2014 veiligste auto's, volgens EuroNCAP

2014 veiligste auto’s, volgens EuroNCAP

De Mercedes C-Klasse, de Nissan Qashqai, de Land Rover Discovery Sport, de VW Golf en de Skoda Fabia Sportsvan voertuigen waren de best presterende in EuroNCAP veiligheidstests 2014 in hun respectievelijke categorieën.

De veiligste auto's van 2014

De veiligste auto's van 2014

De veiligste auto's van 2014

De veiligste auto's van 2014

de Veiligheid testen EuroNCAP, waarin getest verschillende secties van de nieuwe auto’s op de markt komen, en hebben winnaars in 2014. Dit waren de veiligste jaar in hun respectievelijke categorieën volgens deze Europese instantie auto’s, allen met maximale totale score van vijf sterren en een hoog percentage van elk van de secties geanalyseerd.

Mercedes C-KlasseMercedes C-klasse, de beste saloon

de nieuwe generatie van de Mercedes Class C blijft goede recensies ontvangen. Zijn opmerkelijke stap voorwaarts op het vlak van de kwaliteit van de productie en technologische systemen stond hem toe om de veiligste sedan 2014 geworden (EuroNCAP noemt deze categorie als ‘Groot Gezin’). In de bescherming van volwassenen, scoorde hij 92 procent, 84 procent voor de bescherming van kinderen binnen, is 77 procent voor voetgangers getroffen en 70 procent in de totale beoordeling van de systeem- en beveiligingsbeheer assistenten. Meer over de Mercedes Class C.

Nissan QashqaiNissan Qashqai, de beste kleine familie

de crossover technisch platform Compact Car segment C, de Nissan Qashqai, was de auto die het beste resultaat verkregen in 2014 in de categorie ‘Small Family’ (Small familie) EuroNCAP. Zijn niveau van bescherming van volwassen bedroeg 88 procent, 83 procent voor kinderen, 69 procent voor voetgangers en een algehele waardering systeem- en beveiligingsbeheer assistenten 79 procent. Meer over de nieuwe Nissan Qashqai.

VW Golf SportsvanVolkswagen Golf Sportsvan, de beste minivan

In het segment van de ‘Small MPV’ of kleine busjes was de nieuwe VW Golf Sportsvan het voertuig dat de beste resultaten verkregen bij EuroNCAP tests met 87 procent voor volwassenen, 85 procent voor kinderen, 62 procent voetgangers en 73 procent in de informatica en andere veiligheidsvoorzieningen assistenten. Meer over de nieuwe VW Golf Sportsvan.

Onder de voertuigen die duidelijke cut eco-efficiënte technologieën te gebruiken om de hybride versie van de Lexus NX en honderd procent elektrische Tesla Model S te stuwen, verkregen de beste ratings onder zijn rivalen in de 2014 EuroNCAP test.

Land Rover Discovery SportLand Rover Discovery Sport, de beste SUV

Een van de grote vernieuwingen in 2014 in het segment SUV’s en crossovers, de Land Rover Discovery Sport, was het model dat de beste resultaten verkregen in EuroNCAP test, met een rating van 93 procent bij volwassenen paar bescherming, 83 procent voor kinderen, 69 procent voor voetgangers en 82 procent in de wereldwijde beveiligingssysteem. Meer over de Land Rover Discovery Sport.

Skoda FabiaDe Skoda Fabia, de beste onder stedelijk en commercieel

categorie ‘Supermini’ utility en stedelijke EuroNCAP vorig jaar, Nieuwe Skoda Fabia Het was de auto die het beste algemene resultaten verkregen van haar concurrenten. Uw Adult Protective percentage bedroeg 81 procent voor andere kinderen 81 procent, 69 procent voor voetgangers en een andere 69 procent zekerheid assistenten. Meer over de nieuwe Skoda Fabia

Adblock
detector