Krassen op je auto: zo eenvoudig te verwijderen

Krassen op je auto: zo eenvoudig te verwijderen

WD-40 smeermiddel is in staat om vlekken en krassen van ons lichaam zeer effectief te verwijderen. Wij analyseren dit wonder product multifunctionele.Krassen op je auto: zo eenvoudig te verwijderen

Miraculeuze elixer is de WD-40. Er zijn maar weinig internetgebruikers die dit glijmiddel met geprezen meerdere, en verrassend, gebruik waaronder ook de elimineren typische en ongemakkelijk krassen die vaak presenteert onze auto lichaam.

Het bekijken van deze video, lijkt het bijna een wonder: gewoon spuiten dit glijmiddel ‘made in’ US en wrijf met een doek, die een volledig werd gestreept wordt een nieuwe fin vóór. meestal werkt met deze typische krassen maakt ons een andere auto, waardoor haar schilderij souvenir in ons lichaam. Maar er is meer: ​​een gebruiker vertelt over zijn ervaring in een video prijzen van de WD-40 en detaillering tot 46 toepassingen. Eén van hen, spuitlak reinigen ons lichaam, de perfecte medicijn voor grappig hooligan die zich heeft gewijd aan het ‘merk’ in uw auto.

Gemaakt in 1953 door een industrieel chemicus VS WD-40 geboren hij ontvetten en te voorkomen dat corrosie raket, Het is het actieve bestanddeel een vluchtige viskeuze olie. Het gebruik ervan werd populair als het een bedrijf in San Diego gekocht en begonnen met de verkoop in drommen.

Naast het reinigen wonderbaarlijk krassen, verf, ook dient om clean vlekken achtergelaten door insecten ze crashen in je lichaam, voor clean banden, voor smeren en de bescherming van de scharnieren van de deuren van uw auto of kettingen goed behoudenHet beschermt spanners en geeft de elasticiteit van de rubberen band. Als u ook een kijkje nemen op het meervoudig gebruik buiten de auto te nemen, is de conclusie duidelijk: het hebben van een pot thuis kunnen we een hoop problemen op te slaan …

U kunt ook geïnteresseerd

– Verwijder krassen in de koplampen met tandpasta

– Citroën lanceert sticker-scratch reparaties

Adblock
detector