Seat Leon 1.4 TSI FR ACT 150 hv, auton kaikille

Seat Leon 1.4 TSI FR ACT 150 hv, auton kaikille

Seat Leon 1.4 TSI FR 150 hv ACT pystyy tyydyttää kaikkia; nopea ja mukava taas GTI, ihanteellinen pitkiä matkoja, erittäin ketterä ja karu kaupunki. Auto, joka sopii kaikille.

Auto kaikille Seat Leon 1.4 TSI FR 150 CV ACT

Auto kaikille Seat Leon 1.4 TSI FR 150 CV ACT

Auto kaikille Seat Leon 1.4 TSI FR 150 CV ACT

Auto kaikille Seat Leon 1.4 TSI FR 150 CV ACT

Seat Leon FR 1.4 TSI ACT jotka olemme huolissamme tässä testissä ei ole aivan kaikkein vaatimaton version välillä. Se on reilu keskitie, joka tekee siitä mielenkiintoisen, jos mahdollista. Että mekaaniset 1.4 TSI tuttua muista autoista ja erilaisissa kokoonpanoissa valtuuksia. Ja kaikki, mitä on aina rakastanut. se on yksi moottoreista on suunniteltu kierroksella VW-konserni. Mutta hän ei ollut koskaan kokeillut on katkaisu järjestelmä sylinterit ACT joka tarjoaa nyt tätä moottoria ja Lion saapuu tämän mielenkiintoisen valtaa 150 hv. Niin vakuuttava tehtiin loppuun pitkäaikaisen testi mekaniikka tämän teknologiset innovaatiot.

että Seat Leon FR 1.4 TSI ACT Yhtiöveroennakkojärjestelmä (Active Management sylinterit) deaktivoi sylinterien 2 ja 3 välissä 1500 ja 4000 rpm:, parin välillä 25 ja 100 Nm, ja aina pieniä tai keskisuuria kuormitus kaasupoljin kaasu. Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, mutta olin utelias näkemään, miten se toimii. Tunne Yhtiöveroennakkojärjestelmä ensimmäinen henkilö kiertävän kaikissa tilanteissa. No, tulos ei en voi sanoa mitään. koska Et tunne mitään. Ei muistiinpanoja että tuot jotakin erityistä moottoriin. Et havaita millään tavalla, että sylinterit on kytketty irti. Vain tietää, että näin tapahtuu, koska ilmoittaa kojelaudassa kun käytöstä. Mutta eivät huomaa mitään, tai muutos tilassa ääni moottori, lasku suorituskykyä, mitään. Ja tämä on paras uutinen.

että Seat Leon FR 1.4 TSI ACT ainoa kerta, kun huomattava että sylinterit ovat pois päältä on kun menet huoltoaseman. kulutus vähenee luku lasketaan valmistajan 0,4 litraa / 100 km keskiarvo. Vaikka kaikki riippuu tilanteesta ja ajo sen tehdä. Esimerkiksi tasaisella nopeudella 50 km / h 3. ja 4. vaihteella on ilmoittanut, että säästöjä on 1 litra / 100 km; ja 5. vaihteella 70 km / h alhainen kulutus 0,7 litraa / 100 km. Nämä ovat virallisia lukuja, mutta olemme löytäneet niitä niin. Tämä järjestelmä mahdollistaa katkaisun sylinterin bensiinimoottorin lähestymistapa kulutusta diesel- tai yksinkertaisin vähemmän sylintereitä ja moottorin mekaniikka. Koska Yhtiöveroennakkojärjestelmä voi olla ahdettu nelisylinterinen moottori rightsizing kun meidän hyvä teho ja kahden sylinterin 700 cm3 säästää kun emme vaadi paljon energiaa liikkua.

kanssa Seat Leon FR 1.4 TSI ACT olemme paras kahden maailman: Tällä teho a GTI ja kulutus apuohjelma twin. Tällä moottorilla kuorrutus kakun uuden Seat Leon on saavutettu. Koska ei luopuminen saati loistava suorituskyky. Ei pidä unohtaa, että piilottaa konepellin alle 150 hv, joka, kuten olemme nähneet, paljon enemmän. Vuonna dynamometrin olemme saavuttaneet suorastaan 165,6 CV maksimiteho, mikä on 10% enemmän kuin mitä valmistaja kertoo. Älä tarkista hevosiin kadoksissa urheilulliset ajo haluttaessa koska, kuten edellä, Kehys voidaan kaikki. Erityisesti tämän FR-versio ja vapaaehtoinen 18 “vanteet ratsastus meidän yksikkö, jolla vakaus raja on erittäin korkea. Puhumattakaan vääntömomentti on yllättävää sen siirtymistä. melkein Olemme saavuttaneet 30 mkg tuskin 1850 rpm, mutta että vääntömomenttikäyrä on yli 25 mkg välillä 1500 rpm 4500 rpm. Lisäksi ilmaantuu hyvin, minkä vuoksi suurin teho tulee lähelle leikattu 6300 rpm.

kanssa Seat Leon FR 1.4 TSI ACT meillä on pyöreä versio mallin pyöreämpiä vielä. Vaikka, kuten parhaiten Loppupäätelmä, käytyään tällainen perusteellinen testi kuukaudessa, eivät halua palata autoon … niin se on, että auto on erittäin hyvä. Ja se mitä tapahtuu tämän Leon 1,4 TSI FR 150 CV ACT.

Saatat myös olla kiinnostunut

Seat Ibiza 1,4 TSI ACT testi

Volkswagen Passat 1.4 TSI ACT testi

Adblock
detector