Opel Crossland X vs Renault Captur: de nieuwe SUV duel

Opel Crossland X vs Renault Captur: de nieuwe SUV duel

Utilitaristische SUV’s hebben genomen van de stad en niet stoppen met groeien. De Renault Captur, leider en nu gerenoveerd, moet u nu al geconfronteerd met de nieuwkomer Opel Crossland X. Maar welke is beter?

SUV duel volgende: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV duel volgende: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV duel volgende: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV duel volgende: Opel Crossland X vs Renault Captur

de SUV segment nut, of klein viaduct is die snelst groeiende verkoop wordt opgenomen, en fabrikanten en liefdevol de zorg voor hun aanbod door het voorstellen van nieuwe auto’s meer en meer uitgebreid. De Renualt Captur, die ooit de ruimte achtergelaten door de kleine minivan Modus bezet, al geanticipeerd op de trend die nu volgde op de nieuwe Opel Crossland X, die zijn weg naar een ander ontbreekt minivan ook herinterpreteert, de Meriva, de vaststelling van het formaat mode Verhoogde lichaamstemperatuur en land kijken. Het succes dat zij hadden in het verleden minivans live it en crossover SUV nu, met respect, voor zover mogelijk, de kenmerken van de modulariteit te bereiken grote interieur veelzijdigheid.

Opel Crossland X vs Renault Captur: Extra functionaliteit

ondanks een inhoudsgrootte wordt aangepast om een ​​goede stedelijke behendigheid te krijgen, noch de Opel Crossland X noch Renault Captur afzien elementen zoals terugschuiven rij longitudinaal naar de cabine configureren afhankelijk van de behoeften, verdelen de ruimte tussen de romp en achterbank volgens de prioriteiten van het moment. tijdens de Toon laatste Geneva Motor maart, krijgen we op beide modellen nauw blootgesteld aan elk detail zien, voelen zijn kwaliteiten, aanpassingen, gevoel van ruimte, multimedia-systemen …

Renault Capturde nieuwe Renault Captur, die een restyling niet stopt met aanbieden van de tot op heden verkoopleider en lanceert een frontale doet denken superieur Kadjar nu, werd blootgesteld in een Initiale Paris versie top wiens afwerkingen zijn geïnspireerd door de Franse luxe, rijk in design en materialen. De aantrekkelijke lederen bekleding, nappa-type, is zeer zacht aanvoelt en de zachte bekleding zeer succesvol. Deze top kwaliteit van de huid wordt ook met betrekking tot het stuurwiel, dat is erg leuk.

De details van deze speciale versie van de Renault Captur verder met specifieke huid schansen binnenkant van de deuren en het dashboard zo veel chroom en aluminium pedalen en metallic trim op de dorpels. Bovendien is deze uitnodigende Initiale Paris versie bevat andere elementen Captur keurt de nieuwe reeks, waarvan sommige al gezien in de laatste Renault Clio. De knoppen naast het aanraakscherm in de middenconsole van vorm veranderen, zoals sommige menu’s, plus Bose audiosysteem en connectiviteit verbeteringen met Android Auto is beschikbaar.

De nieuwe Renault Captur zal bieden ook niet uitvoerbaar is een panoramisch glazen dak, wat bijdraagt ​​aan de vele aanpassingsmogelijkheden model. Dit kleine SUV meet 4.12 meter lang (Het is dus iets kleiner dan de Opel Crossland X) en aanbiedingen stam met een capaciteit 377-455 liter maximum.

Opel Crossland XOpel Crossland X vs Renault Captur: veel deelnemers

Een beveiligingsniveau, staat in de nieuwe Renault Captur blinde vlek monitoring, en we kunnen toevoegen in dit gedeelte dagrijverlichting, zowel voor als achter, uitgerust met LED-technologie en een zeer moderne uitstraling. Op hun beurt kunnen de koplampen volledige LED element ook aanwezig in rivaliserende Opel Crossland X, waar ze zijn ook directioneel zijn.

met een afmetingen vergelijkbaar met mokka X (4,27 meter), de nieuwe Opel Crossland X (4,21 meter) breidt het aanbod in dit segment verschaffen van een lichaam van inspiratie SUV en een passagierscompartiment roeping ook monovolumen. We weten dat het goedkoper dan zijn broer Opel Mokka X (binnenkort definitief prijzen), alleen lager en voorwielaandrijving, zonder de mogelijkheid om integraal te zijn. binnen die doet denken aan de nieuwe Opel Astra, evenals zijn royale touchscreen tot 8 inch en het ontwerpen van de menu’s.

Crossland X aan boord van de Opel en voel een comfortabele stoel met een zekere stevigheid en volledige instellingen, waaronder uitbreidbare bank, zodat het past allemaal Size met gemak, het aanbieden van ergonomische AGR-certificering. De bestuurdersplaats is hoog en het interieur, ruime. Het biedt een projectiescherm (HUD) verbergbaar, Onstar technologie ondersteuning, alsmede stuurwiel, stoelen en verwarmde voorruit.

Opel Crossland X vs Renault Capturde Opel Crossland X zendt ook erg goed gevoel van ruimte, geaccentueerd door het panoramische dak, en hoewel de afwerking is niet zo luxe als de Captur Initiale Paris, zijn zeer modern, met een opvallende gele stiksels op het stuur blootgesteld in Genève versie. De stam is groter dan de Renault Captur, de aankondiging van een capaciteit variërend 410-520 liter, afhankelijk van waar situés de achterste rij schuiven.

Opel Crossland X vs Renault Captur: motoren

We eindigden door mechanische range, waar zowel X en Opel Crossland Renault Captur Ze bieden zeer soortgelijke voorstellen. de Captur Diesel zal starten in met bekende motor en oplosmiddel 1.5 dCi 90 pk, te worden gevolgd door een hogere versie 110 pk. terwijl in benzine de 0.9 TCE 90 pk zal de prijsklasse en boven, in de buurt bod te openen 1.2 TCE 120 pk.

In plaats van vier zal vijf zijn de mechanische alternatieven die Opel Crossland X boven op het asfalt. in diesel, een 1.6 CDTI 99 CV naast elkaar zullen bestaan ​​met de top 1.6 CDTI 120. Van haar kant, benzine zal er een 1.2 atmosfeer van 82 CV, openen van een bereik dat ook zal beschikken 1.2T-versie van 110 en 131 pk macht. Zeer binnenkort zullen we vergelijken om te beslissen, met onze gegevens in de hand, welke beter is.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Renault Captur, Peugeot Dacia Sandero Stepway 2008 en, wat is beter?

De Opel Crossland X, goedkoper dan de Peugeot 2008

Alle nieuwe kleine SUV die op de markt kwam

Adblock
detector