Seat Leon 2017: gegevens en de eerste officiële foto's

Seat Leon 2017: gegevens en de eerste officiële foto’s

Een nieuwe Seat Leon zal aankomen in een dealerschap in januari 2017 Saca vergrootglas, omdat de veranderingen binnen, met subtiele aanpassingen aan het exterieur.

Seat Leon 2017: eerste beelden

Seat Leon 2017: eerste beelden

Seat Leon 2017: eerste beelden

Seat Leon 2017: eerste beelden

Ontwerp en toegevoegde waarde-prijsverhouding Zij zijn de twee argumenten succes van de huidige Leon, volgens enquêtes Seat. Dus na te denken over hoe apuntalarías deze twee aspecten, terwijl het nemen van de nieuwe richting -een maximum aspecten connectiviteit die Seat wil uitblinken in de komende jaren– Als je wilt begrijpen wat de nieuwe Leon bieden dat komt aan het begin van 2017.

De carrosserie van de nieuwe Seat Leon blijft hetzelfde, met 3 en 5 deuren, plus familie ST. Naast de huidige afwerking Reference en Style, het hoge bereik in tweeën gesplitst door de FR sportievere oriëntatie, zal het gerenoveerde Lion een Xcellence dat tegemoetkomt aan comfort en luxe te bieden, grotendeels aan de vloot klanten en het niveau van de sport-variant prijs aan te trekken. Deze afwerking kan worden uitgerust met een Optionele adaptieve demping zoals FR, maar met meer comfort gerichte idioten. Buiten de Xcellence erkend worden door zijn chroom, specifieke grille, evenals een configureerbare binnenverlichting in acht tinten. Seat zegt een nieuw pakket van akoestische maatregelen, waaronder een nieuwe voorruit is opgenomen accentueren krijgen comfort in León.

Samen met deze afwerking van de lancering versie zal blijven bieden seat Leon Xperience met hoge lichaamstemperatuur, mogelijkheid AWD en esthetische foto’s genomen uit de wereld van de SUV, met dezelfde motor combinaties. De sport-variant Cupra later komen. In de mechanische hoofdstuk zal een nieuwe Seat Leon debuut 1.6 TDI 115 pk en in sommige markten, de combinatie van all-wheel drive met de 2.0 TDI 150 pk en DSG zeven-speed, 184 met als hoogtepunt het gezin Diesel. Benzine, turbo vier varianten al bekend, de 1.2 110 pk, 125 en 150 1.4 paarden, meer 1.8 180 pk. Natuurlijk, ook is voorzien van de symbolische 1.4 TGI kunnen rijden op aardgas. Prijzen zijn nog niet onthuld, maar niet wezenlijk wijzigen actuele prijzen Seat Leon.

Ontwerp: Seat in de rij

Beter niet proberen te herstellen wat is niet gebroken, lijkt het de hoogste in de vernieuwing van de huidige Seat Leon zijn tweede levenscyclus. En aangezien het ontwerp was een van de belangrijkste argumenten van de Seat Leon, weinig is aangeraakt. Subtiele veranderingen in de voorste en achterste, Ik wed dat je buurman alleen de wijzigingen merken als je de huidige en toekomstige Lion naast de deur. Alsof de looptijd van Leon werden wijzen zij zijn voorzien lijnen voor en achter, die de woorden van Alejandro Mesonero Romano, verantwoordelijk voor het ontwerpen Seat dient te harmoniseren met de zijde: “Je hoeft niet nodig om zijn imago te veranderen”, zegt hij. Hoe zou het zijn, met benijdenswaardige groeicijfers in Europa? De scherpe lijnen bereikt de plaat Lion in profiel zijn bumpers zijn, terwijl het rooster 40 mm gegroeid. nieuwe kleuren en nieuwe velgen zijn beschikbaar. De volledige LED-koplampen dat deze generatie Seat Leon première in het segment beschikbaar, maar ledes meer kracht om de straal te verbeteren. De veranderingen zijn buiten licht kan ook bijdragen aan het behoud van de hoge restwaarde de huidige generatie Seat Leon, waarvan 12 procent ten opzichte van zijn voorganger verbeterd.

Interieur LeonSeat Leon met daarin Ateca

We waren in staat om te zitten in de meest uitgeruste versies van de Seat Leon. Het is merkwaardig dat smelt erin geslaagd visuele gevoel van een leeuw, maar herinneren levendig de Ateca: Middenconsole misschien gewijzigd hoger en achterwaarts uitstrekt, met elektrische parkeerrem en de verticaliteit. De airconditioning bedieningselementen zijn visueel geïntegreerd in een blok als in Ateca en hoe deze inductie oplader mobiele -het “connectivity box” kan omvatten – en boot knop met een “pulserende” rode verlichting stijl Jaguar. In deze eenheden konden we de 8-inch scherm te zien, die overeenkomt met de zogenaamde Media System Plus is breder en passen nu tien "”Touch, zonder ramen "overgaan" en de fysieke knoppen worden verlaagd van 10 tot slechts drie.

Van plan om SEAT een merksymbool “aangesloten auto” vooruitgang in Leon met de nieuwste versie van zijn Easy Connect te maken. De Seat Leon bieden volledige Link, die de functies bevat Apple en Android, naast Mirror Link, replicating telefoon applicaties toegelaten in de auto-scherm.

Seat reeds ontwikkelde toepassingen waarmee zij kunnen controle van een mobiele telefoon Car-status, en ConnectApp, met spraakherkenning of gebaren die op het scherm.

Seat Leon STMeer deelnemers voor Seat Leon

“Wij nemen de veiligheid functies die door de MQB platform dat kan de klant Seat” interesseren, verklaart het hoofd van de bestuurder assistentie systemen. De uitdrukking betekent dat je niet alles wat we kunnen zien in de op handen zijnde restyling van de VW Golf kunnen vinden, maar die elementen die een bijzondere waarde voor je geld te brengen, dat het tweede argument van het succes in de huidige Seat Leon. Als radars alarmen dode hoek niet aanwezig zal zijn, in plaats daarvan de betere frontcamera herkent verkeersborden. het systeem Emergency Assist, In opdracht voor het automatisch vertragen van de auto in staat is detecteren niet alleen auto’s, maar ook voetgangers en fietsers nu, verbetering van de veiligheid, zowel op de weg, en de stad. Zelfs als de bestuurder niet handelen en detecteert het systeem een ​​dreigende botsing of aanrijding, kan de Leeuw remmen beginnen met een intensiteit van ongeveer 1,5 g, om het risico dat een bestuurder niet reageert verminderen. In versies met automatische DSG, de rijden assistent jam -Traffic Jam combineert ASSIST Lane Assistant en controle veilige afstand radar om een ​​aantal geautomatiseerde rijden toestaan tot 60 km / h, “Binnen de grenzen van het systeem”, kwalificeert het persbericht Seat.

Subtiele veranderingen voor Seat Leon hopen we binnenkort te mogen ontmoeten in grotere diepte.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ateca Seat testen

Zo zal de Seat Arona

Quality Seat

Adblock
detector