De exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future, te koop op Ebay

De exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future, te koop op Ebay

Alle Back to the Future fans nu hebben ze de mogelijkheid om een ​​exacte replica van de DeLorean van Marty McFly en Doc krijgen.

Nu te koop op Ebay exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future

Nu te koop op Ebay exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future

Nu te koop op Ebay exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future

Nu te koop op Ebay exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future

Er zijn auto’s die hun roem te danken aan het grote scherm en DeLorean Het is één van hen. Toen in de jaren tachtig, Back to the Future raken theaters over de hele wereld, vele dromen van het besturen van dat voertuig dat zou hen in staat stellen om te reizen in de tijd. Nu kan dat verlangen werkelijkheid geworden: DeLorean liefhebbers hebben de mogelijkheid om het verwerven van een replica van het origineel. Officieel gelicenseerde, maar niet in staat om vooruit te komen. Ebay heeft eigenlijk slapen veel, maar voor nu, zijn de wonderen niet durven.

Het vinden van een DeLorean is niet een ingewikkelde taak. Het harde deel komt met een exacte kopie van het voertuig die Marty McFly en Doc behandeld. Wanneer je naar sets te werken en doe een snel zoeken, realiseert hij zich dat DMC-12 DeLorean geen tekort precies de tweedehandsmarkt. Sommige zijn duurder dan anderen, maar alleen in zeldzame gevallen, kan je in wat er werkelijk verbeeldt bij het denken van Back to the Future: een echte DeLorean uitgegroeid tot een tijdmachine.

Alleen wat je nodig hebt bij de hand te hebben $ 48.100 (43.700 euro) merk prijs momenteel bieden op Ebay. Dat is wat het zal kosten om de meest nostalgische exacte replica van de grote voorvechter van terug te voeren naar de toekomst, Marty McFly vergunninghouders en Doc.

DeLorean

Ja, de beroemde film fans moeten er rekening mee dat de autoveiling nooit verschenen in de trilogie. Het is een voertuig dat was leven geroepen om de 30ste verjaardag te vieren van de serie en functies officieel zijn erkend door NBC-Universal, alle benodigde documentatie en extra door bijna alle leden van de cast, waaronder Biff Tannen (Tom Wilson), Doc Brown (Christopher Lloyd) ondertekend en zelfs voertuig ontwerper film, Michael Scheffe.

Ja, ook heeft flux condensator

In deze DeLorean niets ontbreken. Het heeft alle onderdelen van de auto, die verscheen op het grote scherm: de externe bedrading (imitatie, natuurlijk), apparaten de datum en tijd bewaking en, natuurlijk, de stroomcondensator. Hierbij moet worden bedacht dat het een exacte replica van gecertificeerde McFly en Doc behandeld in de film; kopers bieden op het niet kan (en moet) verwachten minder.

In reactie op het mechanische deel, de kilometerteller zegt Het is nog maar reisde 29.280 mijl (Ongeveer 47.000 kilometer) beheerd via een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het scala aan apparatuur wordt compleet geleverd met airconditioning, snelheidsregeling cruise, elektrische ramen, lederen bekleding en zelfs een cassette-speler … iets wat je echt doen is in staat om te reizen in de tijd. Ja, degenen die willen om hun droom werkelijkheid te maken moet snel verplaatsen: woensdag veiling eindigt 27 juli.

U kunt ook geïnteresseerd

– Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

– De DeLorean DMC-december 2017 zullen nieuwe motor en meer macht

– Back to the Future: de DeLorean DMC-12, om de productie in 2017!

– DeLorean DMC-12, de sportwagen uit de film Back to the Future

Adblock
detector