Mercedes GLA: de nieuwe generatie compacte SUV in 2019

Mercedes GLA: de nieuwe generatie compacte SUV in 2019

Mercedes compacte SUV, de GLA, zal de nieuwe generatie debuut in 2019. We gaan een aantal van de sleutels tot een van de best verkochte handtekening modellen van de ster.

Mercedes GLA: de nieuwe SUV, de werkelijkheid in 2019

Mercedes GLA: de nieuwe SUV, de werkelijkheid in 2019

Mercedes GLA: de nieuwe SUV, de werkelijkheid in 2019

Mercedes GLA: de nieuwe SUV, de werkelijkheid in 2019

Mercedes-Benz de voorbereiding van een groot offensief nieuwe auto’s en SUV’s voor de komende jaren. In deze strategie is het cruciaal huidige platform MFA voorwielaandrijving auto en de nieuwe ontwikkeling ervan, de (die de klassen A, B GLA reactie) nieuwe MFA2, die we al kennen uit het eerste prototype, de Concept Sedan, die zal leiden tot toekomstige Klasse A, klasse B, CLA, CLA Shooting Brake en GLA SUV, de hoofdpersoon van dit artikel.

De release van deze modellen, met inbegrip van de SUV Mercedes GLA, Het zal plaatsvinden in alle waarschijnlijkheid eind 2018, start de commercialisering ervan, op basis van de landen waar ze gaan te verkopen, begin 2019. Gezien de evolutie van dit model registraties en volgens de verkoopgegevens van januari tot juni 2017 (in Spanje, de GLA is de derde best verkochte Mercedes auto achter klasse A en C) Klasse, lijkt het duidelijk dat degenen die het meest verantwoordelijk zijn voor de ondertekening van Stuttgart mimarán volledige ontwikkeling en verfijning van een key model zoals GLA.

Laatst bijgewerkt Mercedes GLA Het is precies plaatsgevonden aan het begin van dit jaar, toen deze compacte SUV debuteerde zijn huidige "resytling" (Zie Mercedes GLA op de Detroit Motor Show 2017). De nieuwe generatie ontwikkelt zich nu al -in Duitsland, en circuleren spy foto’s Dit model om naar point, laten zoals ik al eerder de MFA2 platform hebben gezegd, met als uitgangspunt het prototype Concept Sedan gepresenteerd tijdens de laatste editie van Shanghai. Alles wijst erop dat de verschillende auto’s die voortvloeien uit deze constructie methode niet alleen de meest technische punten aan de chassis-niveau en op het niveau van motoren delen, maar ook zullen er veel eigenschappen van zowel binnen als buiten te herhalen modellen worden vervaardigd op basis van dit platform.

2019 Mercedes GLA SUV2019 Mercedes GLA: ontwerp "familie"…

Op deze manier moet je denken aan een 2019 Mercedes GLA gestileerde lijnen en bepaalde esthetische en overeenkomsten op voorhand Concept Sedan. Zoals u kunt zien in de recreatie van onze illustrator Schulte, niet alleen het uiterlijk van de koplampen en de grille, maar ook een aantal van de "hoogste nervositeit" en vouwen van het lichaam. Mbt uitwendige afmetingen, zijn er geen grote veranderingen in dit verband en de nieuwe generatie dit verwacht SUV zal blijven meten ongeveer 4,40 m.

de Binnen in de Mercedes GLA 2019 Het zal een ander element waarin we meer significante veranderingen zal merken zijn. de digitale omgeving Het zal verder worden versterkt met een groot multifunctioneel aanraakscherm in de middenpositie van het dashboard en zichtbare informatie waarvan de functies centraal met de delen groot display (ook digitaal) Wordt achter het stuur. Een niveau van technologie en apparatuur, het hoofdstuk over de veiligheid en de co-piloten onder andere verschillende systemen en apparaten, zoals het automatisch noodremsysteem vermoeidheid van de bestuurder opsporing, intelligente cruise control en een lijst met "life guard" opgenomen in de Intelligent Drive Technology Mercedes.

U kunt ook geïnteresseerd

– 2017 Mercedes GLA: een andere SUV première op de Detroit Motor Show

– Mercedes Class X: pick-up en SUV all in one

– Mercedes GLC vs Volvo XC60: Wat SUV is beter?

Adblock
detector