DS 7 Crossback: de prijzen voor Spanje de nieuwe SUV

DS 7 Crossback: de prijzen voor Spanje de nieuwe SUV

We weten dat de prijzen en gegevens van de Spaanse reeks van DS 7 Crossback, het markeren van een nieuwe SUV stijl en vol met interessante weetjes premium karakter.

De SUV DS 7 Crossback, nu te koop

De SUV DS 7 Crossback, nu te koop

De SUV DS 7 Crossback, nu te koop

De SUV DS 7 Crossback, nu te koop

mark DS de PSA-groep Hij heeft zijn bestellingen geopend nieuwe SUV DS 7 Crossback, die beschikbaar zijn voor boekingen zal zijn vanaf 31.950 euro waarvan de eerste eenheden beginnen te worden afgeleverd februari 2018. de prijs van de duurste versie Het is 62.000 euro en correspondeert met de speciale limited edition e-Gespannen 4x4 die zal aankomen in 2019.

de DS gelimiteerde 7 Crossback Première U kunt doorgaan met online reserveren, zoals opgemerkt van het Franse merk.

Mechanisch, de SUV DS 7 Crossback Het is beschikbaar met vier motoren. in benzine, het biedt PureTech 1.6 180 pk en 225 pk 1.6 PureTech, gekoppeld laatstgenoemde nieuwe automatische EAT8 acht versnellingen.

Voor degenen die liever de diesel, de DS 7 Crossback U kunt kiezen voor een BlueHDI aandrijving 130 pk 1.5 en 180 pk 2.0 BlueHDI.

Een midden van het jaar 2019, mechanische range DS 7 Crossback Het zal worden aangevuld met de komst van moderne en efficiënte hybride uitvoering met vierwielaandrijving en 4x4-Gespannen, waarvan de totale macht 300 pk het resultaat van de combinatie van een benzinemotor 200 pk en twee elektromotoren (één per as) van 80 kW.

DS 7 Interior CrossbackHet volume capaciteit in de romp de DS 7 Crossback Het is 555 liter. over hun afmeting, 4,57 m lengte bekend, een breedte van 1,89 m en een hoogte van 1,62 m.

DS 7 Crossback: enkele interessante feiten

Naast de veelzijdigheid bezit een voertuig dat voorziet features SUV in DS willen verschillende customization opties zowel exterieur als interieur te benadrukken, DS 7 Crossback. Een voorbeeld verschillende Vijf soorten van het interieur waarmee het wordt aangeboden op de Spaanse markt -Bastille Rivoli, Opera, Performance Line en Faubourg-, het bewijs van exclusiviteit en onderscheid dat wil dit model aan te kleden.

apparaten veiligheid en rijden hulp in de DS 7 Crossback Ze zijn legio. Een van de hoogtepunten is de systemen Aangesloten apparaat DS Pilot, voorzien van een adaptive cruise control intelligent, met snelheden tot 180 km / h en het voertuig waarmee de snelheid en traject automatisch regelt. Een ander systeem het vermelden waard is de Driver Attention Monitoring, in staat om de eerste tekenen van merken vermoeidheid en vermoeidheid bij de bestuurder.

In termen van chassis en dynamisch gedrag, de DS 7 Crossback kan omvatten DS Active Suspension System Scan, een suspensie geschikt voor het analyseren en "lezen" de toestand van de weg, teneinde het voertuig te bereiden op de onregelmatigheden en eigenaardigheden asfalt later te vinden.

Adblock
detector