Toyota RAV4, nieuwe accessoires 2016

Toyota RAV4, nieuwe accessoires 2016

De Toyota RAV4 breidt haar assortiment van accessoires, extra's zoals hulpsysteem parkeersensoren voor en achter en het dak bars, onder anderen.

2016 Toyota RAV4 Accessoires

2016 Toyota RAV4 Accessoires

2016 Toyota RAV4 Accessoires

2016 Toyota RAV4 Accessoires

De 2016 Toyota RAV4 is leverbaar met nieuwe accessoires die kan elke versie worden toegevoegd.

Onder de beschikbare extra's Japanse SUV, vinden we de parkeerhulp systemen voor en achter het infotainmentsysteem Toyota Touch 2 & gaan (Plus optie), de imperiaal (Om het rek, de rek, de ski's of snowboard komt) en trekhaak, kiezen tussen vaste en losse en inclusief montageset.

In de esthetische gedeelte, we bespreken nieuwe bekleding -beschikbaar huid van zwart of beige-kleurige en beschermelementen als voorbalk en vormen van de bumper en de onderkant van de deuren, de dorpels, matten uit rubber of dekplaat naar de boot. Het biedt ook de deur stappen met verlichte logo. Elementen bekleding, verf en de wielen worden beschermd door de oplossing Toyota Protect, een product dat hen kan houden en ze glanzend voor langer.

Andere accessoires die kunnen worden opgenomen in de Toyota RAV4 zijn verschillende modellen kinderzitjes en Rear Entertainment System, in die u kunt elektrische installatie kiezen of niet en de aankoop van de dvd-systeem PORTAIL twee TFT 7 inch schermen, een master (handvatten reproduceren van de geselecteerde inhoud en project op de secundaire scherm).

Versies beschikbaar in de Toyota RAV4 Ze zijn verkrijgbaar benzinemotor 2.0 VVT-i 140 AWD 151 CV, de schroef Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hp en het hybride aandrijfsysteem, de laatste met een benzinemotor 2.5 155 pk en een elektromotor 105 pk bij de vooras (moet nog eens 68 pk elektromotor op de achteras toegevoegd Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). De resulterende totale kracht van het model in zijn hybride versie 197 pk.

U kunt ook geïnteresseerd

Toyota RAV4, de prijzen

Eerste indrukken en de consumptie van de Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 Redenen om te kopen

Toyota RAV4 Hybrid, probeerden we

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Adblock
detector