Audi A3 2018 ytterligare tekniska och ljus

Audi A3 2018 ytterligare tekniska och ljus

Den fjärde generationens Audi A3 kommer att vara klar 2018. anländer med många mekaniska tekniska förbättringar, och, naturligtvis, med det senaste inom anslutningsmöjligheter.

Audi A3 2018: första bilderna

Audi A3 2018: första bilderna

Audi A3 2018: första bilderna

Audi A3 2018: första bilderna

2016 Audi A3 sortimentet tar bara några veckor till salu. I denna förnyelse, förändringar i kompakt bil segment C undertecknandet av de fyra ringarna har tjänat till att föryngra och framför allt för att förbereda sig för alla störtflod av nyheter kommer under de närmaste åren inom detta segment av bilen så viktigt att bilmärken.

Av denna anledning, Audi inte sänka sina armar och arbetar intensivt för att Utvecklingen av den fjärde generationen av Audi A3, som kommer att vara klar i 2018. Att förbereda mot hård konkurrens -Bland de mest ökända rivaler en "Enemy Within" Observera att nya Volkswagen Golf och förväntade framtida VIII- Audi A3 2018 många avsnitt förblir oförändrade.

Hur kan du förbättra Audi A3? I det tyska företaget, vill göra en bil ännu effektivare, rymliga, utrustade och, naturligtvis, bättre ansluten. I tekniska termer, är den viktigaste aspekten att minska kg jämfört med den genomsnittliga-of skala, runt 50 kg mindre-, förutom att införliva den alltmer utbredda motorer tre-cylindriga som tjänar till att placera Audi A3 2018 mellan en av de mest effektiva bilar i sin kategori.

nätet begagnad bil värderingAudi A3 2018: A "ultra" konsumtion

De flesta motorer Nya Audi A3 2018 kommer att vara en del av den ny familj av effektiva motorer Ultra. När det gäller diesel, alla versioner erbjuder reducerade nivåer av förbrukning och utsläpp båda föroreningarna CO2 som NOx (Därför nästan alla framtida Audi A3 Diesel har en insättning AdBlue).

Genom att erbjuda bensin, den Audi Cylinder on Demand teknologi med cylinder deaktiveringssystem flera motorer kommer att sträcka sig Audi A3 2018. Vi kan också konstatera att den nya motorn kommer att nå 2,0 Miller cykel premiär i Audi A4. vad påverkar Automatisk dubbla kopplingar S Tronic, Det blir också förbättringar i detta avseende. För sin del AWD vilken kan väljas i vissa versioner av A3 2018 du kommer mer effektiv och avancerad.

När det gäller säkerhet, uppkoppling och underhållning, ny Audi A3 2018 kommer att ha en gestigenkänningssystemet ännu mer avancerad, hyperconnection till Internet med informationsutbyte och flera utåt system körning semiautonomous, såsom en driv assistent för förlängd sylt med en hastighet av 60 km / t.

Adblock
detector