De nieuwe Renault Mégane je niet kunt kopen ...

De nieuwe Renault Mégane je niet kunt kopen …

Commercieel aanbod Renault Megane Sedan zal een nieuwe versie met vier-deur lichaam, een variant die aanvankelijk naar Spanje komen debuut.

Renault Megane Sedan 2017 beste foto's

Renault Megane Sedan 2017 beste foto's

Renault Megane Sedan 2017 beste foto's

Renault Megane Sedan 2017 beste foto's

De Renault Mégane is een van de meest populaire auto’s in de Spaanse markt. Onlangs heeft deze C auto compacte segment Het is opgenomen als de vertrouwde versie nieuwigheid Sport Tourer. In sommige landen zal het commerciële aanbod uit te breiden met de komst van versie protagonist van dit artikel: Nieuwe Renault Megane Sedan.

Volgens bronnen geraadpleegd door Autopista.es Renault Spanje, zullen we sturen dat de nieuwe Renault Mégane Sedan zal niet worden verkocht in ons land, echt jammer, want zoals u kunt zien in de foto’s, dit is een auto die afwijkt van de klassieke lijnen en ietwat saaie andere modellen met vier-deur lichaam en stelt een modern, dynamisch design en we kunnen niet ontkennen hem bepaalde aantrekkelijk.

Zoals gebruikelijk in dit soort voertuigen met vier deurlichaam, de Nieuwe Renault Megane Sedan biedt romp ruim bemeten. In dit verband is het geadverteerd capaciteit 508 liter, significant langer dan Mégane deur (384 liter) en enigszins lager in vergelijking met de bekende Mégane Estate (580 liter).

Renault Megane Sedan 2017Renault Megane Sedan: tot vijf motoren

Afhankelijk van het land waarin het wordt op de markt gebracht, de Renault Megane Sedan kan ervoor kiezen om vijf thrusters: Benzine, de 1.2 TCe 115 pk 1.2 TCe 130, terwijl diesel 90 pk 1.5 dCi, 1.5 dCi 110 pk en 130 pk 1.6 dCi zal opleveren.

Renault Megane Sedan praktisch en verbonden

In de nieuwe Renault Megane Sedan niet zal missen praktische en functionele systemen, zo’n Intelligent systeem opstart opening waarbij het hek kan worden geopend door de nabijheid van de bestuurder of een beweging daarvan.

de multimedia-informatie systeem, navigatie en entertainment R-Link 2 ook aanwezig in de hoogtepunten apparatuur Nieuwe Renault Megane Sedan. In het hoofdstuk over veiligheid, geen tekort vaker systemen zoals waarschuwingsinrichting onvrijwillige verandering rijstroken en automatisch noodremsysteem plattegrond, onder anderen.

Renault Megane Sedan: Hoe zit het met de Fluence?

aankomst van Nieuwe Renault Megane Sedan zal betekenen verdwijning Renault Fluence, een model dat zal stoppen met de verkoop zo gaan het bereiken van verschillende markten deze nieuwe variant van de Mégane. En in Spanje? We kunnen bevestigen dat de Fluence ook worden overgelaten aan de markt.

Adblock
detector