Kia Niro 1.6 Hybrid HEV: het werkelijke verbruik en indrukken

Kia Niro 1.6 Hybrid HEV: het werkelijke verbruik en indrukken

De Kia Niro 1,6 HEV is een compacte SUV hybride technologie. We hebben al in staat om te bewijzen aan onze Technisch Centrum voor het werkelijke verbruik data geweest.

Kia Niro hibrido: foto's van onze werkelijke verbruik-test

Kia Niro hibrido: foto's van onze werkelijke verbruik-test

Kia Niro hibrido: foto's van onze werkelijke verbruik-test

Kia Niro hibrido: foto's van onze werkelijke verbruik-test

Kia is begonnen verkoop de Niro in Spanje, een auto geboren in eerste instantie om te worden verkocht met de hybride technologie (samen 2017, Het is ook de bedoeling een interessante marketing plug-in hybride versie).

de Kia Niro 1.6 HEV -De officiële naam waaronder het verkoopt hybride Kia Niro enchufable-, is opgenomen in de categorie van compacte SUV. In feite pleit in hetzelfde segment als Kia Sportage, maar in de praktijk is bekend compacte crossover met geverifieerde beneden 170 mm hoogteafmeting wordt bereikt in de top van de huisdeksel en een lengte van 4,35 meter.

de Kia Niro 1.6 HEV Combineert een elektromotor met een benzinemotor 1,6 liter viercilinder direct ingespoten Atkinson cyclus. Het hybridesysteem gezamenlijk levert 141 pk en automaat dubbele koppeling maakt de mechanische combinatie bevredigend functioneren, met opmerkelijke resultaten brandstofverbruik en voldoende voordelen.

Kia Niro hybride reële verbruikde het werkelijke verbruik we hebben verkregen met de Kia Niro 1.6 hybride HEV Ze zijn authentiek verslag in zijn klasse, bewijst zichzelf hoe weinig Toyota Prius kan worden geconsumeerd zonder toevlucht te nemen tot risicovolle vormen van de carrosserie.

Met een zeer nauwkeurige computer, het werkelijke verbruik we hebben verkregen kant van de weg is geweest 4.8 l / 100 km stad en 3,9 l / 100 km. Zijn ongetwijfeld verrassende feiten, omdat voor dezelfde routes Toyota Prius Het was minder efficiënt, met de werkelijke verbruiksgegevens van 5,7 l / 100 km (snelweg) en 4,6 l / 100 km (stad).

Plug-in hybride auto’s Volkswwagen GTE Golf en Audi A3 Sportback e-tron ook blijven ze enigszins uit de buurt van de verbruikscijfers Kia Niro (5,6 l / 100 km op de snelweg en 5 l / 100 km in de stad voor de twee Duitse auto’s), maar profiteert van deze twee “tweelingbroers” is onbehandelbaar en bezwijkt Niro overhaast.

Ten slotte moeten we benadrukken dat de Kia Niro 1.6 hybride HEV het is buitengewoon geweest robuust tijdens de beproevingen van de diensten die we uitvoeren in het circuit INTA, gezien het feit dat we onze test begonnen met slechts 107 kilometer.

U kunt ook geïnteresseerd

– Hoe hybride auto’s Work

– Alle elektrische en hybride plug: Koopgids

– Alle werkelijke verbruik van auto’s

Adblock
detector