Renault Megane Sport Tourer 2017: Test en prijzen Mégane familie

Renault Megane Sport Tourer 2017: Test en prijzen Mégane familie

Renault begint de marketing van de vertrouwde lichaam van uw Mégane Estate met achternaam en een ambitieus scala aan motoren. We hebben al bewezen.

Renault Megane Sport Tourer 2017 onze test foto's

Renault Megane Sport Tourer 2017 onze test foto's

Renault Megane Sport Tourer 2017 onze test foto's

Renault Megane Sport Tourer 2017 onze test foto's

Sinds de eerste generatie als het waar is, in dat geval vier jaar na de lancering van een vervanging van R-19, in 1999, de Mégane Renault heeft niet ontbrak in haar assortiment een versie van de carrosserie familie met ten minste een achterste gebied gewijzigd van zalen voor grotere laadcapaciteit in de kofferbak.

In deze vierde generatie Renault Mégane wordt herhaald voor het nieuwe station wagon dezelfde naam al zou worden gebruikt in de derde, Sport Tourer, met een duidelijke intentie richten deze variant dan strikt functioneel oogpunt.

Het vorige Renault Megane Sport Tourer, de nieuwe Het is 7 cm langer, terwijl de hoogte en breedte gelijk zijn, maar variëren als één centimeter. Zoals het geval is geweest met het hele gezin Renault Mégane van de tweede generatie, wanneer dit lichaam werd genoemd Grand Tour, de wielbasis verschilt van de draagstoel. En dus, als deze Grand Tour breidt zich uit tussen de twee lichamen van zes centimeter, in de eerste van de Sport Tourer die verhoging werd gehandhaafd en in de nieuwe Renault Mégane familie afneemt tot vier. Momenteel is de Peugeot 308 SW is het enige model van vergelijkbare grootte als Renault Megane Sport Tourer waarin saloon en familie hebben verschillende gevechten.

Renault Megane Sport Tourer familieRenault Mégane Estate, leefruimte en romp

Met deze maatregel, de vordering van Renault hebben meer beenruimte op de achterbank in de familie. Dus volgens Renault Mégane Estate is een leider in het segment op dat niveau dat onder onze eerste metingen, niet optreedt. In ieder geval vonden we in onze data collectie drie meer dan in de salon centimeters. Aan de andere kant, de vorm van het dak zelf beïnvloedt de hoogte van deze achterbank, waar de Renault Mégane Estate ook gebaseerd is op onze bevindingen, drie centimeter in de salon.

Maar ongetwijfeld, is het in de kofferbak, waar de grootste bijdrage van de Sport Tourer is een auto 580 liter beloften overweegt de gehele ruimte onder de luifel verborgen bagage, inclusief de corresponderende uitsparing ter dekking van de reservewielholte of enkele elementen van het geluidssysteem, zoals bij patiënten met de uitrusting Bose tegemoet. Deze spleet heeft een volume bijna 90 liter.

Met dat Renault officieel opgegeven vermogen, zou de Mégane Estate Capac als een van de meest compacte familieHet is alleen voor de 624 liter Honda Civic Tourer, de Octavia Combi 610 of 605 liter Volkswagen Golf Variant. Het volume van de stam zou vergelijkbaar zijn met de Seat Leon ST (587 liter voorzien officiële gegevens) of Dacia Logan MCV (573) zijn.

Overweegt alleen de ruimte boven de grond tot ocultaequipajes, Renault meldt een inhoud van 521 liter, het past bij wat wij in onze voorlopige metingen verkregen: 530 liter, hoewel we moeten wachten tot de verificatie door onze Technical Center als laatste dat cijfer te geven.

Renault Megane Sport Tourer familieDie 521 liter is 137 meer dan het brengt de stam van de vijfzitter saloon, een logisch gevolg van een aanzienlijk langere overhang achter: de Sport Tourer, een meter 77 cm in de voorkant van de salon.

Renault Megane Sport Tourer 2017 functionaliteit

In elk geval is een opmerkelijk volume, aangezien ondergronds, gevormd door twee verwijderbare delen die verticaal kan worden gebruikt om de lading te verwijderen, is er nog ongeveer 7 cm extra lengte plus de bovengenoemde ruimte gewoonlijk gereserveerd voor het reservewiel. Andere functionele gadgets in deze ruimte zijn een haak voor opknoping zakken of, als optie, een netwerk voor het vastzetten van bagage. Zeer praktisch is de mogelijkheid om na ontmantelde rolling ocultaequipajes om bulks grotere pakketten vervoeren, opgeslagen onder de bagageruimtebodem.

Op de zijpanelen van de romp zijn de schutters twee vouwen die het mogelijk maken de twee asymmetrische delen waaruit de achterste rugleuningen en waarvan de onderzijden zet de laadvloer zonder de trottoirs zwenken. In dat geval en als de passagier rugleuning eveneens afnemen, kunnen worden getransporteerd in de Renault Mégane Estate voorwerpen tot 2,7 m.

Het laadvlak 60 cm van de grond en verlaten van de poort mond heeft een oppervlakte van 0,82 m2 onder zijn 79 cm hoog en 103 breed.

Renault Megane Sport Tourer 2017 motoren

Er zullen drie benzinemotoren beschikbaar voor de Renault Mégane Estate en vijf diesel, alle volgevreten, omdat het verdeelt 1,6 SCe benzine en 115 pk voor de Spaanse markt.

De motor input voor deze familie is de TCe 100, 1.2 altijd gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen, en in tegenstelling tot de TCe 130, krachtigere versie van de vorige, die ook kan worden geassocieerd met de dubbele koppeling zeven-snelheid EDC. Dit is de enige transmissie beschikbaar zijn voor de meest krachtige benzinemotor, de versie TCe 205, 1,6 slechts zal worden verkocht met GT afwerking en dus altijd vierwielbesturing de 4Control.

diesel, de basismotor de 1.5 dCi 90 pk zijn. Op het volgende niveau van de macht, de 110 pk, blijkt al als een optie automatische versnellingsbak EDC, hier met zes versnellingen; terwijl in het volgende, waarbij de 1.6 dCi 130 pk inneemt, Het wordt uitsluitend gebruikt als de dCi 90-versie, de handgeschakelde versnellingsbak.

Zoals reeds in de Renault Scénic aangekondigd, zal Mégane Grandtour Renault een ietwat speciale versie van hebben 1.5 dCi 110 pk, de zogenaamde Hybrid Assist en voorzien van een elektrische generator en een batterij van 48 volt. In deze versie een hogere energieterugwinning optreedt in de vertraging en de elektromotor assisteert de thermische versnelling om het gaspedaal respons te verhogen en verbruik en CO2 uitstoot. Deze motor wordt gecombineerd met een zestraps handgeschakelde versnellingsbak.

Er zal ook voor deze familie een nog krachtigere diesel, één versie 1.6 dCi met 165 pk, die alleen beschikbaar is met de zestraps EDC box. Zoals TCE 205 ook slechts ligeren aan het 4Control richting. Het zal toevoegen aan het assortiment aan het eind van het jaar.

We konden versie met de 1.5 dCi 110 pk met de hand en dynamisch rijden, met geen verschillen werden gevonden die zou voorzien van een Renault Megane sedan op gelijke motor. Bij de meeste, en misschien de geringe gewichtstoename die optreedt in de familie ongeveer 90 kg Extras-, gerooid wat extra aandacht voor de koppeling nodig.

Renault Megane Sport Tourer familieRenault Megane Sport Tourer 2017 prijzen

Een motor gelijkheid, de prijs van de Renault Mégane Estate is 750 euro hoger dan de vijfdeurs hatchback, met een vergoeding van 13.750 euro in het benzinetraject, Life TCe 100 met een over; en 18.700 euro in Diesel, met de dCi 90 en hetzelfde niveau van de uitrusting.

Afgezien van de niveaus Life, Intens, Business, Zen en Bose, de Renault Mégane Estate Het bevat een extra voor TCE 130, 110 en 130. DCI versies heet GT-Line (Niet te verwarren met de GT krachtigere versies) en bevat een bepaalde blauwe verf, bumper met gedifferentieerde onderste rek buis elliptische uitlaat exclusieve velgen 17″, decoratieve elementen zwart, aluminium inzetstukken, een ander stuurwiel naar Mégane andere Grandtour … in de GT, het bovenstaande andere grill, 18 “wielen, een diffuser, inserts en stiksels in blauw interieur elementen worden toegevoegd …

Gemonteerd in Palencia, als de vijfdeurs sedan, de Renault Mégane Estate, Het bevat in het assortiment motoren geproduceerd in Valladolid, zoals in het geval van varianten die zijn gebaseerd op de 1.5 dCi; en versnellingsbakken geproduceerd in de fabriek Renault Sevilla.

U kunt ook geïnteresseerd

– Renault Megane Sport Tourer: feiten en foto’s van bekende Mégane

– Renault Megane Opel Astra en tegen Mazda 3

– Test 50.000 km Renault Megane 1.6 dCi 130 pk: meer dan Ecuador

Adblock
detector