Ontdek de wereld van de caravan met Camper Life

Sport Life magazine, FIETS en zuurstof komen deze maand naar de kiosk begeleid door Camper Life, een uitgave van de wereld van de caravaning & camper met een zeer handig om alle mogelijkheden te ontdekken voor het gebruik van deze recreatieve voertuigen en mobiele aanpak toerisme.Ontdek de wereld van de caravan met Camper Life

de Camper nieuwe publicatie Life Het omvat alle huidige markt informatie campers, ontwikkelingen en trends, reizen en outdoor routes en de beste ideeën en tips om te genieten van deze bijzondere manier van reizen.

praktijk outdoor sporten in de vrije tijd, genieten van de natuur en het plezier van reizen, zijn elke dag activiteiten voeg meer fans en gezinnen, onder andere, vereisen specifieke voertuigen die hun smaak en behoeften. Dit is waar in het spel komt autocaravaning heelal en dus ook de verschillende versies en verschillende configuraties Camper RV, voertuigen, samen met een gezonde manier, avontuurlijk, dynamisch, reiziger en sport leven, zijn de ware ziel en de essentie van Camper Life, een publicatie van de deskundige hand Motorpress Ibérica uitgeversgroep bereikt kiosken met zijn eerste levering.

camper Lifecamper Life Het is een veelzijdige publicatie die is voorzien van de nieuwe modellen op de markt komen, de functies en de technische aspecten, de nuttige tips en alle details die van invloed zijn op het gebied van wet- en regelgeving en reizen en tours meest interessante, allemaal op zoek naar een alomvattende en geïntegreerde gezonde buitenleven concept. Een project dat gericht is op de hoogte zowel degenen die nieuwsgierig zijn naar deze manier om te reizen en te leven en denken begon in deze wereld, en degenen die al kilometer hebben achter hen.

de No. 1 Camper Life U kunt in kiosken en reguliere verkooppunten kopen van het mei-nummer van zuurstof, Sport Life of BIKE, magazines die begeleidt het invullen van een recreatieve onweerstaanbaar voor dit voorjaar. Mis het niet.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Autopista.es adviseert u gratis in Madrid Auto 2016

Adblock
detector