En tank, for salg på eBay!

En tank, for salg på eBay!

For oss kan vi ikke tenke meg en bedre måte å feire ankomsten av Trump -For de som vurderer en grunn for celebración- enn å kjøpe et rent amerikansk tank.

Hvis du har $ 65 000 kan du kjøpe en tank på eBay

Hvis du har $ 65 000 kan du kjøpe en tank på eBay

Hvis du har $ 65 000 kan du kjøpe en tank på eBay

Hvis du har $ 65 000 kan du kjøpe en tank på eBay

Det er en M47 Patton tank og du kan kjøpe den på eBay for en startpris på $ 65 000. Det er et perfekt alternativ for de situasjoner hvor en M3 ikke er tilstrekkelig robust.

Ikke få panikk: det er ikke en fullt funksjonell tank. Ifølge klargjør selger, Det har vært demilitarisert og er ikke egnet for fotografering. Selv om det kan være lurt å kjøpe den fjerne dristigste, fortsetter bilen å være spektakulær. Han ble født i 1955 Plant i tanker Detroit (Michigan) som følge av en kontrakt som den amerikanske regjeringen inngått med den italienske hæren. Mellom salg og leasing, 2480 av disse M47 reiste til Italia i 60-årene, hvor de ble gitt bruk før 80-tallet.

Men historien om denne enheten i særdeleshet er det ikke den samme som for de andre tankene. Kort tid etter forlater fabrikken, før det kom til å krysse Atlanterhavet, Hun ble trukket tilbake og brukte det som et mål i en skyteepisode i Texas. senere, 1989, dens sjeldenhet som produserte bare 9,000 enheter- Han tiltrakk seg oppmerksomheten til en privat samler, som kjøpte det, og kom ned for å jobbe med sin restaurering.

Fikk aldri å fullføre jobben, men i dag tank holder mellom 90 og 95 prosent av dets opprinnelige egenskaper. Blant de elementer som inngår i salgssummen den opprinnelige motor, en kontinental 1790-5B, en bevegelig fat, en luke for føreren, en boks for transport av forskjellige materialer og drivstofftanker på begge sider. Du trenger bare å sette bitene sammen.

Gitt deres alder, er tanken i en relativt god tilstand av bevaring, sier selgeren, og er i stand til å bli gjenopprettet helt.

Og hvordan er det mulig at et slikt kjøretøy vil være på salg? Vel, vi snakker om USA, og det Det er helt lovlig å eie en slik bil. Entusiaster Donald Trump, som har ønsket å skremme naboene sine, de som søker en utfordring restaurering … eller de som har råd til å bruke $ 65 000 på en tank 60 har i dette tilbudet en anledning som vil sannsynligvis aldri se gjentas.

Du kan også være interessert

130 biler skape en gigantisk tank (video)

inadmissible vitser: det selger sin kone som en bruktbil

Eksakt kopi av DeLorean fra Tilbake til fremtiden, for salg på Ebay

Adblock
detector