar zijn in de benzinemotoren. de DCT verandering Het is nieuw ontwikkeld en zal beschikbaar zijn in Kia, in aanvulling op benzine turbo motor 177 pk, later dit jaar in de diesel versie van 136 pk (Dit cijfer zal stijgen tot 141 pk). De 4x4 voegt ook een beetje meer rijveiligheid, dus zeker deze versie is de meest aanbevolen voor iedereen die al het beschikbare technologie wil en kan veroorloven om de hogere prijsklasse te betalen, met kortingen Het biedt vanaf 33.052 euro.

Kia Sportage 2.0 CRDi prijzen 185 pk

- Kia Sportage 2.0 CRDi 185 pk 'GT-Line' 4x4 Manual: 37.900 euro.

- Kia Sportage 2.0 CRDi 4x4 Automatic Line 185 GT: 39.900 euro.

Luxe Pack * Prijs: 1.700 euro.

Nieuwe Kia Sportage 2016

onze keuze

In het ideale geval een Kia Sportage 2.0 CRDi 136 pk, versnellingsbak, voorwielaandrijving en afwerking 'drive' of, bij gebreke daarvan, 'Emotion', beide versies zijn niet beschikbaar in Spanje. Echter, we nog steeds verbeterd gevoel dat dit tussenproduct variant op basis 115ps heeft verlaten, door mechanische voorspanning en de rand 19 duim, maar het maakt van een apparatuur 'GT-Line'. Met kortingen, kunt u deze versie nemen 28.552 euro. Als u niet dat extra mechanische ondersteuning, versie 1.7 CRDi in afwerkingen die voor wat u zoekt kan worden besproken nodig.

U kunt ook geïnteresseerd

- Nieuwe Kia Sportage 2016 en kunt u genieten van video

- Kia Sportage 2016: bevestigd prijzen voor Spanje

- Kia Sportage 2016 alle CO2-verbruik en emissies

Adblock
detector