Brabus Mercedes V-Class luxe groot formaat

Een Brabus zozeer als een sportieve Mercedes klasse V, ruim bemeten voertuig dat de exclusiviteit en luxe van deze Duitse coaches wint waard.

Brabus Mercedes Class V

Brabus Mercedes Class V

Brabus Mercedes Class V

Brabus Mercedes Class V

specialisatie Brabus opstellers Ze hebben gebrandmerkt Mercedes-Benz, waardoor ze beiden met de beste sport als het werk zijn klasse V, substituut Viano model, waarmee ze al geleerd wat het was als het afstemmen van een voertuig van dit type.

De subtiliteit waarmee is behandeld stelt ons in staat om een ​​breed te ontmoeten busje met een discrete exterieur esthetiek, verkrijgen redesigned voorste en achterste bumpers en koplampen en LED optische groepen. De achterste ontvangt ook vier uitlaatpijpen die meer sportiviteit geven aan Class V.

Brabus bevat ook legering Nieuw ontworpen en verkrijgbaar in 18 of 19 inch, gemonteerde banden afmetingen 255/40 en ontwikkeld met de technologie van Pirelli, Continental en Yokohama.

De aanwezigheid van de Mercedes Class V wint sportiviteit dankzij een verlaagd rijhoogte de vloer, kan worden verminderd van 15 tot 25 mm ten opzichte van het standaard model.

Interieur Brabus Mercedes Class V

Als we naar binnen gaan, vinden we een echte luxe kantoor op wielen, met veel hoogwaardige materialen om uit te kiezen voor de bekleding. Bij het opstellen van de beelden, kunnen wij diverse technologische apparaten zoals de Apple TV, een WiFi-router, mobiele high-speed 4G-verbinding en twee televisieschermen 15.6 "beschikbaar voor de vier achterste zitplaatsen tegenover elkaar te zien.

Wat betreft de mechanica, gebruik maken van V250 BlueTec dieselmotor 190 pk, maar terwijl het aan de 235 pk. Dit maakt het mogelijk om een ​​topsnelheid van 210 km / h te bereiken.

Het is duidelijk dat elke bereiding is afhankelijk van wat de klant vraagt, maar we beginnen met Meer dan 50.000 euro de klasse V-norm.

Adblock
detector