De nieuwe Opel komt tot en met 2018

De nieuwe Opel komt tot en met 2018

Opel gelanceerd sinds de zomer en tot 2018 veel nieuwe auto’s die zijn gehele bereik zal vernieuwen. In haar dealers, daarnaast zullen er modellen in nieuwe segmenten.

Toekomstige modellen Opel: SUV en sedans

Toekomstige modellen Opel: SUV en sedans

Toekomstige modellen Opel: SUV en sedans

Toekomstige modellen Opel: SUV en sedans

De Opel Zafira Tourer wordt vernieuwd in de zomer 2016

De toekomst van de Opel Zafira bestaat uit twee delen. Het eerste hoofdstuk heeft een bijna dreigende verschijning met de herinrichting van de huidige Opel ZafiraTourer. Dit zal een nieuw front, nieuwe grille en dagrijverlichting boomerang-vormige op te nemen. Dus volg de stijl van de nieuwste generatie Opel Astra. zal ook nieuwe motoren komen heeft de huidige Europese Auto van het Jaar vrijgegeven. De meest opvallende voordeel voor de gebruiker zal een daling van het brandstofverbruik in vergelijking met de huidige generatie. Een tweede deel komt in 2018 met de komst van een SUV variant, waarbij de gegevens hieronder zal uitbreiden.

Nieuwe Opel Zafira Tourer

Opel Mokka X, te koop in de herfst 2016

De Opel Mokka vanaf het najaar van Opel Mokka zal X. worden genoemd verandering lot, alles binnen. Het nieuwe dashboard verschijnt op touchscreens zeven of acht inch (afhankelijk van de versie) en, dankzij de functies die worden bediend vanuit hen, is het aantal knoppen verminderd. Buiten de meest prominente verandering is aan de voorkant, met de nieuwe grille die al de andere modellen van het merk op te nemen als de nieuwe Astra.

de multimediasysteem verbindt IntelliLink smartphone met Mokka X door middel van carplay Apple of Android Auto-toepassingen. Daarnaast kunt u ook opnemen Opel OnStar met WI-FI 4G en ondersteunde navigatie.

Wat betreft motoren, wijst hij op de integratie van de nieuwe 1.4-liter turbo benzinemotor van 150 pk. Kan een automatische transmissie met 6 versnellingen en totaalsysteem adaptieve tractie worden bevestigd.

De nieuwe Mokka X is voorzien van LED-verlichtingssysteem AFL dat “de best mogelijke zichtbaarheid zonder oogverblindende andere bestuurders”, aldus het merk. Zoiets als altijd op de lange.

Nieuwe Opel Mokka X

Opel Ampera-e. Te koop bij het einde van 2016

de geestig (en dure) Waarbij Ampera een combinatie van een warmte-motor als een generator die elektriciteit voorzien om de auto te verplaatsen had niet het verwachte succes in Europa. Deze vierzitter saloon en 4,5 m lang gestopt verkocht afgelopen januari, Het wordt vervangen door de nieuwe Ampera-e.

Deze nieuwe Opel Ampera-e is een auto kleiner dan de vorige. lichaam minivan, maatregelen iets minder dan 4,2 meter en is geschikt voor maximaal vijf zetels. Het is volledig elektrisch en heeft een theoretische traject van 320 km op een enkele lading. Bovendien Opel zorgt ervoor dat een laadtijd gebruikelijke plug kan worden geschoven 40 kilometer.

Ten aanzien van de prijzen is er niets door het merk aangekondigd. In de VS, waar het wordt verkocht als Chevrolet Bolt EV, het kost ongeveer $ 38.000, dat overheidssubsidies aftrekken.

Ampera E

Opel Meriva, weer in het voorjaar van 2017

De Figueruelas fabriek in Zaragoza duurt maanden voorbereiding voor vervaardiging van de nieuwe Meriva. Tijd om te planten te optimaliseren is superieur omdat het ook is fabriceren modellen voor PSA (Peugeot en Citroen).

Het grote nieuws van de toekomst Opel Meriva is dat niet de controversiële achterdeuren openen in tegengestelde richting de mars als het duurt het model te koop vandaag. In dit aspect zal een meer conventionele model. Maar andere, zoals er een variant met een aspect louter SUV. Het is niet bekend of dit ook Meriva genoemd worden en zal een “naam” toe te voegen aan het te onderscheiden (bv Rocks, net als in de kleine Opel Adam) of, integendeel, zal een naam voor haar kiezen. In het geval van PSA model in iets meer dan een paar jaar, op zoek SUV zou de huidige Peugeot 2008 te vervangen, terwijl de meer ‘traditionele’ buitenkant handvat voor het verlichten van de Citroën C3 Picasso.

Deze familie van modulaire modellen delen platform en ook motoren. De meeste van hen zullen driecilinder en start / stop.

Nieuwe Opel Meriva 2017

De nieuwe Opel Insignia komt in het najaar van 2017

De Opel Insignia is een van de revulsivos merk. In 2008, toen hij op de markt verschenen Opel had behoefte aan een product dat zou vergeten een aantal bugs die de Opel Vectra gesleept. Ze creëerden de Insignia en hij slaagde erin om de verkoop te overwinnen.

In 2013 kwam er een grote verandering van het model en ook en nog belangrijker, met nieuwe motoren dat maakte het efficiënter. voor volgend jaar verwachte aankomsttijd nieuwe Insignia.

De nieuwe Insignia zal, zoals is gebeurd met de volgende generatie Astra, veel lichter. Sommige bronnen zeggen dat de meest uitgeruste versie ten minste 200 lichter dan de huidige gelijkwaardige kilo zal zijn. resultaat: betere dynamiek en lager verbruik.

de grootte outdoor groeien ongeveer 10 cm. Zo zal de wielbasis. Staten beide factoren zal resulteren in een betere binnenruimte. Maar de auto kijken nog groter, omdat de exterieur design zal scherper. ook meer elegant. Ja, de versie meer "traditioneel" zal verdwijnen en alleen het kan verwerven in vijf deuren (Zoals te zien in onze computer gegenereerde afbeelding verschijnt vier) en familie SportsTourer.

De aandrijving zal worden geleid door een breedbeeld TFT aanpasbare (Groter is dan sommige huidige versies), die zal fungeren als een horloge doos. Bovendien, de On-Star systeem 4G WIFI in de auto en on-line diensten) zullen nieuwe functies te hebben.

Nieuwe Opel Insignia 2017

Opel Zafira SUV voor 2018

Het tweede hoofdstuk van de toekomst van Opel Zafira zal worden geschreven in reactie op de wensen van de markt, dat wil zeggen in SUV-formaat. Het valt nog te bezien of de grote SUV merk, dat ook een soort substituut voor all-terrain Antara, Zafira zal worden ‘plus iets’ om deze te onderscheiden van de huidige Tourer gebeld of eigenaar zal zijn naam. Hoe dan ook, de auto zal platform delen 2- -Epsilon de toekomst Insignia (Dus zullen andere modellen van General Motors wereldwijd: Cadillac, Chevrolet, Buick of Holden) en beide zouden worden vervaardigd in dezelfde fabriek in Rüsselsheim (Duitsland).

Het design team, onder leiding van Mark Adams, heeft gekozen voor een interieur zakken van de kaak meerdere: een grote centrale display de spil van het gehele interieur. Ja, zij hebben geen functionele kant vergeten en de stam een ​​derde rij van klapstoelen zijn.

Nieuwe Opel ZafiraSUV 2018

U kunt ook geïnteresseerd

Wil je een nieuwe auto? Valora voor gratis voor u

Opel GT Concept, kregen we de sportieve tweezitter van de toekomst

Feitelijk verbruik van de Opel-modellen

Alle Opel-modellen in Spanje: de prijzen en technische gegevens<

Adblock
detector