De beste scooter 125 cm3 om uw auto licentie rijden

De beste scooter 125 cm3 om uw auto licentie rijden

Scooter zijn bestsellers in Spanje. licentie Basta om auto te rijden en zijn relatief goedkoop ... Een oplossing voor files en gebrek aan parkeerplaatsen!

Het paar scooter kopen met je autorijbewijs

Het paar scooter kopen met je autorijbewijs

Het paar scooter kopen met je autorijbewijs

Het paar scooter kopen met je autorijbewijs

Kymco Agility City

Het is de scooter selling Spaanse 2015 en hun argumenten zijn toegevoegd stabiliteitswielen half hoog en kleine, praktisch vlakke vloer of holle romp. Gekruide schijfremmen op beide wielen en een motor goede uitvoering en geprijsd onder tweeduizend euro, we hebben het recept voor succes. prijs: 1.849 euro.

Honda SH 125i

Altijd een van de best verkopende scooter, succes Scoopy gaat verder dan rages dat de technische argumenten: uitstekende moderne motor een laag stroomverbruik, veilig remmen met ABS, flatbed en nu in staat om helm hol, allemaal met een bewezen jaren in de top van de hitlijsten betrouwbaarheid. prijs: 3.389 euro.

Super Kymco Dink 125Super Kymco Dink 125

Slechts drie! Super eenheden gescheiden scheidbare de tweede positie: Deze scooter is duidelijk de best verkopende GT en het is de verkoop van bijna sinds zijn komst. Ze houden hun goede grootte, amplitude voor twee, krachtige motor die in staat zijn goed op weg beschermingskap of grote capaciteit gap. prijs: 3.099 euro.

Honda PCX 125

in zijn derde evolutie PCX compact houdt verkooppraatjes dat vijf jaar geleden geleid tot de top van de bestseller sinds zijn aankomst, in het bijzonder Geavanceerde motor zeer laag verbruik. Het is wendbaar en stabiel, gemakkelijk en betrouwbaar, hebben technologie voor het eerst voor een redelijke prijs Wat wil je nog meer! prijs: 2849 euro.

SYM Symphony 125

De Symphony is in de loop der jaren te verbeteren in alle aspecten en nu Het biedt veel voor een spotprijs. de grote wielen zorgen voor stabiliteit, een frame zeer goed afgestemd een grote prestaties van de motor en behendige stad doet. De vlakke platform of onder het zadel vullen hun praktische kant. prijs: 1.949 euro.

Yamaha XMAX 125

De prijs ligt ver van rivalen maar de XMAX is zeker de beste scooter achtste liter en dat moet kosten. Ruim en comfortabel voor een of twee, zeer bekwaam, snel en behendig weg in de stad, stabiele en veilige, goed uitgeruste ... als je wilt de beste die er is, ondanks zijn prijs zo goed verkocht. prijs: 4349 euro.

Piaggio Liberty RST 125

De "high wheel" van Piaggio meestal tot de meest verkochte modellen niet alleen voor de acceptatie bij het publiek (met name vrouwen), maar de verkoop aan entiteiten zoals Correos. Zijn sterke punten zijn lichte gewicht en de compacte afmetingen, vandaar de acceptatie onder automobilisten, evenals de gladheid van haar bewezen motor. prijs: 2.449 euro.

Suzuki Burgman 125Suzuki Burgman UH 125

Het was lang geleden en verkopen nog steeds heeft hij vele kwaliteiten te zijn, hoewel de concurrentie verscherpt ... Hij heeft onlangs verbeterd, met ABS-remmen en vernieuwd esthetiek, maar behoudt zijn lage zitting en zijn enorme slurf, plus uitstekende acceleratie engine. Het is de winnende keuze als op zoek vermogen en behendigheid. prijs: 3899 euro.

Tweet Peugeot 125

Het Franse merk heeft modellen zoals deze, van Aziatische afkomst, om te concurreren in het harde segment van de high-wheel scooter voor minder dan tweeduizend euro. Uitstekende prestaties en een goede afwerking zijn hun sterke punten, plus een bewezen motor betrouwbaarheid (SYM) in een scooter ongecompliceerd voor dagelijks gebruik. prijs: 1.999 euro.

KYMCO K-125 XCT

de Kymco sport optie mooi aanvulling op de grotere en toeristische Super Dink, met die hij deelt mechanica. Dit model is korter -hueco onder de stoel voor een helm en op te slaan een paar kilo op de schaal om meer te bieden behendigheid en meer agressief gedrag, zoals past haar esthetiek. prijs: 3.199 euro.

Adblock
detector