Autopista.es verdsetter din bruktbil gratis

Lyst til å vite verdien av bilen på markedet? Fra nå av kan du vite helt gratis service takket være deg
Vi tilbyr fra Autopista.es, i samarbeid med bedrifter og Azeler DATOER Automotive. Hvis du er også interessert i å selge den, kan du motta bud fra profesjonelle innkjøp av kjøretøy.Autopista.es verdsetter din bruktbil gratis


Å vite hvor mye bedre bil du kan være nødvendig og nyttig for mange grunner: Hvis du tenker på å kjøpe en ny en, og ønsker å vite hvor mye du kan få for deg, hvis du hadde en ulykke og ønsker å kontrollere markedsverdien som gir forsikringsselskapet , av nysgjerrighet å vite graden av avskrivninger du har lidd siden du kjøpte …

I markedet er det selskaper som tar betalt for denne tjenesten, men nå Autopista.es det gir deg helt gratis. Bare skriv vår lading delen av biler, fylle ut et enkelt skjema med åtte essensielle data på bilen din, gi oss din e-postadresse og i løpet av sekunder, vil du motta en e-post med den eksakte verdien av din modell på markedet .

Hvis formålet når innhente denne informasjonen, er å selge bilen, vi også hjelpe deg. Bare klikk på linken du finner posten vurdering, data fra bilen nå databaser over anerkjente bedrifter bilforhandlere, som kan sende deg tilbud om å kjøpe og / eller hvis du som oss har indikasjoner du foreslår erstatningsmodeller. Dermed uten å flytte, uten å kaste bort tid og uten å bruke en euro, vil du ha en verdivurdering først.
Alt dette er mulig takket være avtalen inngått med Autopista.es DATOER selskap, datterselskap i Spania av Deutsche Automobil Treuhand DAT-GMBH, som har over 75 års erfaring i statistisk evaluering og vurdering av kjøretøy reparasjoner.

DATOER uavhengig produserer sin statistikk i Spania siden 2000, med samme strenghet som preger det tyske morselskapet kodifisere hver ny versjon er utgitt med sitt utstyr. Dette betyr at når du setter bilen lettere å identifisere seg med nøyaktighet varianten i spørsmålet og derfor sin sanne markedsverdi, inkludert standard utstyr. Prosjektet har også involvert Azeler Automotive (www.azeler.com), et selskap som tilhører Telefónica Group, som leverer spesialiserte konsulenttjenester og utviklingstjenester for bilindustrien.

En tradisjonell tysk alvor og presisjon, har sluttet DATOER full effekt av Telefónica konsernet gjennom en avtale med teknologien delingen av samme selskap som spesialiserer seg i bilbransjen: programvareutvikling selskap Azeler SRL, www.azeler.com, som samarbeidet om prosjektet .