Mini Sport Pack voor versie 3 en 5 deuren

Mini bevestigt de integratie van de nieuwe apparatuur lijn Sport Pack voor vrijwel alle lichaamsdelen versies 3 en 5 deuren. Dit pakket kiest voor sportiviteit met een reeks van onderscheidende elementen buiten en binnen.

Mini Sport Pack

Mini Sport Pack

Mini Sport Pack

Mini Sport Pack

Mini wil zijn kant meer te versterken sport- met de toevoeging van de new apparatuur lijn Sport Pack (Beschikbaar, voor nu, in het Verenigd Koninkrijk). deze lijn Sport Pack U kunt kiezen uit vrijwel alle mechanische versies Mini 3-deurs en 5-deurs (Het is buiten de John Cooper Works, die deze lijn geërfd brengt u verschillende elementen die zullen detail hieronder).

de atletische uiterlijk van de Mini Sport Pack Het wordt gereflecteerd door elementen zoals nieuwe 17-inch wielen Track Spoke afgewerkt in zwart of zilver, de langsstroken die langs het dak en afzuigkap, Diamond bekleding voor zitplaatsen mengselweefsel stof / leder specifieke muis, dynamisch aandrijfsysteem Mini Drive multimode werking en sportonderstel het aanpassen van veren en dempers met een regeling vergelijkbaar met die draagt ​​de Mini John Cooper Works (dit technische functie is niet beschikbaar voor de basisuitvoeringen One en One D). Sterker nog, in de meest opwindende versie van John Cooper Works, deze nieuwe lijn Sport Pack bevat ook aërodynamische exterieur kit die de dakspoiler hoogtepunten, plus geperforeerd leder bekleed stuurwiel.

Mini Sport Packde Line Mini Sport Pack ook omvat een reeks praktischer en comfortelementen, de multifunctionele stuurwiel, passagiersstoel hoogte verstelbaar, een speciaal pakket binnen om objecten van verschillende grootte, airconditioningsystemen en dual zone climate control, regensensor en automatische activering van de verlichting en licht verlaat ambient interieur.

de prijs deze lijn Sport Pack voor Mini 3 en 5-deurs in het Verenigd Koninkrijk begint bij 3.300 pond (4.400 euro).

Adblock
detector