Mokka X, X en Grandland Crossland X: de SUV gamma van Opel in 2017

X range Opel 2017X range Opel 2017X range Opel 2017X range Opel 2017

Onder de basis van de Opel Mokka, de fabrikant jutted Opel Mokka X in het segment stedelijke SUV, crossover of, zoals steeds bekend, CUV. Dit nieuwe model is nu al frisse en aantrekkelijke stijl die Opel Hij wil hun nieuwe SUV-modellen geven 2017, Crossland Opel zijn de Opel Grandland X en X, zowel als onderdeel van de zeven nieuwe modellen die het hele volgend jaar zal komen van Opel fabrieken.

Als de Opel Mokka X, reeds beschikbaar op de markt, hebben we een lengte 4,28 meter, halverwege tussen stedelijke SUV en compacte SUV, Opel Crossland X deze afmetingen zijn verder verminderd en raakt zelf en de segment van de kleine SUV. In feite is de Crossland nieuwe X vervangen in het bereik van de Opel Meriva, een minibus die zal optreden. Net als de twee generaties van deze mensen drager, de Opel Crossland X wordt geproduceerd in de fabriek in Zaragoza (Figueruelas) en beginnen te op de markt gebracht in juni 2017.

de nieuwe Opel Crossland X wat we zien mechanische en ptoegankelijker taaie de Opel Mokka X, aangezien de laatste biedt motoren Diesel tussen 110 en 136 pk en benzine tussen 140 en 152 pk, deze laatste is de enige 4x4 gekoppeld aan de automatische transmissie standaard. de Crossland X is gepositioneerd als een duidelijke concurrent Juke Nissan of Renault Captur, onder andere opties beschikbaar in de markt.

Opel Crossland XOpel Grandland X: de compacte SUV

door Opel boven Crossland X (Segment B), zal een paar maanden later aan te komen, met name in november 2017, Opel Grandland X, segment C en een geschatte lengte van 4,45 meter: een compacte SUV en vol. Met dit model, zal platform en componenten delen de Peugeot 3008 (PSA), Opel op zoek naar een verband tussen haar modellen Opel Astra en de Opel Zafira, met de mogelijkheid van het bereiken van zelfs ter vervanging van de laatste in de toekomst, afgezien van volledig het segment MPV. de nieuwe Opel Grandland X (Wat bieden wij exclusieve computer recreaties van hoe het zal zijn, net als de Crossland X) zal concurreren direct met Ateca Seat Kia Sportage en Nissan Qashqai, onder anderen, klaar om te worden aangeboden (gezien het platform dat u gebruikt) met motoren benzine tussen 130 en 165 pk, De eerste trincilíndrico en mechanische Diesel 100 tot 150 PK.

en met drie SUV 2017, jaar 2018 is het tijd om een ​​andere vrijgeven topmodel en SUV segment, dat in dit geval een platform met de nieuwe zal delen Opel Insignia en zal een hebben lengte zal naar verwachting het benaderen 4,8 meter. Zeer binnenkort zult u in staat om meer details van deze SUV waarvan de naam is nog onbekend geven ... maar verzekering nemen ook een X in de naam. Dit nieuwe gamma SUV belooft.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Opel Insignia Grand Sport 2017

Adam Opel Corsa en ook geproduceerd in Figueruelas

Dit is de Opel Zafira 2016