Merken auto’s naar elektrische fietsen worden doorgegeven

Ze opgeladen in minder dan twee uur en in veel gevallen kan de 50 km van autonomie overschrijden. Het is de persoonlijke vervoer van de toekomst: schoon en efficiënt. Natuurlijk kun je niet vergeten te trappen, omdat elektrische fietsen te helpen uw trappen, trappen, maar niet voor jou. Dat is iets.

Merken auto's naar elektrische fietsen worden doorgegeven

Merken auto's naar elektrische fietsen worden doorgegeven

Merken auto's naar elektrische fietsen worden doorgegeven

Merken auto's naar elektrische fietsen worden doorgegeven

Autofabrikanten worden langzaam wedden op deze trend. Bovendien, hoewel op kleinere schaal, elektrische fietsen zijn een goede testbed voor elektrotechniek. De werking is gebaseerd op een systeem dat bekend staat als Pedelec of trapondersteuning systeem. Dat wil zeggen, de elektromotor is verantwoordelijk voor het helpen van de vooruitgang van de fiets. Het moment dat je stopt met fietsen of we de rem te activeren, stopt de motor draait. Ze kunnen worden geladen in een stopcontact en behoefte oplaadtijd tussen 2 en 6 uur.

Tot 25 km / h

Voor een elektrische fiets wordt geacht, moet de elektromotor een hebben maximaal vermogen van 0,25 kilowatt en niet de trapkracht boven 25 km / h wonen. De gemiddelde autonomie ligt meestal rond de 50 kilometer, maar sommige kunnen bereiken honderd. Hoewel velen zijn nog steeds in de conceptuele fase, Skoda en Smart en op de markt hun modellen en Peugeot zal beginnen om dit te doen in het laatste kwartaal van dit jaar, na het verschijnen in definitieve vorm tijdens tonen de komende Paris Motor in oktober. De laatste te arriveren, worden ondertekend door BMW, Kia en Qoros. De eerste zal beginnen met de verkoop in het laatste kwartaal van het jaar; Kia model heeft veel boventonen om de serie te bereiken en is de meest veelzijdige van allemaal, met een jas uiterlijk dan hun rivalen. De Chinese Qoros, Ondertussen hebben ze gekozen voor een model meer als een motorfiets dan een fiets. Hoewel de prijs is hoog, gemiddeld kost ongeveer 2.500 euro, de Pima Air Plan 3 hebben een steun voor de aankoop van 200 euro.

Audi E-bike Wörthersee

Audi E-Bike

Door het ontwerp, materialen en technologie, is de elektrische fiets van de toekomst. Draagt ​​een interne oplaadbare batterij zo!, Draadloze Wi-Fi en een kleine boordcomputer.

macht3.2 CV

autonomie: 50-70 km

BMW Cruise e-Bike

BMW Cruise E-Bike

Uitgerust met een Bosch elektromotor en een accu van 400 Wh, waarvan de autonomie tot 100 kilometer. De rijder kan de gewenste mate van steun te kiezen, 0-225 procent.

macht: N.B.

autonomie100 kilometer

prijs: 2.812 euro

Kia Elektrische fiets (KEB)

Kia Elektrische fiets

RWD, VA aangedreven door een 250 Watt elektromotor leveren 45 Nm. Het wordt aangedreven door een lithium-ion 36V. Er zijn twee versies: Stad en MTB.

macht250 watt

autonomie: 40 km

Lexus Hybrid Drive

Lexus Hybrid Drive

Gepresenteerd op de Tokyo Motor Show 2009, omvat het regeneratieve remsysteem van Lexus hybride auto's. 25,9 volt accu is verantwoordelijk voor het voeden van de elektromotor.

macht240 watt

autonomie: N.B.

Peugeot Hybride Bike AE21

Peugeot Hybride Bike

Compact dankzij opklapbare pedalen en het stuur. De electromotor is ondergebracht in het voorwiel en wordt aangedreven door een verwijderbare batterij lithium ion batterij op te laden op de fiets of apart.

macht: N.B.

autonomie: 30-50 km

prijsTussen 1.500-2.500 euro

Porsche hybride RS

Porsche hybride RS

Weegt minder dan 16 kg dankzij onder meer, een lichtbak koolstof. Het heeft een iPhone op het stuur om de laadtoestand van de batterij of fungeren als navigator te zien.

macht450 watt

autonomie: 50 km

Qoros Ebiqe Concept

Qoros Ebiqe Concept

Een straat-modus, die de maximum snelheid op 25 km / h beperkt, voorkomt juridisch geclassificeerd als een motorfiets in sommige markten. Met een laadtijd van 80

minuten in een beslissing.

macht: 0.25 / 4/12 Kw

autonomie: 80-120 km

Skoda Green E Line

Skoda Green E Line

Motor op de achteras, aangedreven door een lithium batterij slechts 2,6 kg, met een capaciteit van 423 Watt / uur. Werking van de motor is beperkt tot snelheden onder de 25 km / h.

macht250 watt

autonomieTot 105 km

prijs: 2.500 euro

Smart Ebike

Smart Ebike

stevig aluminium chassis, elektrische motor gemonteerd op het achterwiel, vier vermogensniveaus en een aanslagsteun geholpen tot 25 km / h. De lithiumbatterij opgeladen in 5 uur en wordt gemakkelijk verwijderd.

macht250 watt

autonomieTot 100 km

prijs: 3066 euro

Adblock
detector