2017 Toyota GT86: prijs voor Spanje

2017 Toyota GT86: prijs voor Spanje

De 2017 Toyota GT86 wordt geleverd met een meer agressieve ontwerp en chassis aanpassingen. Het handhaaft hetzelfde vermogen, maar wat opvalt is de concurrerende prijs.

Toyota GT86 2017 en gerenoveerd verkoop Toyota coupe bokser

Toyota GT86 2017 en gerenoveerd verkoop Toyota coupe bokser

Toyota GT86 2017 en gerenoveerd verkoop Toyota coupe bokser

Toyota GT86 2017 en gerenoveerd verkoop Toyota coupe bokser

Toyota heeft een aantal van de belangrijkste punten van gewapend uw GT86 de eerste grote update voor zijn grote sport, die op de markt komt met een startprijs van 32.990 euro voor versies met handgeschakelde versnellingsbak. Hoewel niet nieuwe functies aangekondigd, Toyota gesprekken op haar officiële documentatie beoordelingen om het koppel te verbeteren en in staat zijn om maximaal vermogen te bieden, ongeveer onveranderd 200 pk, een breder toerentalbereik.

Noch zullen zij zichtbaar sommige verbeteringen aangebracht op het chassis van de Toyota GT86 2017, met extra laspunten aan de achterste wielkasten, nieuwe dikkere achterpanelen die torsiestijfheid en nieuw vering verbeteren ze voorspelt een progressieve gedrag. Op het moment, de onderkant van de nieuwe voorkant en de kleine spoilers aan de zijkant staat de lucht effectiever rondom het voertuig, dat een betere prestatie op hoge snelheid suggereert. Ook opgenomen in de rij-key vernieuwde stabiliteitscontrole VSC, met meer tolerante ‘Track’ modus die de vakman voor een verbeterde verschuiving van de achterste opening in het uitlaatgas van de curven geleiders zullen genieten.

2017 Toyota GT86Stilistisch, de nieuwe Toyota GT86 2017 aanbiedingen meer agressieve ontwerp, met krachtigere bumpers, lage en meest effectieve van de aerodynamische standpunt en een achterspoiler gelakt aluminium zwart sterker vasthouden aan de grond trein kop grille. Binnen, plus een nieuwe, kleinere stuurwiel debuteert een nieuwe TFT-kleurendisplay en 4.2 “, die de informatie die de bestuurder maakt toeneemt. Nu toont verbruik, gemiddelde snelheid, olietemperatuur en juiste gegevens te rollen op de rails en de rondetijd of G-krachten waaraan de auto blootstaat.

Het comfort en communicatie-apparatuur is ook rekening gehouden, zodat de 2017 Toyota GT86 heeft nu de Toyota Touch 2 met multimedia-scherm 6.1″, Bluetooth 3.0-connectiviteit, browser Toyota Touch 2&Ga met geavanceerde functies en apps met toegang tot gratis updates gedurende de eerste drie jaar.

de 2017 Toyota GT86 Het is nu beschikbaar in de officiële dealernetwerk Toyota Spanje, vanaf 32.990 € of 386 € per maand met Pay-per-Drive, de betaling formule voor het gebruik van Toyota Spanje.

U kunt ook geïnteresseerd

Toyota GT86 zo zal

Toyota GT86, Mazda MX-5, Nissan 370: onvervalst plezier coupe formaat

Adblock
detector