Renault Talisman, de nieuwe sedan van de Laguna vervangen

Renault Talisman, de nieuwe sedan van de Laguna vervangen

De Renault Talisman is de nieuwe midsize sedan Renault, die gaat over de verkoop later dit jaar naar Laguna vervangen. Mechanische zal vijf motoren, drie diesel- en twee benzinemotoren bieden. Kan voorzieningen omvatten zoals vierwielbesturing, bestuurd demping of Bose met 13 luidsprekers.

Renault Talisman, de nieuwe sedan van de Laguna vervangen

Renault Talisman, de nieuwe sedan van de Laguna vervangen

Renault Talisman, de nieuwe sedan van de Laguna vervangen

Renault Talisman, de nieuwe sedan van de Laguna vervangen

Frankfurt Motor Show 2015

De nieuwe maatregelen Renault Talisman 4,85 m en 1,87 m breed, vrijwel identiek aan die van een Opel Insignia formaat, Ford Mondeo, Peugeot 508 en Skoda Superb. Het is negen centimeter langer dan een Volkswagen Passat, de marktleider in de verkoop van de gemiddelde categorie in Spanje sedan in 2014. Zijn afstand tussen de hartlijnTussen 2.81 meter, identiek aan die van een Peugeot 508 en één van de grootste in dit marktsegment. Ook in de top posities capaciteit romp, bereikt het 608 liter en het wordt alleen overtroffen door de Skoda Superb.

Motoren en uitrustingsniveaus

Renault Talismande nieuwe Renault Talisman U heeft een bereik van vijf motoren om uit te kiezen, alle vier-cilinder. Twee zullen zijn benzine TCE, met 150 of 200 pk, alleen beschikbaar met doos automaat dual clutch EDC en zeven verhoudingen. Deze zelfde verandering EDC zal de berg zijn diesel dCi bovenuiteinde van 160 pk; Hieronder vinden we een DCI 130 PK en andere 110 pk waar de verandering is manuele of automatische zestraps maar.

Deze motoren kunnen worden gecombineerd met vier uitrustingsniveaus: Leven, Zen, Business en Intense. in de leven, Het dashboard is zwart, met leder bekleed stuurwiel en zetels in zwarte stof. De volgende stap, zen, acabos is hetzelfde als hierboven, maar warme kleuren in plaats van donker. Intussen is de beëindiging bedrijf zal extra apparatuur die, voor nu, Renault heeft geen monteren. Het leer lijkt niet tot aan de finish intens, waar het kan worden gecombineerd onder vorming van een gemengd weefsel bekleding; Het kan ook worden gekozen enige optie "Riviera leer" donkerbruin of zwart met bijpassende dashboard stiksels en chocolade.

Grotere motoren kan worden gekozen in een vijfde exclusieve gespreksafgifte Initiale Paris. In dergelijke gevallen kan de etikettering van Talismán naam verdwijnt uit de achterkant van de auto. Binnen het dashboard kan zwart of grijs met zwart of zilver stiksels. De stoelen en het stuurwiel zijn gemaakt van leer "Nappa volle bloei", Heeft stoelen elektrisch verstelbaar met massage, verwarming en surround hoofdsteun en zijramen opgerold -Renault concludeert Interieur- lager het geluidsniveau. Lichtmetalen velgen in Initiale Paris zijn 19 inch -in andere versies, tussen de 16 en 18-, terwijl bovendien tien kleuren beschikbaar lichaam kan ook kiezen voor een exclusieve zwart.

Aanbevolen apparatuur

Renault TalismanDit nieuwe systeem is voorzien van saloon 4Control sturen alle vier wielen ook geassocieerd met een dempingssysteem bestuurd. Een combinatie die Renault zegt dat het eerst in eenzelfde model auto. De vier-wiel besturing en reed sommige versies van Renault Laguna nog steeds te koop.

Van haar kant, het zogenaamde systeem "Multi-sense" in sommige versies staan ​​pick-up Rijden vijf modi variërend in koor respons van de motor, demping en besturing: comfort, sport, eco, neutrale en op maat.

Wat betreft de veiligheidsuitrusting, U kunt adaptive cruise control, lezer verkeerslichten, noodstop actief, alert onvrijwillige verandering van rijstrook of veilige afstand te nemen en HUD tot uiting in de voorruit kleur. Er zal ook automatisch worden overgeschakeld naar dimlicht / rijweg toegang of kofferbak openen en parkeer help hands-free type. Het multimediasysteem kan van drie typen zijn, afhankelijk van de finish aanraakschermen 4-8,7 inch, de laatste met de zogenaamde R-Link2 systeem.

Deze nieuwe Renault is gebaseerd op dezelfde CMF platform (Gemeenschappelijke module Familie) dat de nieuwkomer generatie Renault Espace gebruikt. CMF bestaat eigenlijk uit verschillende voor- en achterkant, cabine, motorbehuizing en elektronica elektrische architectuur die elk twee of drie modules -bastidor versies, alles volgens Renault "met dezelfde standaard componentarchitectuur" zodat ze konden worden gemaakt, zowel één "sedan, een SUV of een sportwagen, als dat nodig is".

hernoemen

Renault TalismanDe derde generatie Laguna, momenteel op de verkoop en in 2007 verscheen, Hij heeft nooit de doelen bereikt dat het merk was gezet met hem. Het volstaat als een voorbeeld dat vorig jaar verkocht wereldwijd meer dan 16.000 Laguna. Een tiende van hen, 1.664 werden verkocht in Spanje, ver weg van de categorie leider, de Opel Insignia omzet bereikte 7.800. Dit is een zeer moeilijke markt, met name gericht op bedrijven en waar de fundamentele factor van de prijs of de restwaarde wordt nog belangrijker. Ook het er toe doet, en veel hebben een uiterlijk dat bepaalde status, wordt een type auto vooral gedreven door middle management bedrijven.

Tik nu schone lei en Renault Laguna door Talismán veranderingen, een naam die al in 2011 gebruikt door het merk in haar Zuid-Koreaanse dochteronderneming ook de naam van een gemiddelde sedan. Eerder, in 2002, werd het genoemd prototype vierzits coupé.

Adblock
detector