BMW 1 Serie Cabrio ACS1

BMW 1 Serie Cabrio ACS1

De bereider AC Schnitzer met M-Technik, divisie van BMW sportauto’s, hebben hun krachten gebundeld om een ​​aangepaste versie van de 1 Serie Cabrio te starten. Betrekking tot de productie model, de veranderingen die verscheidene van de motoren, het uitlaatsysteem, suspensies, de aërodynamische buitenste en inrichting.

Achter mening ACS1 BMW 1 Serie Cabrio.

Zijaanzicht ACS1 BMW 1 Serie Cabrio.

vooraanzicht BMW 1 Serie Cabrio ACS1.

vooraanzicht BMW 1 Serie Cabrio ACS1.

Waarom niet bij elkaar in de beste van personalisatie bereidingen M-Technik met aangepaste accessoires AC-Schnitzer? Nou, dit is wat er is gebeurd met de BMW 1 Serie Cabrio, onder de naam ACS1, mengen van de beste Auto ‘M’ met de verbinding van elegantie en exclusiviteit van AC-Schnitzer.

De meest opvallende veranderingen door de BMW 1 Serie Cabrio ACS1 straat van het model dat we moeten kijken in de mechanische hoofdstuk, waarin drie van de motoren uitgerekt hun macht. Zo is de benzinemotor 135i Het verhoogt de kracht van 306 pk tot 360 pk, modificatie met inbegrip van een sport einddemper; Ondertussen, in de 123d Diesel Engine, vermogen wordt geschat op 240 pk, wanneer in de standaard versie is 204 pk; Tenslotte, het drijfmiddel diesel 120d Ook het strekt zich uit zijn macht op een totaal van 33 pk, vanaf 177 pk-serie in het 210 pk gemodificeerde drijfgas.

Het bereik van accessoires die zijn opgenomen in de gezamenlijke voorbereiding van AC-Schnitzer en M-Technik ook van invloed uitlaatsysteem. Hij heeft gekozen voor een meer typisch voorbeeld van een race auto in een straat. Naast het feit dat beschikbaar is met de motor 135i, U kunt desgewenst ook monteren voor motoren 118i, 120i, 125i, 120d en 123d. De uitlaatpijpen op alle van hen hebben een chromen afwerking.

Zeer weinig heeft het AC-Schnitzer traag om nieuws te bieden in uw aanpassingen; Het verbaasde een paar weken geleden met een aantal aanpassingen aan de BMW M3 Cabrio.

Hoofdstuk van de schorsingen Het is ook herzien. Zo is er beschikbaar stellen van een sport schorsingen getarreerd voor motoren 118i, 120i, 120d, 123d en 135i. U kunt ook monteren Instelbare vering systeem hoogte concurrentie voor de 120d, 123d en 135i motoren. Maar als we willen veel meer rest, 120d, 123d en 135i motoren kunnen we een ophangsysteem met een pick Veel steviger veren.

Het design van het exterieur van de BMW 1 Serie Cabrio kan ook worden gewijzigd. Aldus kan de ACS1 voorzien van een voorspoiler door AC Schnitzer die op hun beurt kunnen bepaalde onderdelen van de sport-versies van de M-Technik hebben. Hetzelfde gebeurt in de achterkant, waar sprake is geïnstalleerd nieuwe rok. Aan de andere kant, voor de BMW 1 Serie Coupé AC Schnitzer heeft ontwierp een specifieke spoiler.

Al in de binnenland, Er zijn ook diverse aanpassingsopties. We kunnen bijvoorbeeld coderen snelheidsmeter 320 km / h, maar dit is niet het meest opvallende verandering, omdat de kwaliteit materialen zoals aluminium en koolstofvezel Ze zijn aanwezig in de drie-spaaks sportstuurwiel, deurpanelen, asbak, versnellingspook, handrem, pedalen en voetsteun. De vloer ACS1 BMW 1 Serie Cabrio biedt ook matten matte kleur.

Tot slot, in dit preparaat ook opgenomen een breed scala aan legering waarvan de diameter kan worden 17, 18 en 19 inches. AC Schnitzer heeft lichtmetalen wielen genaamd Type VI; Type IV vertonen de beëindiging zilver en een bicolor toon; de ‘Racing’ Type III hebben een sportief karakter en verschillend van het vorige ontwerp; U kunt ook kiezen voor een meer discrete banden met Type III en Type II.

Voeg uw opmerkingen over dit artikel of andere gepubliceerde Autopista.es. De meest interessante zullen worden gepubliceerd in de overeenkomstige wekelijkse aflevering van het tijdschrift Highway.

Adblock
detector