Audi Q3 2017: ontwerp een dag en zelfs meer aanpasbaar

Audi Q3 2017: ontwerp een dag en zelfs meer aanpasbaar

De Audi Q3 wordt bijgewerkt met cosmetische veranderingen aan de buitenkant en de binnenkant en meer keuze in apparatuur. Dit gamma 2017 te koop in de herfst.

Audi Q3 2017 foto's van de update

Audi Q3 2017 foto's van de update

Audi Q3 2017 foto's van de update

Audi Q3 2017 foto's van de update

de SUV best verkochte Audi’s Spanje, de Audi Q3, wordt verlengd met een lichte wijziging op alle fronten. Het Duitse bedrijf heeft zojuist bevestigd dat de Audi Q3 2017 zullen worden verkocht in heel dit najaar en zal er kleine wijzigingen in het commerciële aanbod van elk land (de eerste leveringen aan klanten worden niet verwacht in ieder geval tot het einde van 2016) zijn. In het geval van ons land, de prijzen Audi Q3 2017 zal stijgen slechts 1 procent.

de ontwerp verschillen in de Audi Q7 2017 zal het meest merkbaar in zijn Sport uitrustingsniveaus en Ontwerp. Bij Audi Q7 Sport 2017, zal de belangrijkste vernieuwingen ene presenteren front image gerenoveerd grotere vliegtickets en grille ontwerp "Singleframe" grijze steen.

de omverpakking S Line 2017 Audi Q3 zal verdere versterking van de sportieve kant van deze SUV. Luchtinlaatopeningen omvatten een nieuwe ruitvormig raster, terwijl de voorschort wordt twee segmenten. Aan de andere kant zal de heldere zwarte kleur contrast gemarkeerd in de grille en de ventilatieopeningen.

De kenmerken van Audi Q3 2017 een ontwerp Ze zijn als volgt: Outside luchtinlaten horizontaal aangebracht, slip lichaam op een zilveren steen op de voorste en achterste bumpers en grijze steen in de bumper en spatborden.

Andere interessante ontwikkelingen in de Audi Q3 2017 range We zijn te vinden in het bereik van lichtmetalen velgen, met de beschikbaarheid van aantrekkelijke Audi Sport 19-inch glanzend zwarte 10-spaaks design met Ondertussen Y-vormige, het palet van kleuren beschikbaar voor de body count gaat met een nieuwe optie De kleur "metallic groene camouflage"-, die de vorige vervangt "bruin toendra".

Audi Q3 2017Audi Q3 S Line Competition, enkel voor sommige markten

aanvankelijk nieuwe speciale editie Audi Q3 S Line Competition zal niet komen naar Spanje. Deze variant markering sport component van de buitenverpakking S Line en de karakteristieke lijnen: zwart op de bogen van de wielkasten, dorpels, bars imperiaal, spiegelbehuizingen en trim frames de ramen. Aan het einde, de heldere zwarte staat centraal in de dakspoiler en het onderste deel van de bumper.

in de binnenland, de Audi Q3 S Line Competition ook heeft interessante details, zoals sportstoelen met gemengde zwart lederen bekleding en stof. De uitrustingen meest interessante Audi Q3 S Line Competition Ze worden ingevuld door het aandrijfsysteem Audi Drive Select en Audi Sport velgen 19 inch.

U kunt ook geïnteresseerd

Audi Q7 e-tron quattro: plug-in hybride, diesel en 4×4

Audi Q2 Edition # 1: Dit is de nieuwe speciale serie sport

Audi Q2 tot Q9: Alle Audi SUV komt

Adblock
detector