Derbi Terra 125

Den Derbi Terra 125 er den andre modellen presentert av Derbi denne uken rettet mot markedet for 125 med tannhjul. I ditt tilfelle vi står overfor en sti sykkel, som har som mål å konkurrere med Varadero XL 125. Som Mulhacen, er det animert 4T ensylindret vannkjølt 15 hk.Derbi Terra 125

Markedet nådde disse to nye Derbi er ikke lett, hver har to rivaler som kommer med store navn og prestisje. den Derbi Mulhacen 125, som vi har skissert i artikkel dedikert til henne, møter han pålitelig Yamaha YBR125, at hvert år er plassert på listen over de mest solgte; mens naturlig motstander av Derbi Terra 125 er fylte Honda Varadero XL 125, en etternavn med Solera og en av de beste resultatene av segmentet.


mens Mulhacén 125 vil komme i salg i slutten av august og begynnelsen av september med en pris på 2999 euro i to farger (svart og hvit), men med mulighet til å tilpasse sidedekslene i forskjellige nyanser, for å skaffe Terra må vente til midten september, da vil en Prisen på 3,699 euro, i grått og rødt.
Som vi allerede har nevnt, testet vi både sykler i Barcelona, ​​i nærheten av fabrikken i Martorelles. Først syklet vi Mulhacen og etter å komme ut av det, var det tur til å Derbi Terra 125. I en blåkopi å gjort den første turen, sensasjonen var like. Det første du legger merke til er at denne stien er den lille scrambler sykkel, men dette kan straffe gøy når du er på en tur som du har beskrevet. Selv om mer klosset i sin svingene, ikke i det hele tatt at det er kjedelig, og at med allsidig Terra konseptet, kalt 125, blir det reflektert på sitt beste.
Det er mer komfortabel hvis det passer Mulhacén, med finesse og presisjon større sykkel. Endre, minst bærer test enheten hadde en høyere enn scrambler touch, men det tok noe mer å runde opp, kanskje den driv er noe tynget av høyere vekt, men holder gleden av å gjøre 4T enkelt sylinder gala som oppmuntrer begge motos.
den suspensjoner De har en sjenerøs strøk 150 mm, synd at gaffelen er for myk og tillater ikke klemme mest mulig ut av fakulteter trail. I bremsene har vi ikke funnet noen, men snarere dyder, fordi med en front plate 280, stopper sykkelen kjapt, med støtte fra 220 mm bremseskive bak.

Adblock
detector