Volkswagen Golf R400, de krachtigste Golf

Volkswagen Golf R400, de krachtigste Golf

Volkswagen Golf R400 prototype zou kunnen worden op de straat morgen omdat het mechanische elementen al beschikbaar in andere auto’s van de Volkswagen Group neemt. Het heeft 400 pk en accelereert van 0 naar 100 km per uur in 3,9 seconden.

Volkswagen Golf R400, foto's en officiële gegevens

Volkswagen Golf R400, foto's en officiële gegevens

Volkswagen Golf R400, foto's en officiële gegevens

Volkswagen Golf R400, foto's en officiële gegevens

Volkswagen presenteert de Beijing Auto Show een prototype dat veel boventonen van het zijn een realiteit heeft u een goede ontvangst van het publiek. Het heet golf R400 en gaat nog een stap verder dan de R-versie is nu beschikbaar in de showroom want het voegt extra 100 pk tot een totaal van 400 pk.

de mechanische hart van de Volkswagen Golf R400 Het is compact en moduleerbare 2.0 TSI-motor. Dit gaat door het Volkswagen-concern goede vrucht, want het is het zelfde gebruikt, onder andere modellen, de Audi S3 en de Golf R. In de Duitse multinational zijn ervan overtuigd dat je te veel vrij spel te geven.

Als in de afgelopen Autosalon van Genève deze motor gepresenteerd op een prototype Audi TT, de zogenaamde 420 omdat dit de CV opleveren, nu geplaatst in deze Volkswagen Golf R400 zijn horsepower rekken tot dat cijfer. De Golf R 400 heeft 200 pk per liter cilinderinhoud, hoge specifieke vermogen eigen sportwagen in plaats van een compacte auto. Bovendien maximumkoppel bereikt 45 mkg tussen 2400 en 6000 rpm. 4motion Golf R systeem is verfijnd en gebruikt Haldex-5 elektrisch aangedreven pomp olie.

Dankzij de lichtgewicht automatische transmissie DSG met dubbele koppeling en het lage gewicht van het lichaam, de Golf R 400 blijft in 1.420 kg Total. En dat ondanks inclusief all-wheel drive. Resultaat: een relatie 3.55 hp / kg.

Buiten de R400 doet het denken aan andere auto’s en mythische. Volgens de ontwerpers van Volkswagen “het is de breedte van het lichaam uitgebreid met 20 mm aan elke kant en de nieuwe fender ontwerp zijn een moderne interpretatie van de legendarische Rallye Golf G60 1988”.

Als in het buitenland ook gemarkeerd door gele ornamenten, afgezien van een 19 inch wielen en een grote achterspoiler met derde remlicht ingesloten binnen evenzeer opvallend. De centrale band zitplaatsen kruisjessteek en zijn gemaakt van Alcantara weefsel. Ter hoogte van het hoofd en de zijvlakken, worden de zitplaatsen gevuld zoals gevraagd VW "carbon leather".

Adblock
detector