Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet

De nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet is de converteerbare versie van de populaire Franse compact. Het gaat over de verkoop op de Spaanse markt met drie benzinemotoren-a 1.2 TCe 130 pk en twee diesel -het 110 pk 1.5 dCi en de 1.6 dCi 130 pk. Prijzen beginnen bij 27.600 euro.

Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet

de Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet completeert het bereik van deze populaire voertuig compacte segment C, een aanbod al die door de organen vijfdeurs, driedeurs coupe en familie Sport Tourer.

de prijzen Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet zijn:

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.2 TCe 130 pk: 27.600 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.5 dCi 110 pk: 28.900 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 110 pk 1.5 dCi EDC: 31.300 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 130 pk 1.6 dCi: 31.400 euro

Design, motoren en uitrusting

de Renault Mégane Coupé-Cabrio neemt de frontaal met de nieuwe beeld van Renault, met de grootste diamant logo en op een glanzend zwarte grille. Ook nieuw in deze versie converteerbare bumpers, koplampen en ventilatieopeningen.

Een van de kenmerken van Nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet zijn de grote glasdak glanzend zwart en verchroomde eindstukken rond de voorruit. Ook wijst hij op zijn vaste windschermen, die dient om luchtturbulentie te beperken, die meer comfort voor 4 passagiers. Als er slechts twee bewoners op reis bent, kunt u het opzetten van een Optionele verwijderbare antirremolinos network, die verder beschermt de inwendige wind turbulentie. Ondertussen blijft de lengte op 4,485 mm en de strijd niet varieert en blijft op 2,609 mm.

Renault Mégane Coupé-Cabrioaanbod motoren waarmee je kunt kiezen voor de Renault Mégane Coupé-Cabrio Het bestaat uit drie alternatieven. Ten eerste kunt u kiezen voor de motor 1.2 TCe benzine directe injectie viercilinder turbo, die een vermogen oplevert 130 pk. Dit mechanisme heeft ook de stop-apparaat en start de motor stop&begin.

motoren diesel beschikbaar in de converteerbare versie van de familie Mégane overeen met energie van Renault. De minder krachtige is de 1.5 dCi 110 pk en een stap boven wordt geplaatst de 1.6 dCi 130 pk. Voor het eerst, het Franse bedrijf verklaart een gemiddelde besteding van 4,5 l / 100 km, terwijl voor de dCi 130 pk de gegevens gecombineerd verbruik aangekondigd bedraagt ​​4,4 l / 100 km.

Alle genoemde mechanische versies worden aangeboden met een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. de dCi 110 pk sterke variant U kunt er ook voor kiezen om automatische dubbele koppeling zestraps EDC.

Een niveau uitrusting, Het is de integratie het geïntegreerd multimediasysteem R-Link, met presentatie en werking als tablet, die het mogelijk maakt eenvoudige en intuïtieve bediening van de verschillende functies (navigatie, radio, Bluetooth handsfree, etc.).

Adblock
detector