Biler til at huske: Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS

Biler til at huske: Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS

I firserne, åbning bilimport gjort aumentasen købsoptioner … selv inden for samme forhandler. Det skete med Audi Coupe GT og VW Scirocco. Sikke en kamp!

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, hvad der var bedre?

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, hvad der var bedre?

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, hvad der var bedre?

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, hvad der var bedre?

løb 1983 og fremme forholdet mellem Seat og Volkswagen. Det år, de begyndte at samle i Barcelona første VW Passat, mens Seat forhandlere De var allerede begyndt fra januar 2nd salg af Audi og Volkswagen import.

Audi Coupe vs VW Scirocco

På det tidspunkt, Audi levede øjeblikke af sport og kommercielle herlighed. På den ene side havde sin nye sedan Audi 100 netop modtaget den Titlen på Årets bil i Europa, Ved omhyggelig opsigelse og aerodynamik sin krop (Cx 0,30). Og på den anden side den absolutte sejr af Audi Quattro i World Rally Championship 1982 indflydelse i efterfølgende år for resten af ​​verden biler var firehjulstræk.

I denne sammenhæng tilstedeværelsen af ​​Audi modeller i det omfattende netværk af forhandlere Seat hjulpet offentligheden havde bedre brand awareness. også, en sænkning af taksterne var ved at blive mere tilgængelige biler fra andre lande. Mens stadig højere end indenlandsk producerede biler pris, øget ønske om at købe udenlandske modeller, reel mulighed for at gøre det og ønsket om at få adgang til flere køretøjer end den spanske emballage fremstilling.

Audi Coupe ankommer

en godt eksempel på dette var Audi Coupe, Han præsenterede på september 1980 som en simpel variant af den revolutionære Audi Quattro. Forsynet med drev til forakslen, den primitive tilbydes i coupe versioner motorer fire eller fem cylindre i linje, med den fordel, at deres priser var mindre end halvdelen af ​​Quattro. Allerede i 1984, Audi Coupe var genstand for en æstetisk ombygninger, der påvirker krop og indretning. Rød enhed viser vi importeres og registreret i april det følgende år. De burgalés købte en læge, der har betalt omkring 3.100.000 pesetas. En sådan mængde tre gange prisen for en Seat Ronda Crono og fordoblede prisen på en Opel Kadett 1,6 SR, også importere, men til gengæld den Audi tilbudt en høj kørekomfort og overlegen ydelse.

Venstre bordet Giorgetto Giugiaro design, retlinede stil Audi Coupe opfylder normerne for den tid, om end noget blødgjort fronten renoveret i 1984. Takket være dens former, i kabinen er der bredden fire basketballspillere. den aflivet, er imidlertid stammen, hvis låget åbnes fra førerpladsen, men som-strukturelt pro stivhed ikke kan udvides. Hvem måle mere end 1,75 meter finde komfortabel i cockpittet, hvor den generelle følelse er af at være om bord på et komfortabelt sedan … undtagen at finde i den ede dårlig udsyn bagud.

Audi Coupe GTVed start, stikker finhed fem-cylindret motor af 2.236 cm3 og 136 hk Denne Audi Coupe, kan du næppe høre. Allerede undervejs, servostyring letter manøvrer til at bremse og afslappet tempo på hurtige veje, lade motoren musikalitet bliver hovedpersonen. Ikke kun det, men hans kørsel, modigere end forventet takket være egenvægt på kun 1060 kg. Ikke overraskende, er det let at bruge uforvarende eksisterende grænser, ved stilhed mekanik og lydisolering. Ellers i områder stifter kommer ud i den komfortabel karakter af denne Audi Coupe coupe GT. Med længdeaksen hængende foran propellen, denne forhjulstrækket tager krængning i sving og har tendens til understyring.

VW Scirocco GTS ankommer

For sin del, Volkswagen Scirocco GTS af billederne er registreret i april 1983. Det er derfor et af de første eksemplarer også distribueret via netværket Sæde og faktisk kortet industrien er fra januar 4., 1983

Det er den anden model serie, hvis salg begyndte i maj 1981, og i Volkswagen er kendt af den interne kode 53B. I modsætning til den første serie, som er designet af Giugiaro, den nye VW Scirocco blev oprettet i Wolfsburg, hvor de var i stand til at give en innovativ luft hætte kile og stort glasareal. og i modsætning til den sælgende Golf, Scirocco funktion var at tilfredsstille dem, der ønskede en sporty coupé stemning, til gengæld for at miste den polyvalente tilgang mate rækkevidde.

Med hensyn til sin forgænger, denne serie af VW Scirocco havde en krop 165 mm længere og 30 mm var kortest, begge funktioner, bedre aerodynamik og nedværdigede dens tyngdepunkt. Også den nye Scirocco Den blev fremstillet i Karmann fabrikken i Osnabrück, hvor han anvendte en omhyggelig rustbeskyttelse. Hertil kommer, at nye serie havde en langt mere komplet udstyr, herunder standard eller ekstraudstyr som aircondition, elruder, alufælge, moonroof eller læderbetræk.

VW Scirocco GTSI foråret 1983 versionen VW Scirocco GTS Det var den eneste, der tilbydes i sædet forhandlere. hans Prisen på 1,708,000 ESP, Det var konsekvent, men muligheden for at købe en Golf GTi for kun 8.000 pesetas mere gjort nogle mennesker får interesseret i det. Og også det havde mere tankevækkende konkurrence og lavere priser alternativer, såsom Ford Escort XR3i (1,527,000 ESP) Eller Renault Fuego GTX (1,582,000 ESP).

Simpelt front, hvilket understreger single-arm vinduesviskere, side view VW Scirocco er mere slående ved den dynamiske profil krop og de nederste stave GTS, fashionable på det tidspunkt. Ser ham bagfra personligheden er den spoiler, næsten en fod over bunden af ​​bagruden, Scirocco legenden og forlygterne som vandret.

skal være adræt crouch og sidde bag rattet. Men når justeres sædet, vises hvert kontrol til at være på det rigtige sted i en post funktionel kørsel uden slående detaljer, omskifterknappen formede golfbold og rat med fire centrale kredse, beordrede nogen af ​​dem aktivere hornet.

den Lederskab kræver muskler til at slå desværre, men da vi bevæger os bliver nøjagtig og rapporter, hvad der sker. Ifølge accelerere og vi skifte gear, letvægts (855 kg) Bliver en allieret ved acceleration i de første tre gear. Når du er på vej, næppe tilbøjelig krop og lavt tyngdepunkt giver fremragende ydeevne. Næppe understyring, VW Scirocco er mere effektiv end buet Golf af de to første, som af den har en lavere legeme.

komparative coupéerEndvidere humblest 4-cylindret motor, 1588 cm3 og 85 hk Det har en progressiv respons og slår op med glæde. Huske på, at tid gearkasse 4 + E med en femte lang (35.62 km / t ved 1000 rpm) beregnet til forbrug blev reduceret ved konstante hastigheder. Af denne grund er den maksimale hastighed opnås i 4., med motoren over 6.100 omgange. Derudover i bestyrelsen er der et gebyr ECOMETER to funktioner: En gul lampe tændes for at advare føreren af ​​overgangen til den næste forhold … hvis vi bruger mindre benzin og en nål, der angiver det øjeblikkelige forbrug som fremskridt er gearet E. “Du kan gøre 500 km med femogtredive liter, “siger dens ejer, forudsat at byerne undgås, og ikke går over 120 km / t. Selvfølgelig er det ikke dårligt for en trediverne coupe slagvolumen.

Kort sagt, er det klart, at både coupéer var bestemt til en anden kundekreds. Ungdom og sport Volkswagen Scirocco, mere moden og ivrige efter at trøste Audi Coupé. Nøglen var, at hvert mærke havde en anden model til ikke gå at konkurrere med hinanden. Hvilken vælger du?

Du kan også være interesseret i:

Det var Lancia 037

Det var Toyota Celica Carlos Sainz

Det var Kadett GSI Opel

Adblock
detector