Beste auto's Taxi

Beste auto’s Taxi

Robuustheid, betrouwbaarheid, functionaliteit, ruimte en een maximale efficiëntie op het vlak van het verbruik, deze zijn niet alleen kenmerken zeer gewaardeerd door de meeste chauffeurs, maar ook voor de meeste rijden professionals. We ontwikkelden een ranking van wat misschien wel de beste auto voor de cabine zijn volgens verscheidene criteria.

De beste auto's voor een taxi, op basis van een aantal criteria

De beste auto's voor een taxi, op basis van een aantal criteria

De beste auto's voor een taxi, op basis van een aantal criteria

De beste auto's voor een taxi, op basis van een aantal criteria

Dacia Lodgy cab– Goedkoopste: Dacia Lodgy

de toestemming geeft voor taxi’s goedkeuring van twee grote Spaanse steden, Madrid en Barcelona, zij hebben opgenomen in hun lijst van de vloot Dacia Lodgy. Voor zowel de hoofdstad en de van Barcelona, ​​de beschikbare versie is de bi-fuel benzine / LPG (liquefied petroleum gas) 1.6 85 pk met de indeling van het interieur voor vijf inzittenden. Madrid prijs van 10.400 euro en 9.720 euro voor de Barcelona. Meer over de Dacia Lodgy.

Skoda Octavia cab– De meest populaire: Skoda Octavia

In de afgelopen jaren, de Skoda Octavia Het is misschien wel de meest populaire auto onder het gilde taxi geweest. de uitvoerbaarheid, de stevigheid en betrouwbaarheid Ze de basis om deze vervoer professionals hem hebben gekozen als een van hun favorieten. Een van de meest door deze drivers gekozen versies is gedreven door die 1.9 liter turbo dieselmotor met pompverstuiver systeem, een zeer populaire mechaniek in het Volkswagen-concern voor deze autofabrikant besloten om over te schakelen naar common rail technologie in hun dieselmotoren. In het aanbod van nieuwe taxi’s, Skoda wil de huidige generatie Octavia met deze specifieke markt los te koppelen; In plaats daarvan is het de bedoeling om de rol van de snelle, ‘neef-broer aan de beurt van de nieuwe Seat Toledo verbeteren. Meer over de nieuwe Skoda Octavia en de nieuwe Skoda Rapid.

Seat Alhambra– Het beste voor de ruimte: Seat Alhambra en de Mercedes Viano

elk minivan van de bestaande vloot van taxi’s kunnen worden gemarkeerd door ruimte, maar we hebben gehouden de Seat Alhambra en Mercedes Viano. De officiële aanbod voor Seat Alhambra goedkeuring taxi, drie mechanische versies -een common rail 2.0 TDI 115 pk, 2.0 TDI common rail 140 pk en 2.0 TDI common rail 177 pk, afhankelijk van het aanbod gevallen kan worden gecombineerd met een manuele of automatische zestraps DSG zes snelheden.

geval Mercedes Viano in zijn definitieve goedkeuring ingeschakeld laat een personenauto met een capaciteit van 7/8 inzittenden in zijn van versie 5 meter lang. Te duwen, kunt u twee CDI-dieselmotoren van 136 en 163 pk gebruiken.

Nissan Leaf– Groenere: Toyota Prius en Nissan Leaf

de Toyota Prius Hij is concurreren in de afgelopen jaren met de Skoda Octavia als de meest populaire / gebruikte onder taxichauffeurs. zijn hybride technologie Hiermee kunt u een veel elektriciteit in stedelijke secties, een aspect van de laatste ideaal voor de dagelijkse evolutie van deze groep dat veel van zijn reizen stad voert terug te krijgen. Voor een tijdje, zijn ze ook zeer populair Prius versies compatibel met geweest GLP, aanpassingen die de bestuurder zelf aangevallen door hun eigen risico, hoewel Toyota officieel in de officiële garantie van ‘niet opnemen van dergelijke transformaties’ hun voertuigen uitgelegd.

Aan de kant van de honderd procent elektrische auto’s gehomologeerd voor cabine vinden we de Nissan Leaf. We begrijpen dat het een totaal ideale voertuig voor professionals die heel goed weten hoeveel kilometers u in uw werkdag, alsmede de geplande laad tijden zal kunnen zijn. De theoretische en goedgekeurd Leaf autonomie is 199 km.

Mercedes klasse E– De meest luxe Mercedes E Klasse

Sinds enkele jaren, de Mercedes klasse E Het is een van de vermeld als auto’s premie die heeft goedkeuring taxi. Alle versies zijn verkrijgbaar met diesel aangedreven versie en twee-wheel drive, maar ook goedgekeurd versies AWD 4MATIC.

Adblock
detector