Citroën C4 Cactus Aventure Concept: den eventyrlystne bror

Citroën C4 Cactus Aventure Concept: den eventyrlystne bror

Med Citroën C4 Cactus klar til å gå i produksjon i juni neste år, har Citroën avduket en første variant av sin nye kompakte SUV. Ja, i prototype form, og vil være til stede på Geneva Motor Show. C4 Cactus Aventure Concept lover å være den beste allierte av eventyr elskere.

Citroen C4 Cactus Concept Aventure

Citroen C4 Cactus Concept Aventure

Citroen C4 Cactus Concept Aventure

Citroen C4 Cactus Concept Aventure

den Cactus Citroen C4 fortsetter å hente overskrifter for et par måneder, og at første prototype ble utgitt i 2007. I 2013 ble kjent ved sitt nåværende navn, og på en lignende måte til produksjon og i dag er en realitet. Nå, under Geneva Motor Show, Citroën vil presentere en ny campera versjon under navnet Aventure Concept.

Ingen mangel på kjente ‘Airbumps’ eller beskyttende legeme, typisk av C4 Cactus, denne prototype Det er kjent for mange detaljer som gir deg en robust og kraftig bilde. Starter på forsiden, med ny støtfanger med metallstenger, grupper innlemmet optiske gittere eller road dekk BFGordrich, og fortsatte gjennom den beskyttende installert i kjelleren, nye hjulbuer og større bakkeklaring.

Citroen C4 Cactus Concept Aventure

i taket, Det er installert ny hette på taket med ekstra lys, mens for malingen har det valgt en hvit med vinyl lys gul. Et annet slående detaljer Citroen C4 Cactus Concept Aventure er funnet i rekke kameraer Go Pro installert i karosseriet og taket området.

Alt for ikke å gå glipp av en eneste detalj av våre opplevelser, det viktigste målet for denne prototypen: tiltenkt de som liker fritidsaktiviteter utendørs og kan også ha en stor lastekapasitet for deres opplevelser.

Også i Genève …

Citroëns stand på bilutstillingen i Genève, som vil begynne den 4. mars, vil bli spilt av den nye C4 Cactus, nå ledsaget av sin eventyrlige bror som jeg har presentert. I tillegg vil det være den nye Citroen C1 og varianten ‘alle vei’ av sin salong, C5 Crosstourer.

Adblock
detector