Hva koster det å holde en bil i Spania?

Ikke alltid vurdere
kjøpe en
bilen har
ytterligere kostnader relatert til dens
vedlikehold. Visste du
å holde en bil i Spania kostnader
noe annet
2000
per år, og mer enn halvparten er
utgifter
Tanking?
Her forteller vi deg alt, slik at du ikke
du slitasje
overraskelser.Hva koster det å holde en bil i Spania?

Ifølge en studie IDAE (Institutt for energisparing og Diversifisering) -belonging til Ministry of Industry-, holde en bil i vårt land koster ca 2000 per år. Utgifter til anskaffelse, vedlikehold, forsikring, skatter og bensinstasjoner er noen faktorer du bør vurdere før du kjøper oss en bil.

 En rapport FleetData -selskap som spesialiserer seg på studier av markeds- regne kostnadene ved å bruke en bil 23.70 euro per 100 kilometer euro-ca 0,23 per kilometer. Samlede kostnader av en bil avhenger av flere faktorer, og, selvfølgelig, det er alltid et triks som kan redde en og annen besøk i porteføljen.

Ny bil eller brukt bil?
I dag kan du si det er 'million dollar spørsmålet', og som ting står. Vi teller alle utgifter og selv kan velge hva som passer best til ditt budsjett.

Hvis vi velger å kjøpe en bil ny, giveren har nesten alltid -i den endelige prisen DA- oss en rekke utgifter som genereres ved å innlemme kjøretøy på offentlig vei. Vi snakker om: Bil transportkostnader, med en pris på mellom 150 og 400 euro; VRT, unntak for kjøretøy med mindre enn 120 g CO2-utslipp, men til en pris på 4,75 prosent utslipps varierer fra 121 til 159 gram, 9,74 prosent mellom 160 og 199 gram, og 14,75 prosent for andre; skole~~POS=TRUNC, inkludert bilskilt og kontorkostnader ved 'byråkrati'; og også veiavgift, som varierer fra en by til en annen, da bystyret.

Du lar det klart hos forhandleren hvis de tar vare på dem, siden prisen kan være oppblåst mye.

Hvis bilen er kjøpt brukt, vil vi spare det meste av det ovennevnte utgifter, men vi må huske på at vi må møte betaling av Transfer Tax og VRT, I tillegg til å følge disse trinnene.

Ikke avvis de mulige reparasjoner og overhalinger du har å gjøre til bilen, dersom selgeren ikke er ansvarlig.

Hvis du ønsker å spare penger, kan du personlig administrerer skatter, unngå å måtte betale de fleste kontorkostnader. Ja, arm selv med ledig tid og tålmodighet til å utføre dem.

forsikring
Prisen varierer forsikring betraktelig, siden det avhenger av så forskjellige faktorer som valgte selskapet, års lisens og driver alder, bilmodell og motor kapasitet, CO2-utslipp kjøretøy ulykke historie, historien om andre tidligere forsikring og selv fargen på bilen.
Lagre bilen i en garasje, bruk av anti-tyveri-systemer og redusert kjørelengde i løpet av året, kan bidra til å redusere denne utgiften, bindende i alle fall. Dersom bilen har mer enn 25 år, kan du også registrere deg som sådan, velger å rabatter og avslag. Den gjennomsnittlige prisen på forsikring i Spania, ligger rundt 378 euro for tredjeparter, 426 euro for tredje utvidete, 586 euro med overskudd og 1,053 euro for uten overflødig.

en bør aldri kjøre det første tilbudet. Det er best å sammenligne mellom ulike selskaper og velg det som passer best til våre behov og lommebok
.
Brenselet gjør forskjellen
Det er den største årlige kostnaden som genereres av en bil, så også sin lavere utgifter redusere 'skade' led av vår nåværende konto. omtrent 1200 euro Det er anslått at tilbringer i gjennomsnitt hvert spansk sjåfør. Det er derfor mer enn 60 prosent av kostnadene ved å opprettholde våre kjøretøy. Kjøring mer effektivt -The nylig produsert biler bidrar med stadig mer i dette aspekt-kan hjelpe oss bruke opp til 20 prosent mindre drivstoff. Og ikke bare snakker om å forbruke mindre, men mekanikerne vil ta vare på bilen vår, noe som betyr færre kostnader rangeringshjelp verksted, bremser, clutch ... -.

Ling er også et godt valg, men er avhengig av mulighetene for hver.

Å ha et sunt bil
Mulige mekaniske reparasjoner og utskifting av deler, er andre kostnader som ikke bør settes til side, spesielt hvis vi snakker om biler med noen år bak. En studie Audatex Spania Det viser at i tre år, bilen genererer i gjennomsnitt 1.825 euro blir mekanisk vedlikehold, dekk endringer og revisjoner anbefales.

Sammenlign priser på ulike workshops selv blant offentlige hus som ligger i ulike emplazamientos- kan være en betydelig besparelse. Tenk at en god jobb med butikken kan forlenge levetiden på bilen vår, så verken bør overlates til 'noen', uansett hvor mye vi sparer oss.

Andre utgifter
Det bør bli husket at det er separate kostnader vil avhenge av hvor vi bor og vår årlige biltur. betaling bompenger, mulig bøter, utgifter rengjøring og parkering bilen-garasje, parkeringsplasser eller gravadas- logisk øke kostnadene for å være innehaver av denne transporten 'luksus'.

Hva synes du om denne nyheten? debatt på fora med andre motorsportentusiaster.

Adblock
detector