Biler til minne: Kadett GSi Opel

Biler til minne: Kadett GSi Opel

GTI / akronym GSI ble æret ikoner på 80-tallet. Selv i dag, lenge etter at noen av disse idrettene ikke er slettet fra hukommelsen vår. Kadett GSi Opel liker.

Opel Kadett GSi: en kompakt legende

Opel Kadett GSi: en kompakt legende

Opel Kadett GSi: en kompakt legende

Opel Kadett GSi: en kompakt legende

Opel familie Kadett Han ble født i de første årene av 1960, Det er innrammet som mest grunnleggende trinn i å tilby merke. Selvfølgelig gikk det ikke tar for lang tid å ha et bredt spekter av organer og mekanisk. Allerede på åttitallet, med lanseringen av Corsa, Opel Kadett rose status og det ble plassert i midten markedssegmentet. Den nye serien presenteres for 1984-1985 introduserte semibreak kroppen, salong og pause (Caravan).

Opel Kadett GSi 1987Men det var i 1987, byggeår på kopien som vi bringer i dag som “bil tilbakekalling“Da han nådde effekten det fortjent. sin allerede Kadett GSi Opel mytisk versjon montert motor to liter forskyvning og injeksjon, og man oppnådde 130 hk effekt ved 5600 rpm og Det oversteg 200 km / t toppfart. Erstattet den gamle versjonen, med de samme to-dørs legeme som er utstyrt motorens sylindervolum på 1800 cm3, også injeksjon.

den Opel Kadett puls deretter slå sin rolle i nesten hver samtale som dukket opp i GTI, for så å tvinge sin tilsvarende GSI som argument. Og sannheten er at den gode smaken som forlot fortsatt henger i dag. Kanskje et resultat av dette og til tross for at noen urettferdig rykte “bil macarras” som mange andre modeller på den tiden, Kadett GSi fortsatt et fristende alternativ som.

Eieren av enhet av vår artikkel er en salmantino samler, som forteller oss årsakene til hans valg: “Jeg har alltid likt raske biler og sportsbiler og nå som var rundt førti år, så jeg lengselsfullt på de tider av ungdom, der nesten alle kompakt masse sirkulasjon besatt en høy ytelse versjon i sitt utvalg, som placated delvis brennende impulser av ungdom som tid. den Renault 5 GT Turbo hadde; den Volkswagen, Golf; den Peugeot 205 og Citroën Visa hadde sin GTI varianter og Fiat Uno, Turbo. Det var på åttitallet og -felices Opel Kadett GSi forårsaket en revolusjon i denne type bil, ikke bare for sin avanserte linje, sin teknologi og digital bord, men etter sin solide tyske fullført sitt Recaro-seter, sin makt, sin akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 8,5 sekunder og, fremfor alt, for dens utstyr. Synd var den høye prisen som enkelt og greit gått en million og en halv pesetas. de GTI og GSI ble brennemerket, utgjør et mørkt objekt for begjær som alle unge bilentusiaster ønsket å eie. “

den Opel Kadett GSi i dag er ikke en lett bil å finne i god stand bevaring. Og, opprinnelse, fordi enhetene senere solgt i spotmarkedet gikk gjennom uforsiktig hender for det meste, generert Kadett GSi park med vedlegg unna utstyr av modellen og noen kommer til en verden av tunning.

Opel Kadett GSi“Over tid jeg ønsket å få en balansert GSI, det vil si, han var i god bruk, som ikke vil kreve en omfattende restaurering og ville ha hatt en god alderdom, uten overflødig tilbehør, drevet chips og annet som vanlige gaver i andre og tredje eierne av slike biler. Muligheten kom i 2006, da jeg oppdaget dette problemet gjennom en Internett-forum. Jeg kontaktet eier, som ikke ønsker å bli kvitt det uten å ha vissheten som falt i gode hender. Jeg måtte forklare min forkjærlighet for klassiske biler og bare da enige om å selge den, selv til en god pris “, sier han.

To dager senere, vår helt tok bussbillett til Madrid og hjem Han rullet i sin splitter nye Opel Kadett GSi og. Bilen gikk mer enn han trodde, så ved ankomst, det første han gjorde var å sjekke om motoren var den opprinnelige. Og det var faktisk. Hans tilstand var eksepsjonell. Det hadde 115000 km ekte, en eier, regelmessige vurderinger hadde gått på den offisielle tjeneste av merkevaren og hadde alltid blitt holdt i garasjen. “Som en forholdsregel jeg erstatte belter, filtre og væsker. Men jeg syklet rundt med ham, men jeg setter det opp regelmessig. Som jeg alltid sette dem motes mine biler, jeg kaller det -Borjamari-, fordi det var ingen barne pære på den tiden at Kadett GSi ikke ha henne. ” Ord sin eier.

Opel Kadett GSI 1987
motor tverrstilt front. 4 sylindre på linje. 1998 cm3.
makt 130 hk ved 5600 rpm
transmisjon forhjulsdrift. 5-trinns
maksimal hastighet 205 km / t

Du kan også være interessert i:

Biler til minne: Citroën Visa GTi

Biler til minne: Renault Fuego

Biler til minne: VW Corrado

Adblock
detector