Top 10 auto's van Gran Turismo 6

Top 10 auto’s van Gran Turismo 6

Fans van racegames in geluk. Deze week gaat over de verkoop van de nieuwe Gran Turismo 6 voor Play Station. Hier brengen wij u de 10 beste auto’s die rijden in de nieuwe aflevering selling racespel.

Top 10 auto's van Gran Turismo 6

Top 10 auto's van Gran Turismo 6

Top 10 auto's van Gran Turismo 6

Top 10 auto's van Gran Turismo 6

Een nieuw hoofdstuk van de Gran Turismo-serie voor Play Station ligt in het verschiet. de 6 december gaat over de verkoop Gran Turismo 6 voor PS3, de zesde aflevering van de populaire racespel gemaakt door de Japanse Kazunori Yamauchi.

Totaal 1.200 auto’s, 37 locaties en 100 verschillende formaten circuits u verzamelen in de nieuwe tranche van het spel verkopen, waaronder de Spaanse Ascari circuit, in Ronda (Málaga) of stijgen naar Goodwood. We zullen een selectie van hebben gemaakt de top 10 auto’s waarmee u kunt genieten in Gran Turismo 6.

* Mercedes AMG Vision Gran Turismo:

Mercedes AMG Vision Gran Turismo

Deze spectaculaire en futuristische Mercedes is de eerste van de Vision Gran Turismo initiatief, dankzij welke Gran Turismo en ouder 28 merken samenwerken om te creëren nieuwe projecten voor specifieke voertuigen voor het spel. de Mercedes AMG Vision Gran Turismo, die werd gezien als een model aangepast aan de Hall of Los Angeles, zal worden gevolgd door Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Alpine, Lamborghini, Toyota, Volkswagen, Nissan …, waarvan sommige beginnen te zien in verschillende recreaties.

* De Moonbuggy:

de Moonbuggy

In Gran Turismo 6 U kunt rijden rond de maan. Een van de grote innovaties die de zesde tranche van het spel brengt is de mogelijkheid om achter het stuur van Roving Vehicle LEV-001 1971 te krijgen en het uitvoeren van verschillende maanmissies het oppervlak van onze satelliet.

* Red Bull x2014 Fan auto:

Red Bull x2014 Fan Car

Zoals is gebeurd in Gran Turismo 5, de samenwerking met Red Bull Hij heeft opnieuw vrucht dragen. In het laatste spel, nam hij de console prototype ontworpen door Adrian Newey (Chief engineer van aerodynamica team van energy drinks in de Formule 1), de Red Bull X2010. voor GT6, een totaal van drie van deze spectaculaire race-prototypes hebben gemaakt: de Red Bull x2014 Fan Car, de Junior x2014 Car, en Standard x2014 Car, elk met een verschillend niveau van de uitkeringen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.

* Fisker Karma EcoSport:

Fisker Karma EcoSport

de US extended-range elektrische, de Fisker Karma, Het zal ook in de Gran Turismo 6 in de variant EcoSport. de meer 400 pk Amerikaanse sport, van twee elektromotoren en een benzinemotor, is beschikbaar voor video game fans gemaakt van 6 december.

* Nissan DeltaWing:

Nissan DeltaWing

de ‘Batmobile race, we konden zien in 2012 deel te nemen als experimentele prototype in 24 Uren van Le Mans en bestuurd door de Spaanse Lucas Ordóñez, Het zal ook in GT6. Zijn unieke langwerpige ontwerp met drie wielen maakte hem tot een van de meest opvallende modellen van de legendarische endurance test. In feite heeft Nissan al aangekondigd dat 2014 Zij zullen deelnemen in dezelfde race met een experimenteel prototype soortgelijk, maar met elektrische voortstuwing, de Nissan ZEOD RC. Het zou niet verwonderlijk zijn dat we later zagen als een extra download voor het spel.

* Nissan GT-R Nismo GT3:

Nissan GT-R Nismo GT3

Kon niet missen in de Gran Turismo 6 een van de auto-emblemen de video game, GT-r. En, natuurlijk, in zijn radicalere variant racing, de Nismo GT3 met 530 pk.

* Audi R18 TDI van Audi Sport Team Joest:

Audi R18 TDI van Audi Sport Team Joest

De representatie van 24 Uren van Le Mans niet alleen het komt met de DeltaWing. andere voertuigen en prototypes ook aanwezig zijn, zoals Audi R18 TDI met de Duitse mark aan kracht gewonnen testen in 2011, aangedreven door een dieselmotor.

* KTM X-BOW R:

KTM X-BOW R

De bepaalde open voertuig KTM X-BOW, in zijn variant R met 300 pk vermogen en 40.8 mkg koppel -to gewicht van slechts 790 kg– zal ook op de beroemde rijsimulator. gegarandeerd plezier.

* Plymouth XNR Ghia Roadster:

Plymouth XNR Ghia Roadster

Dit is één van de mooiste auto’s ooit gemaakt. Hij werd geboren terug in de jaren ’60 en In 2011 won hij de award ‘Gran Turismo’ op Pebble Beach Concours d’Elegance. Nu, kunt u uw flyer zet in de nieuwe Gran Turismo 6.

* Tajima 2012 Monster Sport E-RUNNER Pikes Peak Special:

Tajima 2012 Monster Sport E-RUNNER Pikes Peak Special

De klim naar Pikes Peak niet als zodanig in de Gran Turismo 6 (althans aanvankelijk), maar het is een van de spectaculaire prototypes hoofdrolspelers in de beroemde wedstrijd, elk jaar gehouden in Colorado. Tajima 2012 Monster Sport E-RUNNER Pikes Peak Special Het belooft een van de snelste auto’s beschikbaar op GT6 zijn.

Adblock
detector