SYM 400i en 600i Maxsym, twee alternatieven voor de auto scooter

SYM 400i en 600i Maxsym, twee alternatieven voor de auto scooter

Als je hebt besloten om ook verplaatsen in scooter naar twee wielen te genieten, 400i en 600i SYM Maxsym zijn goede alternatieven voor de auto. Wij zullen u vertellen hoe.

Twee alternatieven voor de auto scooter. SYM 400i en 600i Maxsym

Twee alternatieven voor de auto scooter. SYM 400i en 600i Maxsym

Twee alternatieven voor de auto scooter. SYM 400i en 600i Maxsym

Twee alternatieven voor de auto scooter. SYM 400i en 600i Maxsym

de modellen SYM 400i en 600i Maxsym Zij behoren tot Taiwan SYM steeds geregeld in ons land. Onder zijn scooter deze twee modellen onderscheiden zich vooral op de rest zo zeker van dat die u zullen interesseren. De Maxsym400i SYM en 600i Ze zijn twee Maxiscooter mengen van sport, praktische en toeristische aspecten. Goede prestaties, goede afwerking, zeer complete uitrusting en de inhoud prijzen zijn uw brieven, hoewel de verplaatsing je kunt ze niet alleen omgaan met uw auto rijbewijs.

Zo zijn de Maxsym SYM SYM 400i 600i Maxsym

Hoewel beide Maxsym 400i scooter de 600i kunnen worden gebruikt in soortgelijke omgevingen, is het Maxsym 400i die beter geschikt is om de stad en het is best behandeld door kleine ruimtes. Het wordt aangedreven door een 399 cc eencilinder motor en 34 pk. De prijs is 5899 euro, als verworven met ABS, en 5399 euro als het niet dragen van ABS. Doe je rivalen? Gevonden op de markt modellen die het gezicht te confronteren tot aangezicht, als KYMCO Xciting 400i of Suzuki Burgman 400.

Van haar kant, de scooter Maxsym 600i Het heeft een groter bereik dan de 400i Maxsym vanwege de hogere prestaties, dus het is beste weg om uit te gaan en te genieten van de reizen. De Maxsym 600i ABS wordt aangedreven door een motor van 565 cc en 45 pk reclame en de verkoopprijs vastgesteld op 6.799 euro. In zijn geval is er beschikbaar stellen van een versie zonder ABS, net als bij de Maxsym 400i, maar aan de andere kant, als er een Sport variant opnemen van esthetische gegevens zelf. Rivals? Nou, niet zo veel. De Maxsym 600i is een unieke soort, want hoewel de voordelen benaderen en zelfs hoger dan die van hun collega’s van twee cilinders, is duidelijk lichter en de prijs is bijna de helft.

SYM 400i en 600i MaxsymSYM 400i en 600i Maxsym, vrijwel gelijk

Niet alleen voor de prestaties onder de indruk van de SYM 400i en 600i Maxsym. ook bekend om hun goede werking, efficiëntie en aplomb ze demonstreren aan hoge snelwegen cruises te behouden. Share chassis en componenten, zodat hun gedrag zijn zeer vergelijkbaar. In feite, het waarnemen van verre ze als “twee druppels water” en kan niet worden onderscheiden tenzij de blik op de uitlaatzijde. Nou, Als u kiest Maxsym 600i Sport versie, die een premie van 200 euro heeft, des te gemakkelijker kan u vertellen, want dit sportievere versie is voorzien van een zitting met specifieke bekleding met rode draad en een kleverige, ook in rood, over hekken band bands.

Aan het stuur van de 400i en 600i SYM Maxsym

Het is tijd zet ze op. Volgens de single-cylinder incorporeren, verwacht je een opwindende prestaties die kunnen maken dat je voelt dat je pistonadas. Maar niets is verder van de werkelijkheid. In aanvulling op weinig gemor, zachtheid, zowel Maxsym 400i en de 600i Maxsym, Het is de overheersende van beide motoren draaien in nullast of bij het afnemen van de eerste lage snelheid manoeuvres. Om krachtig accelereren vanuit stilstand, en de twee scooter onmiddellijk beantwoord, met logische voordelen voor “zeshonderd”, maar tegelijkertijd zoet.

Het is waar dat de SYM Maxsym 400iva revolutie hele tijd en dit wordt weerspiegeld in verbruik enigszins hoger bij een snelheid van 120 km / h gehandhaafd. Echter, in een meer gevarieerde gebruik en profiteren van hun superieure prestaties, het is de Maxsym 600i die verbrandt meer benzine, ternauwernood verslaan van de 5 l / 100 km. We moeten ook vermelden dat de versnelling gegevens en recovery zijn significant beter in de Maxsym 600i, het bereiken van een topsnelheid van 165 km / h (149 km / h bij Maxsym 400i).

SYM 400i en 600i Maxsym. Wat is comfortabeler?

Ergonomisch zijn er geen verschillen tussen de twee scooter. De rijpositie is zeer succesvol en comfortabel voor ruiters verschillende fysionomieën. Als u gravure is vervat, zal zetels een beetje hoog zal blijken, en als je de hoogte van de gemiddelde overschrijdt, is het ook waarschijnlijk dat de schermen aan de lage kant en de achterkant van de schilden je knieën groeien dit nader te beschouwen dan gewenst. maar Als je meet tussen 1,65 en 1,80 meter, je bent in geluk, want Ze maxsym deze zijn vrijwel perfect voor u. Beiden geven ons een zeer hoog rijcomfort en zeer leuke touch controls, en niet moe alleen om lange afstanden te lopen. Ook opmerkelijk is de goede behandeling die de passagier die, hoewel een beetje hoger dan de piloot, het heeft een praktische ondersteuning voor ontvangt je onderrug, handgrepen en opklapbare beugels systeem “one touch” dat maakt het gemakkelijk te openen met de voeten .

U kunt ook geïnteresseerd

– Kortingen en promoties van SYM 400i en 600i Maxsym, retail

Adblock
detector