Spar penger 10 løsninger for bilen din bruker mindre

Spar penger 10 løsninger for bilen din bruker mindre

Ett mål: å redde kjøring. Derfor, her er 10 enkle løsninger som gjør at du kan bruke mindre bensin eller diesel på rattet i bilen.Spar penger 10 løsninger for bilen din bruker mindre

Drivstoffpriser kan ikke endre dem som vi ønsker, men hvordan vi opptrer under kjøring. Vi har valgt en liste 10 enkle og gjennomførbare for bilen bruker mindre og gjøre flere kilometer med en drivstofftank løsninger. Hvis vi gjennomføre disse enkle triks (Se alle triks og tips for sjåføren) kan vi forbedre gjennomsnittlig besparelse på om lag 25 prosent av drivstoffet. Hvis vi oversette det i liter, ville flytte registrere 6 l / 100 km gjennomsnittlig forbruk i stedet for 8 l / 100 km, eller redegjort for i penger, gå 800 km på en bil Diesel drivstoff sparer oss 20 euro.

Forutse 1- manøvrer i trafikken

Veiledet av forskudds hjelp være oppmerksom på trafikken til å reagere riktig og tiden det tar å tilpasse seg trafikk omstendigheter: du må bremse og akselerere før en mer progressiv måte. Hvis vi innser at bilen foran vil vi stoppe, for eksempel, ikke verdt fortsetter å akselerere til siste øyeblikk. Hvis vi gjør det, vil vi forbruker drivstoff unødvendig.

2 Plan reise for å unnslippe trafikken

Planlegger turen kan spare drivstoff, hvis den mest direkte ruten blir valgt. En diesel bil som bruker halvparten 6 l / 100 km for hver kilometer mer tilbringer 0,13 euro. Study trafikkstrømmene og innse at forutse eller forsinkelse i en halv time på vei til jobb eller hjemme kan tillate slutten avfall mindre tid.

3 Ny bil på ferie. Hvorfor ikke?

Hvis bilen din har ganske mange år, kanskje det var på tide å endre det, fordi "gamle" bilen i stor grad påvirker forbruk. Nye biler er det mest rasjonelle valg for en reduksjon i drivstoffkostnader. De har effektive motorer fra energi synspunkt og vise bemerkelsesverdig en reduksjon i forbruket (ca. 30 prosent) sammenlignet med den foregående generasjon. De er utstyrt med teknologi som tar hensyn til miljøet. I tilfelle av start-stopp-system Start-&Stopp for å koble fra bensininnsprøytning når bilen står stille i trafikken som du kan dra nytte av opp til 8 prosent drivstoffbesparelse. Merk at disken i en bil uten ordningen med stopp-start motor Stop&Start er forbruker drivstoff når stoppet på rødt lys. Når tomgang, bruker et kjøretøy en liter drivstoff per time.

4 bil uskadet: garanti besparelser

Å ha en bil med vedlikehold og tuning en dag er en svært populær måte å spare drivstoff. En dårlig innstilt motor eller hvis skittent luftfilter kan enkelt få 3% økning i drivstoffkostnader. Respekter anbefalt tiltaksplan for produsenten ikke bare bety å spare på drivstoff regninger, men også bidra til å øke levetiden av kjøretøyet.

5- sirkulære med den rette tannhjul

Med riktig bruk av girkassen vil du få en 10% potensielle besparelser i drivstoffregningen. Ulike modeller gir på instrumentpanelet en indikasjon på hva den mest passende utstyr som vi må sirkulere. Vi varsler oss når vi gir opp eller ned. Som regel prøver vi å alltid kjøre med lengst mulig avgang.

6 Kjør bilen jevnt

Sirkulær ved høye hastigheter øker drivstofforbruket. I forbruker, øve defensiv kjøring kan føre til besparelser på opptil 15 prosent i bensin og diesel. Men mer enn sirkulere innenfor fartsgrensene, drivstofforbruket Vi utløses hvis vi legger ut på en farlig kjøring med plutselig akselerasjon og forbikjøring. Et triks for å unngå dette på er å opprettholde en tilstrekkelig sikkerhetsavstand og en konstant hastighet.

7- Når klatring åser med bilen

Når du står overfor en skråning, må vi flytte med bekymring å kombinere høyest mulig avkastning med gassen halvveis. Men husk at en svært høy sirkulær krever også trappe opp gassen og det er mot sin hensikt når du måler drivstoffkostnader. I dette tilfellet, bedre nedgiring å akselerere mindre. Ideelt sett reduserer vi til et lavere gir, men så sent som mulig. Husk at hver gang "knuse" gasspedalen er å pumpe mye drivstoff. Akselerere i moderasjon Det er hemmeligheten.

8- Når du kjører nedover med bilen

Downhill, kan du oppnå umiddelbar forbruk av 0 liter takket være den elektroniske injeksjon kuttet. Det er tilstrekkelig å ha Rettet kjøretøy, i gir, uten å presse og å ta hensyn til andelen av helling. I dette tilfellet, løfter han foten fra gasspedalen og la tyngdekraften gjøre resten. I moderne biler med automatgir, kobles bilen motoren automatisk fra girkasse (i tilfelle av DSG av Volkswagen) Hvis føreren på gasspedalen og bremsen eller (i tilfelle det skjer, går systemet automatisk sette inn riktig utstyr på den tiden).

9- Den lavt dekktrykk påvirker forbruket

underinflated dekk vondt forbruk. Hver en bar med mindre du har om den anbefalte kan øke drivstofforbruket med opp til 5 prosent: Airless dekk generere mer friksjon og tvinge motoren mer anstrengelse. Sjekk en gang i måneden trykket på bildekk. Du bør gjøre denne operasjonen med kalde dekk, og du kan selv legge til 1-2 bar over anbefalt trykk.

10- Avgir bruk av klimaanlegg

Slå klimaanlegg stadig er en vane som vi la bak, spesielt for korte turer i bytrafikk, får tilstrekkelig kjøling av kupeen kan ta lengre tid enn turen i seg selv. Overdreven bruk av luftkondisjonering kan føre til en økning i brensel koster opp til 10 prosent, eller hva er det samme: mer enn 0.90 euro bortkastet på 100 km reiste.

Du kan også være interessert

7 triks for å spare drivstoff som kan la deg dyrt

10 måter ukjente å spare drivstoff når du kjører

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector