Lamborghini Aventador J, breken mallen

We hebben onder ons de converteerbare versie
de meest krachtige en radicale model Lamborghini,
een hele knipoog naar de wereld van de concurrentie met
nieuwe Aventador J, wereldpremière op de
Geneva Motor Show.

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini is ongetwijfeld een van de belangrijkste spelers in de Geneva Motor Show, en terecht. Er is de converteerbare versie fan, meest spectaculaire model omdat het overkwam vleermuis. De Lamborghini Aventador J, behoudt de dezelfde motor de coupe versie een V12 6.5 het leveren van 700 pk, maar met een aantal functies die deze converteerbare uniek maken.


Deze verbeteringen richten zich op een containment gewicht, beheren te verklaren op de schaal dezelfde record als de coupe: 1.575 kg. de verhoogde stijfheid chassis Het eist zijn tol, dus je moet opstijgen off 'ballast' Daartoe: wordt weggelaten airconditioningsysteem, de navigatiesysteem en uiteraard het dak. Er is geen twijfel dat een van haar grootste troeven, maar meer is zijn ontwerp.
wijst op de geen voorruit en enorme spoiler aan de achterzijde. Lamborghini heeft al gewaarschuwd dat het nodig zal zijn om de te brengen adequate apparatuur uit te voeren de Aventador J -in praktijk protectoras- helm en bril. Gedurende zijn gehele carrosserie, waarvan is verlaagd en verbreed met betrekking tot de coupe model, vinden we verschillende delen van koolstofvezel, de stijl van de competitie.
In feite, aan de achterzijde van dit materiaal overheerst, plus een ander belangrijk gebied gemaakt geschilderd metaal matzwart met de functie het afvoeren. Dit alles zal worden voorgezeten door vier eindpijpen in middengebied.
De Lamborghini Aventador J is langer de coupe versie -4,89 meter- maar smaller aan de voorkant. Zijn lichaam is beschilderd met een exclusieve kleur, een diep rood met chromen touch.
De Lamborghini Aventador J herinnert ons ongetwijfeld het prototype door de Italiaanse fabrikant die in dezelfde Geneva Motor Show maar het jaar 2005, de Concept S, het overbruggen van verschillen.

alle functies luxe, sportiviteit en exclusiviteit ontmoetten we buiten de Aventador J we kunnen vinden in de binnenland, ook al is het merk is nog niet gebleken dat specifieke foto van het interieur.
We weten dat middenconsole bestaat niet meer, en in plaats daarvan vond een paneel met startknop. De enige schermen zijn die net achter het stuur, waar u de instellingen kunt aanpassen. Bovendien, de koolstofvezel ook aanwezig zijn in het inwendige rechtstreeks in zetels.

Adblock
detector