De Volkswagen Scirocco zal niet verdwijnen: Het zal een nieuwe elektrische coupé zijn!

De Volkswagen Scirocco zal niet verdwijnen: Het zal een nieuwe elektrische coupé zijn!

Wie dacht dat de Volkswagen Scirocco gaat het helemaal mis te verdwijnen. De meest recente informatie geeft aan dat er nieuwe Scirocco zal zijn en zal worden … elektrisch!

De nieuwe VW Scirocco is een elektrische coupe

De nieuwe VW Scirocco is een elektrische coupe

De nieuwe VW Scirocco is een elektrische coupe

De nieuwe VW Scirocco is een elektrische coupe

de Volkswagen Scirocco volgende generatie zal een honderd procent elektrische auto. Binnen de nieuwe strategie van de Volkswagen-groep die stevig zullen plegen de elektrificatie van veel van zijn modellen of hybridisatie -benzinemotoren en diesel nieuwe en efficiëntere evolutie is nog veel recorrido- hen, de VW Scirocco toekomst zal een van die auto’s "vol en zuiver elektrische", dwz alleen worden bevorderd elektriciteit.

Volgens de laatste informatie die moet Autopista.es, de VW Scirocco toekomst Het blijft een aantrekkelijk te hebben body coupe en worden gebouwd onder nieuwe methoden van de bouw van het platform CBG toekomstige elektrische en hybride voertuigen. In feite is de nieuwe generatie van de Volkswagen Golf, het zal een hebben versie honderd procent elektrisch gebaseerd op prototype I.D. Concept. Omdat het een grootte voertuigen min of meer gelijk, alles wijst erop dat de VW Scirocco toekomst zal bijna alle technische elementen te delen elektrische Golf.

VW Scirocco Electricde VW Scirocco elektrische toekomst Het zal een voertuig veel emoties zenden op het stuur, de dynamiek en wendbaarheid die altijd onderscheiden eigenschappen waaraan de snelle acceleratie moet worden toegevoegd onderscheidt een elektrische auto, een maximumkoppel beschikbaar net binnen zijn het gaspedaal.

de Volkswagen Scirocco nieuwe elektrische Het kan zijn verschillende soorten batterijen, die zij zullen maken heb je verschillende reeksen van autonomie. In eerste instantie zullen er versies met batterijen zorgen voor een autonomie die kunnen variëren tussen de 200 mijl (ongeveer 320 kilometer) En 375 mijl (meer dan 600 kilometer).

De flexibiliteit en veelzijdigheid van het CBG platform elektrische auto’s van de Volkswagen-groep ook mogelijk de toekomst VW Scirocco bieden verschillende versies afhankelijk van het niveau van het motorvermogen. varianten meer "eenvoudig" Ze konden een elektromotor geplaatst aan de voorkant en een vermogen van ongeveer hebben 170 pk, terwijl de meest spannende en krachtige versie kon dragen twee elektromotoren (een op de vooras en één aan de achterkant) met een totaal vermogen van ongeveer 300 pk.

U kunt ook geïnteresseerd

– VW Golf Sportsvan 2018: dit is de nieuwe Golf station wagon

– VW I.D. Buzz: groen licht voor elektrische Bulli XXI eeuw

– Bent u geïnteresseerd in het daadwerkelijk kopen van een elektrische auto?

Adblock
detector