GLC Mercedes 4MATIC 250d Coupé: indrukken en het daadwerkelijke verbruik

We testen de nieuwe Mercedes GLC Coupe, in dit geval versie 4MATIC Diesel 250D om hun dynamiek en de omvang van hun feitelijke verbruik te controleren.

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste test

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste test

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste test

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste test

Het is niet verwonderlijk dat het bereik van een voertuig is samengesteld uit varianten op basis van dezelfde motorblok, maar kan zo in een nieuwer model wetsvoorstel worden niet gecombineerd de meest moderne versnellingsbakken beschikbaar op het merk met de meest verfijnde en efficiënte beschikbare drijfgas. Dit gebeurt in het geval van GLC 250d Mercedes 4MATIC, die nog steeds gebruik van de veteraan blokkeren 2.143 cm3 verplaatsing-dit keer met twee turbo’s in serie-naar deze versie te stuwen, in plaats van de meer moderne en efficiënte motor van 1.950 cm3, dat zou zeker het plezier te vergroten om meer finesse gebruikt (zie prijzen en technische gegevens van de Mercedes GLC Coupé bereik in Spanje).

Op onze road trip aan boord van de GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, geen probleem, maar gebruik in de stad meer dan wenselijk geluidsniveaus gezien in de 2.143 cm3 motor. Wat betreft de automatische transmissie koppelomvormer, de zogenaamde 9G-tronic ik moet zeggen dat dit een 9 tandwielkast met een zeer korte responstijden waardoor u sneller kunt schakelen dan normaal en in het bijzonder soepele werking manoeuvres.

ten opzichte van GLC dynamische gedrag van de Mercedes 4MATIC Coupe 250d, Opmerkelijk vermogen van dit toestel een minimale beweging van het lichaam bevatten weliswaar beide uitrust Pack AMG met sportonderstel en elektronisch gestuurde schokdempers. Deze opties zijn interessant in het geval van het proberen om de snelheid in bochten te verhogen, maar ik moet zeggen dat de vooras wordt te rigide en niet in staat is om de stappen van verhoogde voetgangers goed te verteren, iets dat niet helpt de grotere stijfheid bij banden waarvan schieten mogelijk zonder druk bij punctie. Persoonlijk, voor dagelijks gebruik, maar kiezen voor dempers gecontroleerd, was de optie die zat op de “normale” GLC we een jaar geleden getest en voelde meer comfortabel op een stevige armoedig. Hoe dan ook, het is verrassend aplomb en veiligheid die deze voertuigen uitzendt, met een gewicht van 1.956 kg om gewoon te vinden wat troost voor een goede verdeling van de massa’s van 54/46%.

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250dReal verbruik GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d

Op onze tocht van het werkelijke verbruik, de Mercedes GLC 250d Coupé Het is nodig gemiddelde van 6,86 l / 100 km snelweg -6,23 en 7,81 in stad-, slechts 0,2 l / 100 km meer dan de 220d en als gevolg van verhoogde prestacional capaciteit maakt het eerste aan te bevelen, want zoals we profiteren van de draagkracht zal de aanpak van de 2,5 ton. Het is duidelijk dat het besturen van snelle consumptie groter is krachtiger, maar komt niet tot 2 liter van verschil. Toegegeven, deze motor heeft een premie van ongeveer 2.500 euro, maar zo is dat we hebben het hier over een voertuig dat een deel van 54.900 euro en dat “piek” moet geen probleem zijn als u kiest voor dit type voertuig.