Volkswagen Passat GTE: het werkelijke verbruik en de eerste indrukken

De nieuwe Volkswagen Passat GTE, plug-in hybride versie van de sedan, kondigt een zeer laag verbruik voor het gewicht en de afmetingen. Maar zijn ze echt? We gecontroleerd.

Hoeveel je eigenlijk de nieuwe VW Passat GTE uitgeven?

Hoeveel je eigenlijk de nieuwe VW Passat GTE uitgeven?

Hoeveel je eigenlijk de nieuwe VW Passat GTE uitgeven?

Hoeveel je eigenlijk de nieuwe VW Passat GTE uitgeven?

Volkswagen Passat is nog nooit zo veel instellingen in het motormanagement en nieuw gehad hulpprogramma bastaard variant genaamd, zoals in de Golf, GTE. En de realiteit is dat U hebt een leertijd om optimaal te profiteren van de plug-in hybride set nemen. De som van 1.4 TSI benzinemotor 155 pk macht en 85 kW elektromotor werpt totale gezamenlijke 218 hp sets. Bij deze cijfers, uiterst efficiënte salon kondigt een gemiddeld verbruik van slechts 1,9 l / 100 km Dankzij een deel van de test wordt uitgevoerd in elektrische modus. Dus, zoals we hebben bewijs, moeten we beginnen met ons onze gebruikelijke test van het werkelijke verbruik in de weg om te zien hoe ver hij voor ... erkennen dat als je in staat om te profiteren van de belasting en uit te voeren zijn de 100% elektrische modus consument economie valt niet te ontkennen kon krijgen.

In hybridemodus derhalve het het werkelijke verbruik we in de Volkswagen Passat GTE hebben verkregen Het is heel anders, met behulp 6.6 l / 100 km om onze gebruikelijke weg cursus af te ronden met een gemiddelde altijd 100 km / h. In gebruik in de stad, dat cijfer wordt verlaagd bezinken tegen redelijke 6,2 l / 100 km. True, de Passat GTE, zoals elke hybride auto plug-in, is niet afgestemd op de accu's te gebruiken zonder kosten, maar om een ​​volwaardig en vergelijkende methode met andere modellen te gebruiken, hebben onze testen gelost, zodat krijgen we het verbruik plaatsvindt in het ergste geval altijd in hybride modus.

VW Passat GTE: meer dan een eenvoudige hybride

Een van de Voordelen van deze Volkswagen Passat GTE Het is dat de drie modus (hybride elektrische lading) om elektriciteit te gebruiken op het moment dat bij ons past. Als de batterij toelaat, saloon deze circuleert in elektrische modus start houden tot ongeveer 40 km lange autonomie nul emissies niet de schakelaar te overwinnen "kick down" het gaspedaal en we niet hoger zijn dan de snelheid van 120 km / h.

gratis evaluatieOm de Volkswagen Passat GTE optimaal laadniveau bereiken We kunnen verbinding maken met het netwerk of ook op te laden mode, hoewel de laatste alleen wordt aangeraden om de batterijen op te laden, indien nodig om te circuleren in stedelijke gebieden waar alleen de toegang tot elektrische voertuigen is toegestaan. De reden hiervoor is dat in dit geval maakt gebruik van de benzinemotor en elektrische generator, waardoor triggering het brandstofverbruik en het weggooien van een groot deel van de besparingen die eerder zijn verkregen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

VW Passat GTE, de prijzen voor Spanje

VW Passat 1.6 TDI De BMW 316d vs

De VW Golf GTI en GTD GTE vs

Adblock
detector