Buick Avista, mogelijke nieuwe Opel Calibra in zicht?

Buick Avista, mogelijke nieuwe Opel Calibra in zicht?

Buick in Detroit presenteerde het concept en de geruchten Avista steeg over een hypothetische nieuwe coupe General Motors ook een Opel Calibra het voor Europa?

Buick Avista Heb je anticiperen op een nieuwe Opel Calibra?

Buick Avista Heb je anticiperen op een nieuwe Opel Calibra?

Buick Avista Heb je anticiperen op een nieuwe Opel Calibra?

Buick Avista Heb je anticiperen op een nieuwe Opel Calibra?

In het verleden Hall of Detroit is niet over het hoofd gezien voor die dicht bij het Oude Continent Buick Avista, een concept van het Amerikaanse merk Buick geïntegreerde algemeen Motors dat liet zien hoe het een geweldige hypothetische coupé.

En is dat in deze delen de geruchtenmolen op de achterkant van een nieuwe grote coupe om de gelederen van Opel bestaan ​​sinds die Calibra 80/90 jaren van de vorige eeuw liet ons. Wel is duidelijk dat Buick zou worden verhoogd met de Avista de organisatie van een nieuwe grote coupe. En daarmee voor Europa neemt de afdichting Opel en zal worden hernoemd met een naam sterke trek in de geschiedenis van het merk in ons continent, zou er slechts één stap.

Ondertussen kunnen we opnieuw gewoon kijken naar de Buick Avista. Zijn blik vestigt de aandacht op haar vuurtorens en zeshoekige grille. De voorzijde heeft een aileron lager koolstofvezel en een bumper die integreert de rooster hexagonale soort honingraat. Aan de zijkant, de Buick Avista bekend om zijn gespierde wielkasten, zijn korte overhang en enorme aluminium velg spaken 5 20 inch.

Binnen in de avant-garde design Avista weerspiegeld in zijn afbeelding van digitale instrumenten, die wordt aangevuld door een enorme middenconsole ook digitale informatie, voor de controle airconditioning, radio, connectiviteit en andere gebieden.

in de Buick Avista er is ruimte voor vier passagiers, die strikt individuele zitplaatsen. Andere functies omvatten een dak panoramisch van glas, systeem annulering van ruis en reinigers van lucht ionisch aromatherapie een functie volgens communiceert Buick.

de mark jasje Hij sprak ook over de bedoelingen van Buick Avista de mechanische configuratie gekozen: engine benzine V6 biturbo van 3,0 liter, met 400 paarden van macht, beheerd door een doos veranderingen automatisch van achttraps. Niet zonder de milieu-compromis, de motor heeft Avista Stop-Start en een systeem van cilinder deactivering.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Het andere nieuws van Detroit 2016

De eerste auto die verspreid in Detroit

Buick Envision: rivaal voor de Audi Q5 en BMW X3

Adblock
detector