De beste app met radar waarschuwing netwerk voor mobiele

De beste app met radar waarschuwing netwerk voor mobiele

Het verbod op radar detectoren genoemd, kunnen we enkel mobiele applicaties die waarschuwen de nabijheid van een van deze apparaten.De beste app met radar waarschuwing netwerk voor mobiele

de mobiele toepassingen die waarschuwen voor de aanwezigheid van radar Zij zijn de ultieme alternatief voor het verbod van het hebben detectors of remmers van deze apparaten. Het verschil is dat de applicatie handeling nabijheid van een radar gekenmerkt door een beheerder of gebruiker van de applicatie, maar illegale inrichtingen, interfereren met het radarsignaal te lokaliseren en soms storende werking en voorkomen .

We vertellen u wat de beste apps die waarschuwen voor vaste en mobiele radars dat er sprake is of kan hebben op onze wegen. Het is opmerkelijk dat velen van hen zullen onder meer nieuwe roodlichtcamera’s en detectie van gsm-gebruik of niet-gebruik van de veiligheidsgordel.

sociale Drive

Een van de meest succesvolle heeft in Spanje en heeft geleid tot de klacht van de autoriteiten, die al hun doeltreffendheid hebben ondermijnd in de diverse controles snelheid en alcohol te doen. Het doel van de ‘app’ sociale Drive Het is waarschuwen bestuurders van wat zij in het gebied waarvoor bewegen of zal bewegen te vinden. De gebruiker kiest het gebied dat u wilt de hoogte van de controles of incidenten en dus kun je ze vermijden of zelfs alternatieve routes te zoeken.

De grote gemeenschap van gebruikers (2 miljoen volgens het bedrijf) is verantwoordelijk voor het bijwerken en rapportage die op de wegen.

Het is gratis beschikbaar op iOS en Android.

Waze

Waze niet uitsluitend aangewend voor waarschuwing radar, maar voldoet ook aan het werk van browser. De gebruiker kiest de route die u wilt deze gids en de chauffeur applicatie om uw bestemming te volgen, het informeren van de gebruiker van de radars in de database, maar ook gekenmerkt door gebruikers langs de route naar de bestemming.

Het is eigendom van google, heeft het heel goed bijgewerkte kaarten en creëerde gemeenschap is vrij breed. Het werkt wereldwijd en is gratis beschikbaar voor mobiele apparaten iOS en Android.

iCoyote

iCoyote wordt gepromoot in de afgelopen maanden effectief en, in aanvulling op de toepassing ervan voor mobiele, draagbare GPS navigators zijn voorzien, zodat u een zware concurrentie van soortgelijke producten, zoals zijn TomTom. Zoals in het verleden, zijn aantrekkingskracht ligt in de mogelijkheid voor gebruikers om te gaan waarschuwing incidenten (Jam, radars, cheques politie …) die op hun weg. Mobile app biedt ook functies browser.

Andere radar waarschuwing apparaten

Andere toepassingen voor mobiele minder bekende maar effectief zijn: Radardroir, die kan draaien op de achtergrond en je kunt zelfs media associëren zoals slimme horloges en armbanden, trillen om de bestuurder te waarschuwen zonder dat zij de concentratie te verliezen op de weg; CamSam, met rollen in ‘online’ mode en ‘offline’ en beschikbaar op Android-apparaten, Windos Phone en Blackberry (iOS nee); waarschuwing Radars, met een volledige database van vaste radars.

en DGT Het heeft zijn eigen toepassing gegevens over de toestand van de wegen en lokaliseren radars, hoewel de laatste gewoonlijk aangeduid door de secties en niet de meest effectieve manier, als met de bovengenoemde mobiele app.

U kunt ook geïnteresseerd

Radars en differentiëren het voertuigtype

Mobiele radars zijn onbetrouwbaar

Radars beboet ons in de toekomst

Nieuwe radars die beginnen zal beboeten in juni 2016

Adblock
detector