Volvo XC40, en ny SUV for salg i 2018

I et år Volvo vil helt klar for å vise sin nye SUV, den første kompakte størrelsen en XC40 som lover å overraske. Her er de siste detaljene.

Volvo XC40 2018: første bildene

Volvo XC40 2018: første bildene

Volvo XC40 2018: første bildene

Volvo XC40 2018: første bildene

Volvo er på vei til å ha en Camperos modellene har særlig bred og langt utover basert på todocamino versjoner av sine biler hans V70 Cross Country Det er også en klassiker i denne forstand, en absolutt superventas-. Og i tillegg til XC90 teknologi og luksuriøse -the modell dukket opprinnelig i 2001 og XC60, også i sin andre generasjon etter vises i 2008, mot nær framtid og forbereder SUV knyttet til den kompakte familien.

den Volvo XC40 -Dette vil være det opplagte navnet på produksjons- og har blitt sett i sine hovedlinjer Concept 40,1 og forventer hva som vil være den bilen som vil gå i produksjon sent neste år på fabrikken volvo Gent (Belgia), som vil bli offisielt presentert, etter all sannsynlighet, i 2017 Frankfurt Motor Show Det vil bli solgt på verdensbasis i 2018. Denne utgivelsen har blitt bekreftet til flere medier Peter Mertens, direktør for forskning og utvikling av Volvo, som har bekreftet sin hovedmarkeder, og vil være i Sverige, USA og Kina.

Det vil, etter at den nye Volvo V40, det andre medlemmet av denne familien, venter på 40.2 Concept også gå til produksjon med sin klassiske silhuetten og navnet, og også tradisjonelle for det svenske merket, Volvo S40.

Volvo XC40 igjen, med den nye plattformen CMA

De har alle som utgangspunkt CMA nyskapende plattform Arkitektur-Modular Compact. Det er et svært moderne base som vil i det ekstreme tilkobling og elektrifisering begge elektriske motorer utelukkende som hybrider, sannsynligvis for salg i en andre fase frigjøring av Volvo XC40- de to hovedakser. dette plataformatambién Den vil bli brukt av fremtidige modeller av Geely biler, Volvos mor hjem. Det har blitt utviklet fra SPA, som i dag bruker modeller som 90 utvalg av det svenske firmaet.

Du kan også være interessert

Volvo S40 og XC40 nytt

Volvo XC40 nye, første bilder og informasjon

Adblock
detector