RS Audi Q8, de nieuwe super sportieve SUV. Beeft, BMW X6M!

De Audi RS Q8, dichter bij de werkelijkheid?De Audi RS Q8, dichter bij de werkelijkheid?De Audi RS Q8, dichter bij de werkelijkheid?De Audi RS Q8, dichter bij de werkelijkheid?

2017 lijkt erop dat de jaar 8 Audi: onlangs onthulde de nieuwe generatie van de A8, zal het niveau voertuig vertegenwoordiging auto's worden geleverd met een schat aan technologie, kwaliteit en sportiviteit. Zo is het door Q8, een gedeelte van de gehele cursus model.

De weg is aan de gang Audi met onmiddellijke vlaggenschip SUV in dit jaar is als volgt: op Bekijk de Detroit Motor in januari onthulde de Audi Q8 Concept; twee maanden later op de Geneva Motor Show, kwam de Audi Q8 Sport Concept. de volgende Frankfurt Motor Show, in september, is het tijd om het te zien Q8 in zijn definitieve versie. Echter, kort voor de Duitse evenement, het portaal Auto Guide is gebleken dat het merk met de vier ringen heeft de naam Q8 RS geregistreerd.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hevige concurrentie

deze weg Het lijkt goed op weg naar de toekomst komst van een sportieve variant het fundamentsegment verplaatsen Premium sport-SUV. BMW X6M (575 pk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 pk), Bentley Bentayga W12 (608 pk) en de toekomst Lamborghini Urus (de Porsche Cayenne Turbo S is nog steeds een beetje verder in grootte) kunnen verwelkomen binnenkort wordt deze zal meer dan waarschijnlijk RS Audi Q8.

Zorg ervoor dat de Q8 Concept onthulde eerder dit jaar, zou de Q8 RS ook afmetingen 5,02 meter lang, 2,04 meter breed en een hoogte van 1,70 meter. Het platform zou hetzelfde zijn als de laatste generatie van de Audi Q7 en Bentley Bentayga zijn, en dat de nieuwe stier van Lamborghini, de zogenaamde MLB Evo platform.

Onder de motorkap konden we het vinden Dezelfde motor die de toekomst Urus, de 4.0 V8 Bi-Turbo benzine, met Quattro vierwielaandrijving en automatische versnellingsbak. Is de macht? Je kon schieten meer dan 600 pk, sneller dan rivalen BMW en Mercedes. Er is ook speculatie met een hulpprogramma bastaard variant, zoals in de bovengenoemde prototypes, die een volledig mechanische gamma zou geven.

Misschien in de Frankfurt Motor Show in september een aantal gegevens ter bevestiging van de komst van dit model worden onthuld. En, als het de Audi Q8 Sport Concept in Genève geïntroduceerd, was er sprake dat hij zou zijn om vooruit te komen van de toekomstige SQ8 (de laatste prototype had 476 pk gecombineerd, ja). Wat gebeurt er als in feite het uitzicht buiten werd gebracht? De Duitse fabrikant heeft vorig jaar al aangekondigd dat 8 nieuwe modellen komen RS in de komende jaren, kunnen en Q8 een van hen. In slechts een maand zullen we weten meer details, zullen we zeer attent zijn.

Q8 Audi Sport Concept

U kunt ook geïnteresseerd

Toekomstige SUV van Audi

Audi project Hour 25: wanneer auto's niet het wiel hebben

Audi AI, zo is de auto van de toekomst

De Lamborghini Urus zijn hybride plug

Lamborghini Urus zal de verkoop van het merk te verdubbelen