Toyota Verso 2016: vernieuwde motoren en uitrusting

Toyota Verso 2016: vernieuwde motoren en uitrusting

2016 Toyota Verso MPV wordt vernieuwd met interessante ontwikkelingen in de beveiligingssystemen beschikbaar zijn en het updaten van benzinemotoren.Toyota Verso 2016: vernieuwde motoren en uitrusting

Toyota introduceert interessante veranderingen in haar Verso MPV. In het bereik van Toyota Verso 2016, U kunt interessante innovaties, variërend van het louter esthetische de besteding veiligheidsuitrusting, uiteraard, met een update van de mechanische sectie.

in de mechanische hoofdstuk, de Toyota Verso 2016 ontvangt opnieuw de komst van twee benzinemotoren: de 1.6 Valvematic 132 pk (Handelsnaam Toyota Verso 130) en 1.8 Valvematic 147 pk (Commerciële versie Toyota Verso 140). De minder krachtige variant kan alleen worden gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak, terwijl krachtiger is gekoppeld aan de automatische MultiDrive (M-DRV).

de Toyota Verso Verso 130 en 140 Ze zijn verkrijgbaar in indoor-variant configuratie vijf zetels als zeven zetels. We moeten ook niet vergeten dat dit minivan ook gekocht kan worden met twee motoren diesel viercylinders: de Verso 115D (112 pk) en Verso 150D (150 pk).

Toyota Verso 2016: Safety and Equipment

hoofdstuk Veiligheid Toyota Verso 2016 Het is bijgewerkt met de toevoeging van een aantal toonaangevende systemen en apparaten en rijhulpsystemen. Onder de technologische paraplu Toyota Safety Sense, in de Toyota Verso 2016 de volgende veiligheidssystemen zijn onder andere: – Chime -lane Lane Departure Vertrek Alert (LDA) – Pre-Crash Safety System -Pre-Collision System (PCS) en Intelligent Controle -Automatic Lichten van de weg High Beam (AHB) -.

de outdoor uitrusting Toyota Verso 2016 bekend voor het aanbieden van kleine nieuwigheden, waaronder de nieuwe reeks lichtmetalen velgen drie nieuwe modellen (twee van 16 inch en een 17 inch), aan de ene kant, en aan de andere kant, de mogelijkheid van het kiezen van een nieuwe kleur voor het lichaam -de meteorologische Gray, die wordt toegevoegd aan de bestaande Blue Ocean, Classic White, Pearl White, Graphite Gray, Meteor grijs, zwart en zilver Azabache.

de Binnen de Toyota Verso 2016 Ook bijgewerkt in dit geval, met een specifiek ontwerp voor het stuurwiel, de beschikbaarheid van nieuwe nappa lederen bekleding en nieuwe decoratie pookknop met chromen inzetstukken. Voor fans van connectiviteit en euitgaanscentra, U kunt genieten van een hernieuwde multimediasysteem Toyota Touch 2 met 7-inch touchscreen, dat op zijn beurt kan worden gekoppeld met een navigatiesysteem Toyota Touch 2 & Ga en Toyota Touch 2 Go Plus.

U kunt ook geïnteresseerd

– Toyota, nieuwe auto’s, prijzen en technische gegevens

– De Toyota Verso mensen vervoerder tegen rivalen

Adblock
detector