Hoe maak je een Tesla elektrische auto te kopen in Spanje?

Hoe maak je een Tesla elektrische auto te kopen in Spanje?

Voordat ze kunnen worden gekocht bij een plaatselijke dealer, is het al mogelijk om een ​​elektrische auto Tesla te kopen. Na een gesprek met de president van de club Tesla in ons land, dit zijn de te volgen stappen.

Net als het kopen van een Tesla elektrische auto in Spanje

Net als het kopen van een Tesla elektrische auto in Spanje

Net als het kopen van een Tesla elektrische auto in Spanje

Net als het kopen van een Tesla elektrische auto in Spanje

Zonder zelfs al in Spanje te hebben geïnstalleerd officieel, elektrische automerk opgericht door Elon Musk, Tesla Motors, Het is al verkocht meer dan honderd helft van haar modellen, als de Model S 60 modeljaar 2017 Aland Bru, oprichter Naast de club Californische merk in ons land. Hij kent de ingewikkelde details via het internet naar zo’n speciale elektrische auto te verwerven en met ons gedeeld.

Lover automotive en elektronica, besloten haar Mercedes C-Klasse voor het veranderen Tesla Model 3 nog in ontwikkeling, en gezien de wachttijd om het te ontvangen, besloot hij om te worden Model S 60kW.

Hoe maak je een Tesla kopen in Spanje

Het volledige proces Het kopen van een elektrische Tesla Het is online uitgevoerd bij tesla.com/es_ES pagina in het Spaans sinds 1 December, waar u kunt passen en te configureren naar believen door te kiezen uit een selectie van opties bijna zonder vergelijking, die de buurt van de kust kan geven tot 80.000 euro zoals bij Aland Bru Tesla een Duitse sedans als de Audi A6 en de BMW 5-serie of de kosten begaafd.

Hoe maak je een Tesla kopen in SpanjeOver het koopproces, “het is een andere ervaring. U stelt het op de website van het merk, reserves en betalen een eerste signaal via het internet (nadat u het bemesten een tweede bedrag). Wanneer u het proces te starten je een specialist die u begeleidt en communiceert de gegevens toe te wijzen. VS komt en eindigt geassembleerd in Tilburg (Nederland), blijkbaar om fiscale redenen. Dan bevruchten u en u de overdracht van de laatste collectie punt of de datum van verzending. Het is omslachtig, en in Spanje, homologeren, passeren ITV, registreert u … want het ziet er nog steeds als een Amerikaanse auto of een enigszins schaars goed “bekende Bru.

Hele transportproces (was weg met speciale borden, naar aanleiding van de leiding van de browser, seriële en SIM-kaart die Tesla betaalt, het markeren van de punten van het bijtanken “Supercharger” langs de route) en de goedkeuring tot het ontvangen van de kaart technische Inspectie, heeft hij Het kost ongeveer 2.000 euro en bijna vijf weken. Een demonstratie van tijd en geduld.

De kosten van het bezitten van een Tesla

¿Wat onderhoud voorgeschreven Tesla voor een elektrische auto ook? “Het is jaarlijks of om de 20.000 kilometer, maar het is niet verplicht en heeft geen voorrang weglaten -in totaal garantie, 8 jaar voor de motor en de batterij, en twee voor de rest van het voertuig-” Vervang de ruitenwisser vloeistof en controleer de remmen, je nauwelijks gebruiken omdat zijn krachtige regeneratief remmen maakt het rijden met de gashendel. Gratis tot u borstels veranderen. ” Voor eventuele storingen De volgende workshop is op dit moment in Bordeaux (Frankrijk).

Zoals voor autonomie, “als je stil bent is wordt aangepast. In mijn geval ben ik gebruik dagboek benadert de aangekondigde: met een normale stekker, 13 ampère, I 16 km per uur opladen Elke dag 90 km- loopt. Ik kwam naar ongeveer 320 km tussen het opladen, voor mijn goede speelruimte, onder voorbehoud van onverwachte reizen. ” Wat betreft rijden zelf zegt hij dat “het is zeer comfortabel. In de stad is een zeer beheersbaar auto en de weg lijkt te gaan op rails, “concludeert Bru.

Hoe maak je een Tesla kopen in SpanjeDe Tesla bereik

model 3

De nieuwe Tesla Model 3 debuteerde in 2016. Het is een sedan Audi A4 simliar opgeven voor een startprijs van $ 35.000 wanneer het aankomt geschud in 2017. Het zal een hebben een grotere autonomie naar 346 km met een half uur op te laden tot 80 procent. En het zal versnellen in slechts 6 seconden naar de 100 km / h en van de basisversie. En instapversie wordt ingeschakeld voor snel opladen (drukvulling) en hebben de hardware voor het rijden ondersteunen Autopilot optie. Het zal vijf zetels, achterste bagageruimte en een kleiner front, en een hoog niveau van veiligheid.

model X

De Tesla Model X is de SUV merk, gebaseerd op het platform van de Model S. Een verkoop sinds 2015 tussen 112.00 en 132.000 dollar, biedt zeven zitplaatsen en eigenaardigheden zoals achterdeuren openen type “meeuw”. Uw accu 60 kWh, 75 kWh, 90 kWh of 100 kWh, is vlak en bevindt zich onder de vloer. Het heeft twee motoren, één per as, zodat het werkt als een vierwielaandrijving. De acceleratie van 0 naar 100 km / h, en op het basismodel, is ongeveer bondig 6,2 seconden en de Model X P100D neer op 3,1 seconden met de optie Belachelijk Mode, waardoor het de maakt ‘s Werelds snelste SUV.

model S

De Tesla Model S is een luxe sedan hatchback (van $ 80.000) leveringen begon in 2012; de jaarlijkse productie is 50.000 eenheden. Het is geschikt voor vijf volwassenen en twee kinderen in optioneel trasportines in de kofferbak (tegenover geplaatst op de looprichting), heeft bijna 900 liter voor bagage (de achterklep elektrisch), biedt een scala van 338-507 km en versnelling 0-100 km / h ligt tussen 2,7 en 5,8 seconden. Een plug 240 V, 20 kW en een hoge stroomsterkte kunnen maximaal autonomie in 100 km per uur opladen (ongeveer 5 tot volledig de accu van 85 kWh te vullen). Er is achter- en vierwielaandrijving (met twee elektromotoren). Het accupakket is onder de vloer en lithium-ion, met 60 kWh kWh 75, 90 of 100 kWh kWh; het is van aluminium, borium staal versterkt.

Adblock
detector