Zenvo ST1, de Deense hiperdeportivo een miljoen euro

Zenvo ST1, de Deense hiperdeportivo een miljoen euro

Na tien jaar in het nieuws als een van de meest exclusieve supercars, dure en krachtige weg Zenvo ST1 eindelijk maakt zijn debuut in een Europees evenement. Het zal op de Geneva Motor Show, waar u dit juweel te bewonderen op wielen van 1.104 pk.

Zenvo ST1, de Deense hiperdeportivo

Zenvo ST1, de Deense hiperdeportivo

Zenvo ST1, de Deense hiperdeportivo

Zenvo ST1, de Deense hiperdeportivo

Zenvo Automotive, een fabrikant van oorsprong Deens, zal haar hiperdeportivo debuut ST1 in Europa, na de nu in te dienen 10 jaar geleden het eerste prototype. Het is in het Geneva Motor Show, die zal beginnen op 4 maart.

Voor degenen die niet weten, de Zenvo ST1 is een hiperdeportivo getrokken uit zijn V8, 6.8 liter twin drukvulling (Turbo en compressor) cijfers vermogen, koppel en stratosferische prestaties: 1.104 CV en 145,9 MKG, die naar de achterwielen door een automatische sequentiële zeven versnellingen -en een mechanische zelfsluitende limited-slip, kunt u versnellen van 0 naar 100 km / h in 3 seconds en het bereiken van 375 km / h (Elektronisch beperkte snelheid).

Het is duidelijk dat de exterieur design de ST1 gaat volgens wat verbergt: zijn duivelse gedrag. Het lichaam van deze tandem engined, waar de aerodynamica heeft veel te zeggen, valt op door zijn hoekige vormen, Gezeten op een sportbanden Michelin Super Sport randen 19 en 20 cm in diameter.

Zenvo ST1

in de binnenland, de koolstofvezel vraagt ​​de rol en de combinatie van leer en Alcantara bekleding, enerzijds, en oppervlakken van koolstofvezel en aluminium aan de andere kant, om een ​​meer exclusieve en sportieve touch. Samen met de elektronisch verstelbare sportstoelen, Zenvo ST1 omvat het dual zone climate control, informatie projectiesysteem op de voorruit 'head up display', browser en Bose audiosysteem.

de exclusiviteit Het is de algemene trend van hiperdeportivo van Zenvo. Dus dat laat alleen de fabriek assemblage 15 eenheden, naar 1.380.000 euro per stuk.

Wij zijn van mening

Met afmetingen van 4,66 meter en een gewicht van 1.590 kg en een vermogen van 1.104 pk Zenvo ST1 op het gewicht / vermogensverhouding is het uiterst dramatisch: 1,4 kg / CV! Ter vergelijking, de 2014 F1 een verhouding van 0,90 kg / CV, een Audi R8 3,6 kg / pk en Ferrari 458 Italia 2,4 kg / CV. Ja, geprijsd zeer Stratospheric.

Adblock
detector